Headlines

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα! Με κανέναν πλεόν από τους δημοσιογράφους να μην κρστούν τα προσχήματα παρά το ότι μερικοί για κάλυψη, κάνουν προλόγους στους οποίους διευκρινίζουν πως κανείς δεν κατηγορείται ακόμα. Όμως όλα όσα λένε φωνάζουν το ακριβώς αντίθετο και οι ίδιοι οι παρουσιαστές δεν κρστιούνται δείχνοντας και πως γνωρίζουν ότι οι συλλήψεις είναι θέμα χρόνου.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα
Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Ταυτόχρονα, όσα στοιχεία αναφέρουν είναι εξόχως “ενοχοποιητικά” κυρίως μ ετον τρόπο που τ’ αναφέρουν. Και το ύφος τους όμως είναι απαξιωτικό έως και άκρως…επιθετικο θα μπορούσε να το πει κανείς, αφού δεν αφήνουν στον θεατή καμμιά αμφιβολία ότι η μητέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην συλληφθεί τις επόμενες μέρες, αφήνοντας όμως σαφέστατα υπονοούμενα και για τον πατέρα!

Ρούλα Πισπιρίγκου! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΆ

Σε ότι αφορά τις…απειλές προς δημοσιογράφους αυτές πλέον φαντάζουν απέλπιδες και εντελώς παιδαριώδεις προσπάθειες για να…μασήσουν όλοι, την στιγμή που κανένας όμως δεν φαίνεται να πιστεύει τίποτα άλλο από την ενοχή της μητέρας. Τα τελυεταία 24ωρα όμως, ύποπτη καθίσταται και η συμπεριφορά του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών!

Πάτρα! Ετσι ΠΕΘΑΝΕ η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ που ΦΡΟΝΤΙΖΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα αφού καθημερινά το φως της δημοσιότητας βλέπουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία.

Την ίδια ώρα ένα περιστατικό που είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα πριν από ένα μήνα περίπου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια με τους συγγενείς της οικογένειας των παιδιών μάλιστα να προσπαθούν να το διαψεύσουν.

«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», υπενθύμισε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα. Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χριστήδου επεσήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας διαψεύδοντας το περιστατικό.

Μάνος Δασκαλάκης: “ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ τη Ρούλα” είπε για την Πισπιρίγκου ο πατέρας των 3 νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

“Το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του” – Θέμα χρόνου οι εξελίξεις

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα προανήγγειλε η Αγγελική Νικολούλη, σχολιάζοντας μια πληροφορία που έλαβε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Σύμφωνα με την εκπομπή καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Νεκρά παιδιά Πάτρα: ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ και οι 2 ΓΟΝΕΙΣ! Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης μένουν με τις...απειλές
Νεκρά παιδιά Πάτρα: ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ και οι 2 ΓΟΝΕΙΣ! Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης μένουν με τις…απειλές

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των ερευνών.

Μέσα στην εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου.

«Στο μυαλό ενός δράστη»: Το σεμινάριο εγκληματολογίας που ολοκλήρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Έφη Λαμπροπούλου Καθηγήτρια εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, διδάσκει στο σεμινάριο εφαρμοσμένης εγκληματολογίας, που παρακολουθούσε η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών. Η ίδια μιλώντας στο «Τούνελ», ανέφερε:

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ: ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ…»

«Έχουμε μεταξύ άλλων ένα πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, το οποίο μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιλέξει το πότε θα το παρακολουθήσει. Απ’ όσο ξέρω, η μητέρα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο, έχει καταθέσει και την εργασία της, αλλά δεν ξέρω εάν έχει βαθμολογηθεί ακόμα.

 

Εμείς αναλύουμε τις κοινωνικές συνθήκες εγκληματικότητας, τους κινδύνους θυματοποίησης και τις στρατηγικές πρόληψης.

Με τέτοια ζητήματα κυρίως ασχολούμαστε σε αυτή την ενότητα ή με θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνιολογική ανάλυση της εγκληματικότητας και τους τρόπους πρόληψής της. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι “Στο μυαλό ενός δράστη…” και η εν λόγω κυρία είναι ένα από τα 1500 άτομα που το έχουν παρακολουθήσει.»

Η μητέρα από την Πάτρα είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία και για το μάθημα το οποίο είχε παρακολουθήσει, ωστόσο όπως ανέφερε δεν είχε προλάβει να το ολοκληρώσει με το πρόβλημα που παρουσίασε η Τζωρτζίνα…

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΤΡΑ Κατερινόπουλος ”Τα σκότωσε με ένεση! Η ΕΛ.ΑΣ τα ξέρει όλα” Συνεχίζεται το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος με τις εικασίες και τα σενάρια να πληθαίνουν. Σε συνέντευξή του ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε ότι οι συλλήψεις είναι θέμα χρόνου για την υπόθεση αυτή.

Νεκρά παιδιά Πάτρα: ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ με την ΠΡΩΗΝ του Μάνου! ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για ΑΜΒΛΩΣΗ και ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ

Όπως λέει ο εφιάλτης «χτυπούσε τα Σαββατοκύριακα» μέσα στα νοσοκομεία, ενώ τονίζει ότι «τα σκότωσε με ένεση…».

Ο Κατερινόπουλος τα είπε όλα για την υπόθεση της Πάτρας
«Στην ανάκριση, θα σπάσει. Η αστυνομία τα ξέρει όλα. Θέμα χρόνου η σύλληψη για το τριπλό έγκλημα» υποστήριξε ο κ. Κατερινόπουλος στο Μακελειό. Θυμίζουμε ότι ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας είχε μιλήσει και σε εκπομπή για την υπόθεση της Πάτρας τονίζοντας τα ερωτήματα που προκύπτουν και είναι πολλά.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα! ”Τα 15-20 λεπτά πριν το ΘΑΝΑΤΟ της Τζωρτζίνα, χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει τους γιατρούς”

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν επικεντρωθεί στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών που θα κρίνουν και την έκβαση της υπόθεση. Καθοριστική σημασία θα παίξουν τα ευρήματα στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή τελευταίο χρονικά.

Οι έμπειροι ερευνητές θεωρούν ότι από την στιγμή που οι εξετάσεις θα αρχίσουν να «μιλάνε» θα είναι κοντά και στη λύση του μυστηρίου.

Slide Up
x