Hit enter after type your search item

Τάκης Καραγκούνιας πρώην σύζυγός και τρυφερά λόγια Με λόγια αγάπης και τρυφερότητας μίλησε η πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια, Δήμητρα Κιτσάτη.

Η πρώην σύζυγος του «Μισθοφόρου» του Survivor απάντησε σε όλα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it.

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκαλύπτει για το χωρισμό του

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα.

Survivor: Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια Τάκης Καραγκούνιας και Σάκης Αρσενίου

Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κιτσάτη, πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια.Τάκης Καραγκούνιας πρώην σύζυγός και τρυφερά λόγια

Survivor Τάκης Καραγκούνιας: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης

«Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τάκης Καραγκούνιας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Τι ειπώθηκε για τον νέο παίκτη του Survivor
«Πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών. Έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του Πολεμικού Ναυτικού. Δηλαδή σε μία δύσκολη μονάδα.

Επίσης, μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι. Αυτός και η ομάδα του!

 

Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη, για να επιβιώσει
Έχει μένει τρεις μέρες εντελώς νηστικός, μόνο με νερό στη Σομαλία
Ο άνθρωπος κρατιέται σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση, που είναι ένα ζητούμενο. Το κορμί είναι αγαλματένιο. Είναι λες και το έχουν λαξεύσει.

Άγγελος Πουλής βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία. Στέφθηκε επτά φορές πρωταθλητής. Υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας. Έχει εργαστεί και ως διαιτητής ποδοσφαίρου και, μάλιστα, υποψήφιος για τη Super League, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας το 2009. Ήταν διαιτητής Β’ Εθνικής, έφυγε από τη διαιτησία.

Σάκης Αρσενίου σχέση και Survivor 2022

Το παιχνίδι δεν γνωρίζει από ηλικίες. Όποιος έχει το τσαγανό, πάει. Και μάλιστα στην ομάδα των Μαχητών που δεν πάει καλά. Μία τέτοια προσθήκη, τη χρειάζεται η ομάδα».

Survivor: Σάκης Αρσενίου, Άγγελος Πουλής και Τάκης Καραγκούνιας εισβάλλουν στο ριάλιτι – Τα πρώτα πλάνα

Μετά την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ακόμα τρεις «εισβολές» στο νέο επεισόδιο (12/2) του Survivor. Σάκης Αρσενίου, Άγγελος Πουλής και Τάκης Καραγκούνιας θα… μοιραστούν σε Διάσημους και Μαχητές.

 

«Αν σας εξέπληξε η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, τότε σας έχω άλλη μια έκπληξη. Παρακαλώ υποδεχτείτε τους νέους παίκτες του Survivor» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του Survivor στους παίκτες πριν το αγώνισμα επάθλου.

 

Όπως θα παρατηρήσεις, τα πρόσωπά τους δεν αποκαλύπτονται, αλλά τα τελευταία 24ωρα έγιναν γνωστά τα στοιχεία τους.

Τάκης Καραγκούνιας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :