Headlines

Τζόυς Χαρίκλεια Ευείδη βιογραφικό! Η ηλικία, τα παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τζόυς Ευείδη Τζόυς Χαρίκλεια Ευείδη βιογραφικό! Η ηλικία, τα παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Τζόυς Ευείδη Γέννηση Τζόυς Χαρίκλεια Ευείδη 22 Οκτωβρίου 1961 (60 ετών) Μόντρεαλ, Καναδάς Εκπαίδευση και γλώσσες Ομιλούμενες

γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Εκπαίδευση Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός
Αξιοσημείωτο έργο Το καφέ της Χαράς,
Οι Μεν και οι Δεν,
Το ρετιρέ
Εν ενεργεία 1985 — σήμερα

Η Τζόυς Ευείδη (Μόντρεαλ, 22 Οκτωβρίου 1961) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Βίκυ Κάβουρα: «Μέχρι πρόσφατα είχα πρόβλημα με τους γάμους, δεν πήγαινα ούτε ως καλεσμένη»

Βιογραφικό
Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς Έλληνες μετανάστες και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια. Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε το 1985, όπου συμμετείχε σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ. Το 1987 πρωταγωνίστησε σε μια παραγωγή της Κρατικής Τηλεόρασης για παιδιά, με τίτλο Του Κουτιού τα Παραμύθια, μαζί με αξιόλογους ηθοποιούς, όπως η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Τάσος Κωστής και ο Παύλος Χαϊκάλης. Την ίδια χρονιά έκανε ένα guest στο 9ο επεισόδιο της σειράς Το κανάλι της Βαγγελίτσας, συνολικής διάρκειας 13 επεισοδίων.

Το 1989, με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Οι Αυθαίρετοι, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε μερικά επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Οι Τρεις Χάριτες. Το διάστημα 1990 – 1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τη σεζόν 1992 – 1993 πρωταγωνίστησε σε άλλη μια παραγωγή της ΕΡΤ, τη σειρά Εξ αδιαιρέτου, μαζί με τους Βάνα Παρθενιάδου,

Αλέξανδρο Μυλωνά και Νίκο Αλεξίου. Η σειρά δεν είχε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και μπορεί να θεωρείται συχνά ότι ήταν μια σειρά «πρόγονος» του Κωνσταντίνου και Ελένης (το σενάριο υπέγραφε πάλι η Άννα Χατζησοφιά), δεν κατάφερε όμως να αγαπηθεί από τον κόσμο και πλέον, οι περισσότεροι θεωρούν το Κωνσταντίνου και Ελένης, μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές όλων των εποχών.

Η Τζόυς μάλιστα, είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο αυτής της σειράς (σε σενάριο των Ρώμα – Χατζησοφιά), ίσως διότι λίγα χρόνια πριν, από το 1993 έως το 1996, πρωταγωνιστούσε στην επίσης κορυφαία σειρά Οι Μεν Και Οι Δεν, μαζί με τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Κουρή και τον Στέλιο Μάινα. Και αυτή η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και μάλιστα έφτασε συνολικά τα 110 επεισόδια. Σημαντική δουλειά για την Τζόυς αποτέλεσε και Το καφέ της Χαράς του 2003 – 2006. Απο το 2013 έως το 2017 συμμετείχε στο Μπρούσκο. Το 2020 παίζει στο 4ο κύκλο του Καφέ της Χαράς.

Τζόυς Ευείδη καριέρα ΤΕΛΟΣ! ”Είμαι ξοφλημένη, πέρασε η μπογιά μου.”

Τζόυς Ευείδη βιογραφικό
Τζόυς Ευείδη βιογραφικό

Τζόυς Ευείδη βιογραφικό

Τζόυς Ευείδη

Τζόυς Ευείδη: Όσα δήλωσε για την αποβολή που είχε στο παρελθόν – «Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη»

Για την αποβολή που είχε πριν κάποια χρόνια μίλησε η Τζόυς Ευείδη.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως δεν της λείπει ένα παιδί, όμως στο παρελθόν, είχε πέσει σε κατάθλιψη για εκείνο που έχασε.

«Δεν μου λείπει ένα παιδί. Όσα παιδιά θέλω να ζουλήξω, τα έχουν οι φίλοι μου, οπότε μπορώ να ξεδίνω εκεί. Από μικρή δεν ήμουν του “αχ, να κάνω ένα παιδάκι ή να παντρευτώ”. Τίποτα από όλα αυτά τα συμβατικά. Μου προκαλούσε λίγο φρίκη η ιδέα, η εικόνα της οικογένειας πάντα με βραχυκύκλωνε», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως στο παρελθόν, είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη κι έκτοτε, δεν κυνήγησε ξανά την ιδέα της μητρότητας.

«Είχα μία εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά. Αλλά, αν το ήθελα σαν τρελή, θα μπορούσα να το είχα προσπαθήσει. Δεν το κυνήγησα όσο έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε πως της κόστισε πολύ αυτή η εγκυμοσύνη, όμως ευτυχώς είχε το θέατρο.

«Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη. Έπεσα σε κατάθλιψη. Και αυτό που σου κάνουν οι ορμόνες και μόνο, είναι ανελέητο. Πάλι όμως, το θέατρο με έσωσε», κατέληξε η Τζόυς Ευείδη.

Τζόυς Ευείδη: «Δεν βγαίνω έξω, δεν περνάω καλά, δεν φλερτάρω»

Η Τζόυς Ευείδη σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή και για την τηλεοπτική της απουσία.

Η Τζόυς Ευείδη, σε ερώτηση για το αν βγαίνει έξω και φλερτάρει, απάντησε με χιούμορ: «Δεν βγαίνω έξω, δεν περνάω καλά, δεν φλερτάρω, βγάζω μόνο σκυλιά βόλτα και ταΐζω τις αδέσποτες γάτες, όπως πρέπει να κάνουν όλες οι γεροντοκόρες», και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι έχει έρθει ένας επιχειρηματίας με μονόπετρο εκεί που ταΐζω γάτες αλλά δεν του “έκατσα”».

Τέλος, για τον λόγο που απουσιάζει από την τηλεόραση, η ηθοποιός είπε: «Γιατί δεν έχω προτάσεις. Πώς το βρίσκεις αυτό;».

Slide Up
x