Hit enter after type your search item

Κρατερός Κατσούλης σχέσεις: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου!Κρατερός Κατσούλης σχέσεις: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η ηθοποιός με την οποία είχε σχέση ο Κρατερός Κατσούλης πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Επικός τσακωμός για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου!

Ντορέττα Παπαδημητρίου βιογραφικό: Ο γάμος, η ηλικία, τα κιλά, οι σπουδές, η καταγωγή και το ύψος

Ο Κρατερός Κατσούλης (Γενεύη, 21 Αυγούστου 1971) είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία Τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές ως ηθοποιός. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει διάφορες ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, μαζί με την πρώην σύζυγο του και δημοσιογράφο Κατερίνα Καραβάτου, με μακροβιότερη από αυτές την πρωινή εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου στο Star Channel από το 2017.

Στέλλα Μιζεράκη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας, το 1971, από γονείς Έλληνες μετανάστες ενώ σε παιδική ηλικία ήρθε με τους γονείς πίσω στην Ελλάδα. Από μικρός ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες καθώς οι γονείς ασχολούνται με την γλυπτική και τη ζωγραφική. Σε ηλικία 9 ετών συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία «Τα μουστάκια του ηλίου» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, ενώ κάποια χρόνια μετά συμμετείχε στην παιδική εκπομπή Χιλιοποδαρούσα του Νίκου Πιλάβιου στην κρατική τηλεόραση.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αν έχει κανείς ένα σπίτι να μας νοικιάσει φθηνό…»

Το 1989 τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1994.

Το ξεσκονίζοντας το παρελθόν ανακάλυψε κάτι που είχε θαφτεί και που πολλοί λίγοι γνώριζαν για τον παρουσιαστή του star!

Κρατερός Κατσούλης σχέση

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :