Headlines

Τζίνα Βαρελά βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τζίνα Βαρελά βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Η Τζίνα Βαρέλα γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού του Μεξικού στις 2 Ιανουαρίου 1978 Gina Varela Ύψος 7 πόδια 1 ίντσα (155 cm)
Τζίνα Βαρέλα Βάρος 120 λίβρες (70 κιλά)

Τζίνα Βαρέλα ; Ηλικία, 44 ετών, 0 μηνών, 3 ημερών

Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Πρόκειται για την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά (Gina Varela), ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα.

Σε ηλικία δέκα ετών οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής που παρήγαγε ιστορικά/πολιτικά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της η Τζίνα συμμετείχε ενεργά σε κάθε στάδιο της παραγωγής από την έρευνα, μέχρι τα γυρίσματα (στην τοποθεσία στην Ελλάδα) και το μοντάζ.

Πάνος Μουζουράκης: Η σύντροφός του Τζίνα Βαρελά έχει παίξει την κόκκινη Power Ranger! Ο έρωτας του ζευγαριού

Μετά το γυμνάσιο άφησε τη Νέα Ζηλανδία για να ζήσει στη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη, παρακολουθώντας μαθήματα υποκριτικής και συγγραφής πριν επιστρέψει στη Νέα Ζηλανδία για να αρχίσει να εργάζεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η Τζίνα εργάστηκε ως ηθοποιός στη Νέα Ζηλανδία για αρκετά χρόνια, αλλά η έντονη επιθυμία να επανασυνδεθεί με τις ελληνικές της ρίζες την οδήγησε πίσω στην Ευρώπη και τελικά εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου η ζωή την παρέσυρε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Πάνος Μουζουράκης: Full in love με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες- Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στη βιομηχανία μόδας του Λονδίνου, αλλά σε λίγο καιρό, η αφήγηση ήταν επιτακτική, οπότε επέστρεψε στο Down Under.

Η Τζίνα επέστρεψε αμέσως στην υποκριτική και μετά από αρκετές συναυλίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο της Νέας Ζηλανδίας, ο ρόλος της στο «The Devil’s Rock» την οδήγησε ξανά στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει πιο εύκολα τα πολλά Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου που ακολούθησαν. Αυτά τα διάφορα Φεστιβάλ έδωσαν στην Τζίνα μια κάπως ανησυχητική εικόνα για τη βιομηχανία στην οποία ήταν μέρος για τόσα πολλά χρόνια. Αποφάσισε αποφασιστικά ότι δεν θα αναλάμβανε πλέον ρόλους σκοτεινής φύσης με όλα τα απαίσια μηνύματα που επισυνάπτονται.

Δοκίμασε μια ακόμη ταινία στο Λονδίνο, αλλά δεν μπορούσε να διώξει την αίσθηση ότι το όνειρο που ακολουθούσε συχνά δεν είχε ακεραιότητα και αξία και ότι είχε άλλο σκοπό. Το 2012 επέστρεψε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της αναταραχής της κρίσης και ενός έθνους σε πανικό.

Πάνος Μουζουράκης βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά

Εκεί, η Τζίνα εργάστηκε ως ανεξάρτητος συγγραφέας και φωτογράφος και συνίδρυσε ένα πρόγραμμα Δραματοθεραπείας για παιδιά και τις κοινότητές τους. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

https://www.instagram.com/p/CJJsdvwgXo5/

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη «Power Ranger» σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική.

https://www.youtube.com/watch?v=u8hzBAmUXvI

Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

Ο Πάνος Μουζουράκης έμεινε στην Ελλάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες γυρισμάτων του The Voice of Greece. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης όμως πλέον επιστρέφει στις ΗΠΑ και στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Τζίνας Βαρελά.

Παρά τις φήμες ότι πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους, ο Πάνος Μουζουράκης διαψεύδει κατηγορηματικά στην Real News ότι χώρισε με την ηθοποιό, ενώ είναι έτοιμος να πάει να τη βρει ξανά.

«Με την Τζίνα δεν έχουμε χωρίσει και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω στην Αμερική» δηλώνει ο καλλιτέχνης στην εφημερίδα.

Η όμορφη ηθοποιός που εδώ και περίπου τρία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του, είχε έρθει στην Ελλάδα στην αρχή της σεζόν αλλά τα μέτρα για τον κορονοϊό και η πράσινη κάρτα δεν της επέτρεψαν να μείνει όλο το διάστημα δίπλα στον αγαπημένο της. Αφού, λοιπόν, ο Πάνος Μουζουράκης ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες, έκλεισε εισιτήρια και «πετάει» για Los Angeles!

Εκεί θα απολαύσει αρκετές στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη του, θα επισκεφτεί τους φίλους του ενώ θα έχει τα μάτια και τα αυτά του ανοιχτά για πιθανές συμμετοχές του σε διεθνείς παραγωγές.

Slide Up
x