Hit enter after type your search item

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Πρώην σύντροφο! ”δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ” Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι η 33χρονη τον απειλούσε, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

«Μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης μου ζήτησε συγγνώμη για ένα δημοσίευμα που είχα κάνει. Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη την 33χρονη και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον δεν το βάζω» είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ρούλα Πισπιρίγκου! ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕ ”ουσίες που σκοτώνουν”

«Με την κατηγορουμένη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Φερόταν στη σχέση λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο, δυόμιση μήνες, γύρισε και μου είπε αν είμαι σίγουρος πως θέλει να χωρίσουμε. Τότε της είπα ναι και μου είπε ότι θα πιάσει τον τάδε και θα του πει πράγματα που της έχω εμπιστευτεί. Και τότε τη ρώτησα αν με εκβιάζει και μου απάντησε «δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ».

Ρούλα Πισπιρίγκου! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΆ

Όσον αφορά στη μικρή Τζωρτζίνα, η πρώην σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου εξομολογήθηκε πως «ήταν ένα παιδί πολύ δραστήριο, θα ερχόταν να σε έπαιρνε αγκαλιά, θα σου μίλαγε», ενώ στην κηδεία της 9χρονης υπογράμμισε πως πρώτα είχε έρθει η σορός του παιδιού και μετά η 33χρονη μητέρα. «Μετά από 10 με 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες και κλαμένη, ήταν λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη».

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :