Hit enter after type your search item

Τζένη Μπαλατσινού + 6 διάσημες που απέκτησαν παιδί μετά τα 45 τους χρόνια Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο οι γυναίκες να αποκτούν παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία απ’ ό,τι στο παρελθόν. Με αφορμή την είδηση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού στα 49 χρόνια της, θυμόμαστε τις διάσημες Ελληνίδες και όχι μόνο, που αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί μετά τα 45 έτη της ζωής τους.

Είτε για πρώτη φορά λοιπόν είτε όχι, οι γυναίκες που θα δείτε παρακάτω θέλησαν να γίνουν μαμάδες έχοντας πατήσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους και τα κατάφεραν!

Η Τζένη Μπαλατσινού, πιλοτάρει και αεροπλάνο!

Βασιλική Ανδρίτσου

Η Βασιλική Ανδρίτσου έγινε για πρώτη φορά μητέρα σε ηλικία 46 ετών, καθώς τον Φεβρουάριο του 2019 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε την κόρη της, Μαρίνα, με τον Μάκη Παντζόπουλο το 2015, ενώ είχε κλείσει ήδη τα 45 έτη.

Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι και ο σύζυγός της Ολιβιέ Μαρτίνεζ έμαθαν στα 47 της και ενώ ήδη βρισκόταν λίγο πριν από την εμμηνόπαυση, ότι ήταν έγκυος. Λίγους μήνες αργότερα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Κατερίνα Μουτσάτσου

Τον περασμένο Ιούνιο και σε ηλικία 47 ετών η ηθοποιός, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι γέννησε τη δεύτερη κόρη της σε ηλικία 45 ετών. Η ίδια τρομοκρατήθηκε αλλά τίποτα δεν την εμπόδισε και τελικά τα κατάφερε!

Μανίνα Ζουμπουλάκη

Τζένη Μπαλατσινού στο ΣΠΙΤΙ με τον Κικίλια ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ πορτοκαλάδα

Η συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη πήρε τη μεγάλη απόφαση να μείνει έγκυος στα 47 της και απέκτησε δίδυμα χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση. «Είχα δυσκολίες που τελικά τις ξεπέρασα σε ηλικία 47 ετών. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γυναικολόγος, του είπα ότι θέλω να το κρατήσω. Μετά έμαθα ότι ήταν δίδυμα. Τα παιδιά τα λατρεύω. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω πέντε, αλλά τελικά έμεινα στα τρία», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Αγρότισσα η … Τζένη Μπαλατσινού!

Τζένη Μπότση

Τον Νοέμβριο του 2019 και σε ηλικία 47 ετών η ηθοποιός, που είχε καταφέρει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Τζένη Μπαλατσινού + 6 διάσημες που απέκτησαν παιδί μετά τα 45 τους χρόνια

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :