Ρούλα Πισπιρίγκου! ”Πουλούσε τα πράγματά της σπιτονοικοκυράς”

Ρούλα Πισπιρίγκου! ”Πουλούσε τα πράγματά της σπιτονοικοκυράς” Ο ΣΚΑΪ βρήκε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πουλούσε τα πράγματά της.

Πάτρα Θανάσης Κατερινόπουλος! ”Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους”

Υπενθυμίζεται ότι επικρατεί ένα μυστήριο για τον αιφνίδιο θάνατο της σπιτονοικοκυράς που έμενε στον πάνω όροφο του σπιτιού, στο οποίο πέθανε η Ίριδα. Η 69χρονη είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί, επομένως η ανακάλυψη των αιτίων που οδήγησαν στο θάνατό της γίνεται εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολη.

Επίσης, φέρεται το ζευγάρι να είχε προστριβές μαζί της καθώς της χρωστούσαν πολλούς μήνες ενοικίων.

Ο ΣΚΑΪ βρήκε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

ΠΑΤΡΑ Τζωρτζίνα! ”Η μπέμπα έσκασε από το πολύ κλάμα και πέθανε επειδή η…”’

Η Πισπιρίγκου παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και έλεγε ότι πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες.

Από τις συνομιλίες, φαίνεται ότι προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες.Ρούλα Πισπιρίγκου! ''Πουλούσε τα πράγματά της σπιτονοικοκυράς''

Slide Up
x