ΣΑΣΜΟΣ Δείτε απόψε, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 21:00 Επεισόδιο 156

ΣΑΣΜΟΣ Δείτε απόψε, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 21:00 Επεισόδιο 156

ΣΑΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει

Δείτε απόψε, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο 156

Η Μαρίνα καλεί την Καλλιόπη σπίτι της, για να δει τον εγγονό της. Ο Αστέρης καταφέρνει να εντοπίσει τη Βασιλική. Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω. Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και από τον Μαθιό. Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα…

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.