Hit enter after type your search item

Πόπη Τσαπανίδου ηλικία! Αυτός είναι ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της! Μικρότερος και εξίσου γοητευτικός! H Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις πιο δυναμικές και παράλληλα όμορφες δημοσιογράφους της χώρας μας. Η ίδια αυτή τη σεζόν παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ενώ έχει σημειώσει μια λαμπρή καριέρα στην δημοσιογραφία, κατακτώντας επάξια μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες παρουσιάστριες της Ελλάδας. Θέλετε να δείτε τον εντυπωσιακό σύντροφο της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου και το επιβλητικό επάγγελμά του;

Πόπη Τσαπανίδου
Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά και ποζάρει αγκαλιά με τον εγγονό της Εttore

Πόπη Τσαπανίδου: Το Instagram, τα παιδιά, το ύψος και όσα θέλετε να ξέρετε
Η Πόπη Τσαπανίδου (Θεσσαλονίκη 20 Απριλίου 1967) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.
Έχει ύψος 1,67

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά και ποζάρει αγκαλιά με τον εγγονό της Εttore

Ανήκει στο ζώδιο του Κριού
Το βαφτιστικό της όνομα είναι Παρθένα
Η Πόπη Τσαπανίδου κατάγεται απ’ το Δάμποβο και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη
Άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία»
Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου έχει περάσει από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες

Πόπη Τσαπανίδου
Πόπη Τσαπανίδου

Το Instagram της είναι tsapanidou
Έχει το site ipop.gr
Ήταν παντρεμένη με τον Ευτύχη Μανωλαράκη με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες
Ο σύζυγός της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ηλεκτροπληξία όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες τους
Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μητέρα τριών κοριτσιών! Της 32χρονης Εύας και των διδύμων Ευτυχίας και Μαρίνας Μανωλαράκη
Μάλιστα, η κόρη της, Μαρίνα έγινε μητέρα, κάνοντας την δημοσιογράφο γιαγιά για πρώτη φορά

Πόπη Τσαπανίδου: Οι εκπομπές που έχει παρουσιάσει
1998-2000 Τι Νέα Σήμερα; MEGA
2000 Θα Τα Πούμε Στις 10:30 ΕΤ3
2002-2003 Σαν Παλιά Φωτογραφία ΝΕΤ
2002-2004 Δέκα-Δύο ΕΤ1 Ψυχαγωγική εκπομπή
2005-2010 Συμβαίνει Τώρα ΝΕΤ Ενημερωτική εκπομπή
2010-2013 ΣΚΑΪ Τώρα ΣΚΑΪ
2011-2012 48 Λεπτά
2013-2017 Live U STAR
2017-2018 Star News Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων
2020-2021 Ant1 News ANT1 (Σχολιάστρια Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων)
2021-2022 Open News Open TV

Πόπη Τσαπανίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
Το απόγευμα του Σαββάτου (9/6), η Πόπη Τσαπανίδου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» και είχε δώσει συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος; Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη κι αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», είχε πει χαρακτηριστικά η κούκλα παρουσιάστρια.

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο εντυπωσιακός σύντροφός της με το επιβλητικό της επάγγελμα
Είναι γνωστό ότι στο πλευρό της εδώ και 8 χρόνια, σχεδόν, η Πόπη Τσαπανίδου έχει τον άνθρωπο της, τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, ο οποίος φαίνεται να τη λατρεύει και να περνάνε όμορφες στιγμές. Μαζί αποτελούν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια.

«Εμένα μου αρέσει να μιλώ με αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύει βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο “για πάντα”. Δεν είμαι του “φεύγω εύκολα”, του “διαλύω”. Έτσι νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα. Εύκολα φεύγουν από τις σχέσεις εύκολα μπαίνουν στις επόμενες, εύκολα φεύγουν και από αυτές. Δεν είναι έτσι. Αυτό σου αφήνει ένα τεράστιο κενό μέσα σου. Αυτά τα κάνεις στο ξεκίνημα της ζωής σου και ποντάρεις. Κάνεις παιδιά και προχωράς…», είχε δηλώσει στην «Real».

«Δεν το βλέπω ως ξενιτιά και ότι έφυγαν τα παιδιά μου. Αντίθετα, το βλέπω ως μια πολύ σπουδαία ευκαιρία, ειδικά όσο είσαι μικρός, να ζήσεις σε άλλους πολιτισμούς να δεις πώς είναι στημένες οι κοινωνίες που είναι πολύ πιο οργανωμένες από αυτό που εμείς θεωρούμε “οργανωμένο”. Ειδικά στην Ολλανδία, το “μαζί” είναι τρόπος ζωής γιατί μιλάμε για τις Κάτω Χώρες άρα, αν δεν δουλέψουν όλοι μαζί, κινδυνεύει η ζωή τους. Η μία μου κόρη είναι περίπου πέντε χρόνια εκεί και η άλλη ενάμιση. Και οι δύο είναι σε διαφορετικές εταιρείες», είχε δηλώσει για τα ταξίδια που κάνει στην Ολλανδία για να δει την κόρης της, Μαρίνα που μένει εκεί.

 

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :