Hit enter after type your search item

Ρούλα Πισπιρίγκου θα πάρει προθεσμία για τη σημερινή ημέρα (4.4) προκειμένου να απολογηθεί. Ήταν την περασμένη Τετάρτη όταν κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών έφτασε στην Πάτρα και το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητώντας της να τους ακολουθήσει προκειμένου να δώσει κάποιες περαιτέρω εξηγήσεις για την ουσία που λίγες ώρες πριν είχε γίνει γνωστό ότι εντοπίστηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα ”Το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε”

Λίγη ώρα μετά, η εισαγγελέας δε εξέδιδε ένταλμα σύλληψης με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κρίνεται ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Την επόμενη ημέρα, η 33χρονη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή και θα πάρει προθεσμία για τη σημερινή ημέρα (4.4) προκειμένου να απολογηθεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου θα πάρει προθεσμία για τη σημερινή ημέρα (4.4) προκειμένου να απολογηθεί.

Η ίδια, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει πως δεν γνωρίζει καν τι είναι η κεταμίνη, η ουσία που εντοπίστηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, από τη σύλληψή της και έπειτα έχει αρχίσει ένα ντόμινο εξελίξεων με πολλά μέτωπα να ανοίγουν. Από τη μια, βλέπουμε την μητέρα αλλά και την αδερφή της να εμφανίζονται σίγουρες για την αθωότητά της βάζοντας στο τραπέζι το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας από τον Μάνο Δασκαλάκη και από την άλλη τον ίδιο τον Μάνο που παίρνει τελικά αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του αδυνατώντας όπως λέει, να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Την ίδια ώρα, η Ρούλα βλέποντας την αλλαγή στη στάση του αφήνει αιχμές μέσα από τη ΓΑΔΑ για τον ίδιο αλλά και τον πατέρα του.

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Στο γυμναστήριο 3 μήνες μετά το θάνατο των παιδιών τους..

Μια αθέατη μέχρι πρότινος πτυχή, η οποία ωστόσο απασχολεί σοβαρά πλέον τις Αρχές, είναι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες. Παρότι ο θάνατός της σημειώθηκε την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 και αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, εντούτοις η υπόθεσή της θα διερευνηθεί εκ νέου από την ΕΛ.ΑΣ. και υπό το πρίσμα της εγκληματικής ενέργειας.

Νέα τροπή όμως λαμβάνουν επιπλέον και οι έρευνες για τις αιτίες θανάτου των άλλων δύο παιδιών του ζεύγους, της Μαλένας και της Ίριδας αντίστοιχα, προκειμένου να αναδειχθεί, αν υπάρχει, ο μηχανισμός θανάτου που προκάλεσε το μοιραίο τέλος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η εκτίμηση των εισαγγελικών αρχών είναι ότι τα παιδάκια το πιθανότερο είχαν την τύχη της Τζωρτζίνας, δηλαδή βασανιστικό και φρικτό θάνατο από τη μάνα τους, τη στιγμή που δρομολογείται νέα ανάγνωση των τοξικολογικών εξετάσεων και των μαρτυρικών καταθέσεων του ιατρικού προσωπικού.

Έκτός όμως από την εκταφή της σπιτονοικοκυράς, δεν αποκλείεται να γίνει και εκταφή και της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα της τοποθέτησε στο φέρετρό της ένα τάμπλετ, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να έχει καταγράψει στοιχεία αναφορικά με την προμήθεια και τη χορήγηση της κεταμίνης. Απομένει η εισαγγελική εντολή για την εκταφή του παιδιού, ενώ η διαδικασία θα δρομολογηθεί, προκειμένου η διαδικασία να δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Μένει μόνο να δούμε αν η 33χρονη Ρούλα θα σπάσει τη σιωπή της στη σημερινή της απολογία και αν θα βάλει και άλλα πρόσωπα στο κάδρο των κατηγορούμενων.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :