Headlines

Ποιός είναι ο Μιχάλης Οικονόμου;

Ποιός είναι ο Μιχάλης Οικονόμου; Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του, τα αρνητικά σχόλια αλλά και για την απόφασή του να ασχοληθεί με το θέατρο.

Ποιός είναι ο Μιχάλης Οικονόμου;

«Από την τρίτη δημοτικού έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Σπούδασα πληροφορική και διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά η καρδιά μου ήταν πάντα εκεί, στο να γίνω ηθοποιός η μητέρα μου ήταν πιο υποστηρικτική, ο πατέρας μου ήθελε να με προστατέψει από τις δυσκολίες αυτή της επιλογής, πείστηκε όμως όταν πέρασα τις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιχάλης Οικονόμου: “Δεν έχουμε αποκτήσει το λεξιλόγιο να μιλήσουμε για αυτά, ακόμα σκοντάφτουμε σε λέξεις”

Ο Μιχάλης Οικονόμου έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega, Άγρια Παιδιά. «Ήταν δύο χρόνια αφότου τελείωσα τη σχολή και η τηλεόραση ήταν στα πάνω της. Το δέσιμο με τα παιδιά κρατάει ακόμα και σήμερα. Μάλιστα με τον Σταύρο Σβήγκο έχουμε κάνει κουμπαριά γιατί έχω βαφτίσει το παιδί του».

Μιχάλης Οικονόμου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Αρνητικά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, παλιά έμπαινα στον πειρασμό να διαβάσω τώρα και να διαβάσω κάτι αρνητικό δεν είναι στόχος μου να αρέσω σε όλους. Πιστεύω στον Θεό, παίρνω δύναμη από την πιστή, επειδή ξέρω ότι δεν είμαι μόνος», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Οικονόμου, σχολιάζοντας την πίστη του στον Θεό, αλλά και τις αρνητικές κριτικές.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης έγινε… Επίσκοπος!

Σχετικά με τον μεγαλύτερό του φόβο, ο Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μην πεθάνω μόνος μου. Κάνεις δικός μου άνθρωπος δεν κόλλησε κορονοϊό, δεν έχασα κανέναν δικό μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Η καραντίνα σε όλους άφησε σημάδι, ευτυχώς με εμάς πέρασε με τον μικρό σπίτι με πολλή χαρά».Ποιός είναι ο Μιχάλης Οικονόμου;

Slide Up
x