Hit enter after type your search item

ΣΑΣΜΟΣ Δείτε απόψε, Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 21:00 Επεισόδιο 96 ΣΑΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ Η θανάσιμη παγίδα του Ευθύμη στη Μαρίνα την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη

Ο Βαγγέλης είναι χαρούμενος γιατί ο Σταύρος ξυπνάει από το κώμα

ΣΑΣΜΟΣ! Δείτε απόψε, Παρασκευή 10 Μαρτίου, στις 21:00 Επεισόδιο 94

Δείτε απόψε, Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 21:00

Επεισόδιο 96

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει από το κώμα και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό. Ο Αστέρης ενημερώνεται από την Αργυρώ για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

ΣΑΣΜΟΣ, ΕΚΤΑΚΤΩΣ Κυριακή 12.03.2023 & Δευτέρα 13.03 έως Παρασκευή 17.03.2023, στις 21:00

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :