Headlines

Σταβέντο Ήβη Αδάμου διαφορα ηλικιας! Αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ του ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Σταβέντο Ήβη Αδάμου διαφορα ηλικιας! Αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ του ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Η Ήβη Αδάμου είναι μια από τις πιο λαμπερές κι επιτυχημένες εκπροσώπους της pop σκηνής στη χώρα μας με μεγάλες επιτυχίες και πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της.

Ήβη Αδάμου ΗΛΙΚΙΑ και …. πεθερά πάνε παρέα

Μιχάλης Κουινέλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Μιχάλης Stavento ή Μιχάλης Κουινέλης, όπως είναι ολόκληρο το ονοματεπώνυμό του, είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες με αμέτρητες επιτυχίες που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά ραδιόφωνα για πάνω από 15 χρόνια.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Stavento είναι ζευγάρι από το 2011 και μαζί έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που σήμερα είναι 3 ετών.

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Stavento: Πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει το αγαπημένο ζευγάρι;

Πάμε να μάθουμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την Ήβη Αδάμου και το Μιχάλη Stavento;

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Stavento! Πόσα χρόνια διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ έχουν

Ήβη Αδάμου
Η Ήβη Αδάμου είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια.
Είναι 27 ετών και έχει γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου 1993.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Σε ηλικία 9 ετών, συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού και κέρδισε την 1η θέση.
Το Instagram της είναι iviadamou_

Αδάμου – Κουινέλης: ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ η Ήβη και ΜΠΗΚΕ μπροστά για τον Μιχάλη

Μιχάλης Κουινέλης! ''Γάμο με την Ήβη δε θέλουμε''

Το 2009, σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Ήβη Αδάμου συμμετείχε στο X Factor του Ant1 και ήταν μέλος της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους.
Όσο βρισκόταν στο talent show γνωρίστηκε με το Μιχάλη Stavento, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην τεράστια επιτυχία “Σαν έρθει η μέρα” το 2010 και έγιναν ζευγάρι ένα χρόνο μετά.
Το 2012 εκπροσώπησε την πατρίδα της, Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “La La Love” και κατέλαβε την 16η θέση.
Παράλληλα με τη Eurovision, το 2012 έδωσε Πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στη σχολή Κοινωνιολογίας στο Παντείο Πανεπιστήμιο, απ’ όπου αποφοίτησε το 2016.

Aς μιλήσουμε για το υπέροχο ασπρόμαυρο airport look της Ήβης Αδάμου

Το 2018 έφερε στον κόσμο την κόρη της με το Μιχάλη Stavento.
Το ζευγάρι έχει επιλέξει να διατηρήσει ως τόπο μόνιμης κατοικίας του την Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη Stavento, Κουινέλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ήβη Αδάμου βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές Η Ήβη Αδάμου (Αγία Νάπα, 24 Νοεμβρίου 1993) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή το 2009 μέσα από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor 2 του ANT1. Το 2012, εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι “La La Love”, κατακτώντας την 16η θέση. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Προσωπική ζωή

Από το 2014, έχει σχέση με τον ράπερ του συγκροτήματος Stavento, Μιχάλη Κουινέλη,[3] με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη ακόμη στο The X-Factor και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι “Σαν Έρθει η Μέρα”.

Η Ήβη Αδάμου, η Στέλλα Καλλή και η Ελισάβετ Σπανού ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ το ύψος, τα κιλά και τη διατροφή τους

[videopress UWFQLiVT]

[videopress TQgdRjo2]

Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018.

Πρώιμα χρόνια

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Αγία Νάπα, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Αδάμος, είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία.[1] Έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα θεωρίας, τραγουδιού και πιάνου. Σε ηλικία εννέα ετών, συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού όπου κέρδισε την 1η θέση.

Καριέρα

Στα 16 της χρόνια, πέρασε από auditions για τη δεύτερη σεζόν της ελληνικής εκδοχής του show The X – Factor, καταφέρνοντας να περάσει στα live shows, με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου και μίλησε για όλα! Η τραγουδίστρια η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Μιχάλη Κουϊνέλη ζει πλέον μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη ενώ βρίσκεται συνεχώς στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Όσα αποκάλυψε Ήβη Αδάμου στο The 2Night Show για τη νέα της ζωή…

Βασίλης Μπισμπίκης έτσι γνωρίστικε με την ΚΟΥΚΛΑ σύζυγο του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Η πρώτη μέρα της κόρης της στον παιδικό σταθμό: «Προφανώς και συγκινήθηκα όταν είδα την κόρη μου να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά ένιωθα και ανήσυχη λίγες μέρες πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν ακριβώς, τη στιγμή που την άφησα έξω, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που με έτρωγε όλες αυτές τις μέρες… Ότι θα την αφήσω και θα φύγω, ενώ εκείνη θα είναι σε ένα πολύ νέο περιβάλλον για την ίδια αλλά και εμένα. Μόλις την άφησα μόνη της έξω από τον παιδικό σταθμό, απλά έφυγε, παιδιά μπήκε μέσα κυρία και δεν την ένοιαζε τίποτα και κανένας. Λέω εντάξει, το ζω μόνη μου».

Ήβη Αδάμου βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Οι εσωτερικές αλλαγές μετά τον ερχομό του παιδιού: «Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και αν πάθω κάτι, αν συμβεί κάτι; Τέτοια σκέφτομαι. Όταν γίνεσαι πατέρας ή μητέρα, είναι τόσες οι ευθύνες και προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μη λείψεις στο παιδί σου. Οπότε μάλλον γι΄αυτό μας βγαίνει αυτή η ανάγκη να προσέχουμε πιο πολύ».

SAVE ΔΉΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΆΚΗ: ΤΗΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

To ντουέτο με τον Μιχάλη Κουϊνέλη που της άλλαξε τη ζωή: «Με τον Μιχάλη κάναμε μαζί μια περιοδεία το 2010 τότε που είχαμε βγάλει μαζί το “Σαν έρθει η μέρα”. Εκεί είχαν βρεθεί με τον πατέρα μου, ήμασταν περιοδεία μαζί, ήταν σαν φίλοι. Ο Μιχάλης είναι ένας άνδρας με πάρα πολύ ποιότητα, πυγμή, είναι προστατευτικός, είναι όπως πρέπει».

Για την απόφαση να εγκαταλείψουν την Αθήνα: «Όταν ο Μιχάλης μου είπε αυτό το πράγμα, άρχισα να το σκέφτομαι μέσα μου και να το δουλεύω. Όταν έχεις και ένα παιδί λες: Μήπως τελικά είναι καλύτερα εκεί; Όταν υπάρχει ένα παιδί και ως γονιός πια, σκέφτεσαι ξανά από την αρχή τα βάζεις πάλι κάτω και λες ότι είναι καλύτερο να συμβεί για το παιδί μου.

Ήθελε μια σωστή διαχείριση όλο αυτό και από τους δύο και νομίζω ότι την είχαμε, συντονιστήκαμε απόλυτα σε αυτό το πράγμα και θέλω να πω ότι την Αλεξανδρούπολη εγώ την λατρεύω. Θεωρώ ότι κάναμε μια αρκετά καλή κίνηση», αποκάλυψε καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1.

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Κουινέλης βιογραφικό!

Μιχάλης Κουινέλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

22 Μαρτίου 1979 (42 ετών)
Αλεξανδρούπολη
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ράπερ, Στιχουργός
Περίοδος ακμής 1997
Οικογένεια
Σύντροφος Ήβη Αδάμου
(2011-σήμερα)
Τέκνα Ανατολή Κουϊνέλη
Αδέλφια Ανδρέας Κουϊνέλης
δεδομένα
Ο Μιχάλης (Μιχαήλ) Κουινέλης (Αλεξανδρούπολη, 22 Μαρτίου 1979), γνωστός κι ως Μέθυσος ή ΜΕΘ είναι Έλληνας ράπερ, μέλος του συγκροτήματος Stavento.

Βιογραφικό
Freestyle Productions
Το 1997, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει ηχοληψία και εκείνη την περίοδο εντάχθηκε στην ομάδα Freestyle Productions, εντός της οποίας άρχισε να ασχολείται συστηματικά με το hip hop. Εκεί απέκτησε και το ψευδώνυμο Μέθυσος (ΜΕΘ). Δούλευε αργότερα και ως εικονολήπτης.

 

Το 1997 εντάχθηκε στο νεοσύστατο τότε συγκρότημα της Freestyle, Βαβυλώνα. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP/CD από την Minos EMI, με τίτλο “Βαβυλώνα”, ενώ η πρώτη δουλειά τους μεγάλου μήκους, το “Αρχή Επί Τέλους” κυκλοφόρησε αργότερα την ίδια χρονιά. Το 1999, κυκλοφόρησε η δεύτερη δουλειά τους, το “Κουαρτέτο των στοιχείων”. Το συγκρότημα κλονίστηκε το 2000 όταν πέθανε ο Πυροβάτης, το παλαιότερο μέλος του, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου μιλούν για τη γνωριμία τους

Την ίδια περίοδο, ο Κουϊνέλης ήρθε σε σύγκρουση με τον B.D. Foxmoor, τον ιθύνοντα νου της Freestyle, λόγω της καλλιτεχνικής κατεύθυνσης προς την οποία έσπρωχνε το συγκρότημα ο τελευταίος, και αποχώρησε μαζί με άλλα δύο μέλη. Επέστρεψε στα τέλη του 2001 και συμμετείχε στον τέταρτο δίσκο του συγκροτήματος, “Επί Τέλους” που κυκλοφόρησε το 2002. Η επανασύνδεση δεν ευδοκίμησε και ο Κουινέλης αποχώρησε οριστικά από τη Freestyle Productions. Έχει συνεργαστεί και με το συγκρότημα “Active Member” στο άλμπουμ “Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες”.

 

Stavento
Κύριο λήμμα: Stavento

To logo του συγκροτήματος Stavento
Το 2004, ο Κουινέλης δημιούργησε το συγκρότημα Stavento μαζί με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή.[1] Ο πρώτος τους δίσκος, “Το πιο γλυκό μεθύσι” κυκλοφόρησε το 2005 και το 2006 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος ο “Γρίφος”. Το συγκρότημα γνώρισε ευρύτερη επιτυχία με το Σήμερα το γιορτάζω του 2008 που περιείχε την επιτυχία Μέσα Σου, ένα ποπ κομμάτι με φωνητικά του Κουινέλη και της Αλεξάνδρας Κόνιακ.[2]

 

 

Ύστερα από πολλές αλλαγές μελών, με τον Κουινέλη να μένει ο μόνος ερμηνευτής από την αρχική σύνθεση, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο δίσκους και γνώρισαν επιτυχία μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Ήβη Αδάμου, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πάολα.

 

Συμμετοχή στο The Voice of Greece
Από το 2014 ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν ένας από τους τέσσερις κριτές του The Voice of Greece, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Ασλανίδου. Χάρη στη τεράστια απήχηση που είχε ο πρώτος κύκλος του σόου ταλέντων, ο Μιχάλης των Stavento, όπως αποκαλούταν στην εκπομπή, αναδείχτηκε σε ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, ενώ κατάφερε να φτάσει στη 2η θέση στον τελικό με την Αρετή Κοσμίδου.

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Πρωινή βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους!

Μια από τις συμμετέχουσες στο σόου ήταν η αρχική τραγουδίστρια των Stavento Εύα Κανατά, με τον Κουινέλη να μην την ψηφίζει, δηλώνοντας αργότερα πως θα το θεωρούσε αντιδεοντολογικό επειδή έχουν συνεργαστεί[3]. Από τις πιο σημαντικές στιγμές του στο The Voice of Greece, ήταν η συνεργασία του επί σκηνής με την Indila στο πανευρωπαϊκό hit Dernière danse. Η συνεργασία του Κουινέλη με τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου συνεχίστηκε το καλοκαίρι του 2014 με μια μεγάλη συναυλία στις 3 Ιουλίου του 2014 στο ΟΑΚΑ, όπου όλα τα έσοδα πήγαν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2014-2015 The Voice of Greece ΑΝΤ1 Ο Ίδιος Κριτής
2016 The music project by jumping fish ALPHA Παρουσιαστής
2019 The Final 4 Greece ΑΝΤ1 ΚριτήςΑπό το 2013, έχει σχέση με τον ράπερ του συγκροτήματος Stavento, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2010.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι “Σαν έρθει η μέρα” ενώ συναντήθηκαν ξανά μουσικά για το “Να σου τραγουδώ”.

Η Κύπρια τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Κουϊνέλης φαίνεται ότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα αλλά κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Η κόρη που έχουν αποκτήσει ονομάζεται Ανατολή – Νεφέλη, και γεννήθηκε το 2018 στις 13 Ιουνίου.

Στα 18 του χρόνια ο Μιχάλης Κουϊνέλης πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει ηχοληψία όταν εκείνο το διάστημα εντελώς τυχαία εντάχθηκε στην ομάδα Freestyle Productions, εντός της οποίας άρχισε να ασχολείται συστηματικά με το hip hop.Εκεί απέκτησε και το ψευδώνυμο Μέθυσος.

Πρώτη δισκογραφική δουλειά με τους «ΒΑΒΥΛΩΝΑ» το 1997 στο album “ΑΡΧΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ”. Επόμενες δουλειές μαζί τους ήταν “ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ” και “ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ”.

Έχει συνεργαστεί και με τους «ACTIVE MEMBERS» στο album “ΜΕΡΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ , ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ”.

Δούλευε αργότερα ως εικονολήπτης ενώ το 2004 δημιούργησε το συγκρότημα Stavento με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή. Ύστερα από πολλές αλλαγές μελών, με τον Κουϊνέλη να μένει ο μόνος ερμηνευτής από την αρχική σύνθεση, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο δίσκους και γνώρισαν επιτυχία μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Ήβη Αδάμου, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πάολα.

Συμμετοχή στο The Voice of Greece
Από το 2014 ο Μιχάλης Κουϊνέλης ήταν ένας από τους τέσσερις κριτές του The Voice of Greece, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Ασλανίδου. Χάρη στη τεράστια απήχηση που είχε ο πρώτος κύκλος του σόου ταλέντων, ο Μιχάλης των Stavento, όπως αποκαλούταν στην εκπομπή, αναδείχτηκε σε ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, ενώ κατάφερε να φτάσει στη 2η θέση στον τελικό με την Αρετή Κοσμίδου.

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Δείτε το μοντέρνο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη

Τα παιδικά χρόνια του Μιχάλη Κουϊνέλη
Ο καλλιτέχνης είχε σχολιάσει χιουμοριστικά για τα παιδικά του χρόνια λέγοντας: “Μερικές φορές νιώθω ότι ζω από τύχη, με όσα έχω κάνει σε μικρότερη ηλικία” και συνέχισε, “Είχα κάνει χρυσούς δίσκους, είχα κάνει πλατίνες, είχα βγάλει λεφτά, εγώ όμως δεν το ένιωθα αυτό. Όταν στα 34, μου είπε ο πατέρας μου «το πας καλά το καράβι», τότε ένιωσα ότι τα κατάφερα”. Αναφερόμενος στην hip-hop μουσική ο ίδιος είπε: “Δεν θέλω να κράξω κανέναν μέσα από τη μουσική μου. Το θεωρώ γελοίο. Η πένα μου θέλω να έχει ουσία. Ρωτάω τα νέα παιδιά για ό,τι καινούργιο ακούω. Έχω την προσέγγιση του μαθητή σε όλα τα πράγματα”.

Μιχάλης Κουϊνέλης – Ήβη Αδάμου: Στόλισαν το δέντρο μαζί με την 2,5 ετών κόρη τους

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι
Η πρώτη φορά που βρέθηκαν ήταν στο X-factor που είχαν κάνει ένα guest. Εκείνο δε το καλοκαίρι είχαν πάει περιοδεία για πρώτη φορά μαζί με τον πατέρα της Ήβης. Μετά όπως είχε εξομολογηθεί ο Μιχάλης η Ήβη έφυγε γιατί δεν είχε τελειώσει το σχολείο και μετά γύρισε να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια κάποιου φίλου.

Ο Μιχάλης είχε πει προσθέσει στην ίδια συνέντευξη: “Έχουμε μπει σε μία πάρα πολύ όμορφη διαδικασία που είναι πιο ουσιαστικό και σημαντικό στην παρούσα φάση. Χαίρομαι που κατέληξε εδώ, όπως ξεκίνησε, και που έχει πάρει αυτή την τροπή”.

Ποια είναι Ήβη Αδάμου

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Για χριστουγεννιάτικες αγορές μαζί με την κόρη τους

Η Ήβη Αδάμου γεννήθηκε στην Αγία Νάπα, στις 24 Νοεμβρίου του 1993. Είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή μέσα από το μουσικό σόου ταλέντων The X-Factor 2 του ANT1. Το 2012, εκπροσώπησε την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2012, με το τραγούδι LaLa Love, που κατέκτησε την 16η θέση.

Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records. Ο πατέρας της, Αδάμος, είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα θεωρίας, τραγουδιού και πιάνου.

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Πρωινή βόλτα στην Κηφισιά

Σπούδασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο είναι πτυχιούχος (2015). Στα 9 της χρόνια, συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού και κέρδισε την 1η θέση, ερμηνεύοντας την επιτυχία Κακά Παιδιά της Άννα Βίσση. Στα 16 της χρόνια, πέρασε από auditions για τη δεύτερη σεζόν της ελληνικής εκδοχής του show The X – Factor, καταφέρνοντας να περάσει στα live shows, με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Ήβη Αδάμου- Μιχάλης Stavento βάφτισαν την κόρη τους
«Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας»
Το ζευγάρι ζει μισό χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και τον άλλο μισό στην Αθήνα, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης είχε πει σε συνέντευξή του: «Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί και ίσως να κάνουμε και ένα δεύτερο παιδί».

Η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Σταβέντο
Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της: Δεν έχουμε παντρευτεί, αλλά ζούμε σαν παντρεμένοι. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, δεν έχουμε ανάγκη τίποτα άλλο για να μας δέσει περισσότερο – τι θα μπορούσε άλλωστε! Ό,τι και να γίνει, το παιδί θα είναι πάντα ό,τι πιο σημαντικό και για τους δύο και θα είμαστε μαζί σε ό,τι το αφορά. Εάν αποφασίζαμε να κάνουμε ένα γάμο, θα ήταν για να περάσουμε καλά εκείνο το βράδυ. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι η καθημερινότητά μας διαφέρει από αυτήν ενός παντρεμένου ζευγαριού και δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε να κάνουμε άμεσα.

Slide Up
x