Hit enter after type your search item


Όλοι μας έχουμε ακούσει πόσο καλό κάνει το λεμόνι στην καθημερινότητά μας. Στην υγεία, στην ομορφιά, στην καθαριότητα και στην αφαίρεση λεκέδων. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά αλλά και σε πρωτεΐνες και βιταμίνες B και C που περιέχει σε συνδυασμό με τα φλαβονοειδή, το φώσφορο, το κάλιο, τους υδατάνθρακες, και τα πτητικά έλαια προσφέρει πολύ σημαντικά οφέλη στην υγεία του ανθρώπου.
Διαθέτει αντιβακτηριδιακές, αντιικές, και ανοσοποιητικές ιδιότητες. Θα δούμε λοιπόν 6 οφέλη του λεμονιού στην υγεία του ανθρώπου!
Βιταμίνη c και κάλιο Ξεκινήστε την ημέρα σας με χυμό λεμονιού. Πίνοντας χυμό λεμονιού θα καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε βιταμίνη C και κάλιο. Θα βοηθήσει επίσης την πέψη και θα υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα!
Ιδανικό για το λαιμό  Ένα ποτήρι χυμού λεμονιού είναι πολύ σημαντικό για το λαιμό. Ο χυμός λεμονιού καθαρίζει το λαιμό με τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.
Αντιμετωπίζει τις πληγές στο στόμα σας   Δεδομένου ότι το λεμόνι είναι ταυτόχρονα αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό, επιταχύνει τον χρόνο επούλωσης των πληγών. Απλώς προσθέστε χυμό λεμονιού σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Κάντε γαργάρες στο στόμα σας 3 φορές την ημέρα και οι πληγές θα αρχίζουν σταδιακά να επουλώνονται.
Για δερματικά εξανθήματα και τσιμπήματα εντόμων   Μουλιάστε ένα βαμβάκι σε χυμό λεμονιού και εφαρμόστε το στην περιοχή της φαγούρας. Θα δείτε ότι ο κνησμός θα τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μειώνει τα φλέματα και ανακουφίζει από τον βήχα  Προσθέστε ζεστό νερό, μέλι και λίγο χυμό λεμονιού και φάτε ένα κουταλάκι του γλυκού κάθε πρωί. Θα δείτε πάρα πολύ σύντομα βελτίωση.
Για να αφαιρέσετε κονδυλώματα Εάν δεν θέλετε να πάτε στο γιατρό για θεραπεία κονδυλωμάτων που σαφώς και είναι η καλύτερη και η ιδανική λύση και θέλετε μια αντιμετώπιση με φυσικό τρόπο, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το λεμόνι. Χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού στα κονδυλώματα. Θα φύγουν σε δύο εβδομάδες περίπου.

https://freegossip.gr/

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :