Hit enter after type your search item

Που μένει η Τατιάνα Στεφανίδου; Φωτογραφίες απο το ΧΛΙΔΑΤΟ σπίτι της Μέσα από τη φωτογραφία, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα, ενώ δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στον τεράστιο πίνακα που κοσμεί το σαλόνι της, αλλά και στο εντυπωσιακό σύνολο της παρουσιάστριας.

«Ο Μπιλάκος, είναι υιοθετημένος. Όταν ήρθε στο σπίτι, δεν μας άφηνε να τον ακουμπήσουμε. Η οδηγία που είχαμε ήταν ότι δεν πρέπει να τον αγγίζουμε στην κοιλιά, γιατί αγριεύει. Ζούσε όπως μας είπαν πολλές ώρες μόνος και κλεισμένος σε ένα μπάνιο, γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έλειπε πολύ από το σπίτι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha

Του πήρε δυο χρόνια να μας εμπιστευτεί. Σήμερα ξαπλώνει ανάσκελα και παρακαλάει για χάδια. Η αγάπη όλα τα νικά και μπορεί να αλλάξει κάθε έμβιο ον ! Μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.
Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Μια νέα φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της, ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου αγκαλιά με τον γάτο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή είναι σήμερα η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ κόρη τους Λυδία Ευαγγελάτου

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha, T-Live έχει στο σπίτι της δυο σκυλάκια, τον Willy αλλά και τον Tommy Τommy τον οποίο υιοθέτησαν από ένα φιλοζωικό σωματείο, ενώ το καλοκαίρι του 2018 υιοθέτησε μαζί με την οικογένειά της και έναν γάτο, τον Billy.

 

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :