Hit enter after type your search item

Πόσα ΛΕΦΤΑ πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να διαφημίσει την κατάψυξη ωαρίων Όσα μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τα social media.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατάψυξης ωαρίων θέλησε να ενημερώσει η Κατερίνα Καινούργιου τους διαδικτυακούς της φίλους, το βράδυ της Πέμπτης. Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της.

ΜΑΓΙΟ Κατερίνα Καινούργιου! Κατερίνα Καινούργιου ΜΑΓΙΟ!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση από την Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας και χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων… Να ξεκαθαρίσω κάτι . Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες… και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει… ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα να αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι… Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή και νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι’ αυτό! Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι… Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 και δεν έχει κάνει παιδί.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκτακτως στο J2US

Έτσι λοιπόν και εγώ… λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σε αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ.. Γυναίκες με απαιτητική καριέρα, θέματα υγείας και άλλους προσωπικούς λόγους αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας επιστήμονες που να νιώθετε ασφάλεια… επέλεξα τον υπέροχο @stefanoschandakas (είναι ο προσωπικός μου γυναικολόγος εδώ και 18 χρονια…) και ένα περιβάλλον που με κάνει να νιώθω σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή… Σύντομα θα ανεβάσω stories για να σας λυθούν και άλλες απορίες (μιας και έχω εκατοντάδες μηνύματα από εσάς) και τονίζω πως οι λόγοι που κάνω αυτό το post ΔΕΝ είναι διαφημιστικοί!

ΕΓΚΥΟΣ η Κατερίνα Καινούργιου!

Το κάνω για όποια από εσάς πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει… Κορίτσια μου… σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους. Εγώ νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο!!! Και από δω και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι…

Κατερίνα Καινούργιου | Η απάντησή της για τις αμοιβές

Οι κατηγορίες

Σε ό,τι αφορά την Ιωάννα Τούνη, το παράδοξο είναι ότι βρίσκεται αρκετά χαμηλά ως προς το τι χρεώνει την πελατεία της στο Instagram. Πίσω από την Καινούργιου βρίσκεται το μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και κατόπιν ακολουθεί η Τούνη, με 1.200 ευρώ ανά post και Insta story, 350 ευρώ για κάθε απλό story, ενώ για τους διαγωνισμούς giveaway προσφέρει το δικό της πακέτο (1 post + 25 προωθητικά stories), προς τέρψιν των 785.000 followers, αλλά και για την προβολή του εκάστοτε διαφημιζόμενου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΑ επεισόδια της στον ΑΕΡΑ!

Εντύπωση προκαλεί ότι η αγορά, μολονότι βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό στάδιο στη χώρα μας, είναι αρκετά οργανωμένη διαχωρίζοντας τους influencers σε τρεις βασικές κατηγορίες: η πιο χαμηλή είναι αυτή των «Micro Influencers». Πρόκειται για διάφορα νεαρά μοντέλα στην αρχή της καριέρας τους, όπως η Τάμτα Μαστοράκη, η Κατιάνα Σπίνουλα κ.ά., με μικρό αριθμό followers (από 1.000 έως 10.000) και προς το παρόν περιορισμένη αναγνωρισιμότητα, που αρκούνται σε 280 ευρώ για ένα post και ένα story στο προφίλ τους. Στην επόμενη βαθμίδα βρίσκονται οι «Mid Influencers», οι μεσαίου βεληνεκούς instagrammers, με αριθμό followers μεταξύ 11.500-31.000. Οι χρεώσεις σε αυτή την κατηγορία ορίζονται στα 350 ευρώ ανά ανάρτηση και story.

Η ανώτερη κατηγορία, οι καθαυτό «Influencers», έτσι όπως προσδιορίζεται από τον τιμοκατάλογο του πρακτορείου μοντέλων, περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως η Βίκυ Κουλιανού, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Μέγκι Ντρίο, η Ειρήνη Κολιδά κ.ά., με αριθμό followers που κυμαίνεται από 43.000 έως 211.000. Οι influencers αυτής της τάξης λαμβάνουν 450 ευρώ ανά post και story στο Instagram. Σε όλες τις κατηγορίες ισχύει ότι η ελάχιστη υπηρεσία που απαιτείται από τον influencer είναι τα τρία posts.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :