Hit enter after type your search item

Ποιός ειναι ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κωνσταντίνος Ζάρδας Νέος συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου ορίστηκε από την ανακρίτρια ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας. O κ. Ζάρδας πήρε διαβιβαστικό και σε λίγη ώρα θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να μιλήσει με την 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μετά την απολογία της κατηγορουμένης την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να προβεί σε δήλωση για την υπόθεση. Νωρίτερα είχαν αρνηθεί την υπεράσπισή της οι Απόστολος Λύτρας και Νίκος Ιωάννου.

Η ανακοίνωση του Νίκου Ιωάννου για την παραίτηση
Όπως είπε αρχικά ο Νίκος Ιωάννου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια της 33χρονης από την Πάτρα, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση, ωστόσο μερικές ώρες αργότερα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του ξεκαθάρισε την απομάκρυνσή του.

Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγελία! ”Το 2014 η Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι”

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».Ποιός ειναι ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κωνσταντίνος Ζάρδας Ποιός ειναι ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κωνσταντίνος Ζάρδας

Προηγήθηκε η παραίτηση Λύτρα
Νωρίτερα παραιτήθηκε από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Ο κ. Λύτρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες.

Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

Ποιός είναι ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος Με δύο δικηγόρους στο πλευρό της θα πάει στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της.

Όπως έγινε γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στην ανακρίτρια όχι με έναν δικηγόρο, αλλά δύο, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Έτσι, εκτός του Κωνσταντίνου Ζάρδα, που ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, στο πλευρό της θα βρεθεί και ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όθων Παπαδόπουλος: Έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά της οικογένειας

Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, Όθωνας Παπαδόπουλος, όπως ο ίδιος είπε μετεβαίνει στην Αθήνα. «Πράγματι, έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά της οικογένειας.

Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζομαι να αναχωρήσω για την Αθήνα, προκειμένου να κάνω μια κουβέντα μαζί της, να μελετήσω φυσικά τη δικογραφία και τα υπόλοιπα έγγραφα και στη συνέχεια θα αποφασίσω εάν θα αναλάβω την υπόθεση», δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο Όθων Παπαδόπουλος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη ΠΟΛΗ-χρωμη Θεσσαλονίκη, του Σπύρου Βούγια.

Επίσης, υπήρξε επικεφαλής του κλιμακίου Θεσσαλονίκης της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων Ελλάδας.

Όθωνας Παπαδόπουλος! Ο ΝΕΟΣ δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παραιτήθηκαν οι πρώτοι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί παραιτήθηκε ο πρώτος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια, το γραφείο του ποινικολόγου Νικόλαου Ιωάννου, έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορούμενη από τους οικείους της και κατόπιν συνομιλίας του δικηγόρου με την Ρούλα Πισπιρίγκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο τελευταίος ανακοίνωσε πως δεν αναλαμβάνει την εκπροσώπησή της.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν από πού η 33χρονη προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία που δόθηκε στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και η οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν θανατηφόρα. Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν και το κινητό της τηλέφωνο και τον υπολογιστή της, όπως επίσης και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας.Όθωνας Παπαδόπουλος! Ο ΝΕΟΣ δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη, που κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι και την απολογία της την Δευτέρα, συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα, ούτε τα άλλα δύο παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει την 9χρονη κόρη της, ενώ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και έστειλε νέα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνηση μέσω του δικηγόρου που την επισκέφθηκε και την εκπροσωπεί. Τι είπε για τους θανάτους των 3 παιδιών της, στην Πάτρα…maxresdefault 141

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στους ισχυρισμούς, για τα νεκρά αγγελούδια της, στην Πάτρα. Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα και υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε όλα όσα έχουν γίνει. «Παλεύω πλέον μόνη μου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων στον δικηγόρο που θα κληθεί να την υπερασπιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στην δεύτερη περίπτωση όπως φαίνεται «φωτογραφίζει» τους γιατρούς αλλά στην πρώτη όταν μιλάει για άλλα εμπλεκόμενα άτομα δεν αναφέρεται σε εκείνους. Για την ώρα δεν θέλει να ονοματίσει αυτά τα πρόσωπα. Κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να κάνει το επόμενο διάστημα.

Μπροστά στις κάμερες, ο Όθωνας Παπαδόπουλος, έξω από τη ΓΑΔΑ ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις τις οποίες θα ερευνήσουμε μέχρι τη Δευτέρα που είναι η απολογία. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα. Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Εχει μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα, κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι σε αυτό το στάδιο, πριν τα επιβεβαιώσουμε. Είναι κάποιες σκέψεις της υπό έρευνα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Ρούλα Πισπιρίγκου ”Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω”

Ποιός είναι ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος

Ο δικηγόρος της 33χρονος αναφερόμενος στην κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε και στοίχισε τη ζωή στην 9χρονη Τζωρτζίνα ανέφερε: «Την ρώτησα για την κεταμίνη. Είπε πως δεν την γνωρίζει την ουσία και πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα με τις τοξικολογικές εξετάσεις γιατί υπάρχουν κάποιες ουσίες που έχουν χορηγηθεί μετά το περιστατικό μετά το επεισόδιο που είχε το θύμα,

Ρούλα Πισπιρίγκου: ΘΑΥΜΑ! Βρέθηκε δικηγόρος! Ποιος είναι Κωνσταντίνος Ζάρδας!

το μικρό κοριτσάκι και ενδεχομένως σχετίζονται με την ουσία, την κεταμίνη, η οποία φέρεται και από ότι φαίνεται βρέθηκε από την ιατροδικαστική. Αυτούσια η κεταμίνη δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το κορίτσι, αλλά ως συστατικό άλλης ουσίας είναι κάτι που θα το δούμε».

Πάτρα ”Η Τζωρτζίνα ΕΙΔΕ περιστατικό ξυλοδαρμού ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ”

Σχετικά με τα περιστατικά κρίσεων που είχε η Τζωρτζίνα και η 33χρονη φερόταν πως ήταν μόνη μαζί της ο κ.Παπαδόπουλος είπε «υπάρχουν περιστατικά που έχουν συμβεί στο παιδί σε μέρες που δεν ήταν η μητέρα μπροστά. Αυτό δεν το λέει η ίδια, αλλά προκύπτει μέσα από τη δικογραφία και ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου έκανε εντύπωση».Όθωνας Παπαδόπουλος! Ο ΝΕΟΣ δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αναφορικά με τις κάμερες στο νοσοκομείο Παίδων είπε πως ήταν μία κοινωνική συζήτηση που έγινε στο όρθιο και αφορούσε άλλο ζήτημα. Την πιθανότητα ανίχνευσης και αποκάλυψης κρουσμάτων κλοπών για τα οποία γινόταν συζητήσεις εκείνη την περίοδο.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :