Ρούλα Πισπιρίγκου! Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα 3 ΠΑΙΔΙΑ στην ΠΑΤΡΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου! Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα 3 ΠΑΙΔΙΑ στην ΠΑΤΡΑ Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μπαίνουν οι θάνατοι της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, οι δικογραφίες για τους θανάτους των δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα περνούν στα χέρια δύο εισαγγελέων οι οποίοι θα διενεργήσουν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με εντολή η έρευνα να ολοκληρωθεί τάχιστα. Η εξέλιξη έρχεται την ημέρα που η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, απολογείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Κοντοχωριανές η βιτριολού Έφη Κακαράντζουλα και η παιδοκτόνος Ρουλα Πισπιρίγκου..

Με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν ανακύψει οι εισαγγελείς θα διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019.Ρούλα Πισπιρίγκου! Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα 3 ΠΑΙΔΙΑ στην ΠΑΤΡΑ

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του με σταγόνες αίμα.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: ΣΚΟΤΩΣΕ το παιδί ΜΑΖΙ με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσουν, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Slide Up
x