Hit enter after type your search item

Τζένη Μπαλατσινού! ”Η ηλικία, η γήρανση και τα μυστικά ομορφιάς” «Η γήρανση είναι μια φυσική κατάσταση την οποία πρέπει να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε με ενθουσιασμό. Είναι υπέροχο που οι μεγαλύτερες γυναίκες αποτελούν πλέον μέρος της δημιουργικής σκηνής της μόδας, αφού αποτελούν μέρος της ζωής. Νομίζω ότι είναι καλό να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους», λέει η @jandevilleneuve.

Τζένη Μπαλατσινού: Το εξώφυλλο του… 1993!

«Δεν υπάρχει εκπροσώπηση μεγαλύτερων γυναικών και χωρίς εκπροσώπηση, υπάρχει περιορισμένη αποδοχή της πραγματικότητας. Συμπεριλάβετε μας, λοιπόν, στα editorials, στις πασαρέλες και στα εξώφυλλα περιοδικών. Συμπεριλάβετε άλλους και όχι μόνο σταρ του Hollywood», προσθέτει η @joanijohnson6000.

Η Τζένη Μπαλατσινού, πιλοτάρει και αεροπλάνο!

Γυναίκες άνω των 60 -street style stars, editors, υπέροχες κυρίες της διπλανής πόρτας- αφήνουν το δικό τους προσωπικό στίγμα με την αίσθηση του στιλ τους και μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς αλλά και τη φιλοσοφία που ακολουθούν για να μεγαλώνουν όπως ακριβώς εκείνες θέλουν. Στο #linkinbio @jennygr

 

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :