Hit enter after type your search item

Τζώνης Καλημέρης εξομολογήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο. Ο Τζώνης Καλημέρης βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και μίλησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για πολλά. Κάποια στιγμή, εξομολογήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο.

Τζώνης Καλημέρης: “Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος”

«Δεν με επηρέασε καθόλου συναισθηματικά, ψυχολογικά η αρρώστια. Δεν πόνεσα ποτέ, δεν είχα θέμα να πεθάνω, αλλά ζορίστικα πολύ γιατί ήταν πολλά χρόνια, πολλές οι θεραπείες, μέχρι που πήγα στην Αμερική και το σκότωσα το θηρίο -το θηρίο δεν σκοτώνεται, είναι σε μια ύπνωση, αλλά είναι 12 χρόνια που είμαι μια χαρά.

Η επίσημη και … λιτή ανακοίνωση του ΟPEN για τον Τζώνη Καλημέρη

Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές, είναι ορατό το φαινόμενο. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνω υπερηχογραφήματα ή οποιαδήποτε άλλη εξέταση. Μπορώ να το δω κι εγώ. Ο καρκίνος του δέρματος είναι ορατός, μια κακή ελιά, μια κοκκινίλα που δεν εξηγείται και δεν φεύγει», είπε ο Τζώνης Καλημέρης και συνέχισε:

«Δεν έχει σχέση επιστημονική καμία με την έκθεση στον ήλιο από το πόλο κλπ. Εγώ, παρ’ όλα αυτά, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το νερό της πισίνας στις εποχές που εμείς κολυμπούσαμε. Τώρα είναι μια χαρά με τα μέτρα υγιεινής που λαμβάνουν. Πιστεύω κάποια μικρή σχέση πρέπει να έχει. Κι επειδή το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε μέρος που το βρίσκει ο ήλιος, ήταν πίσω στη γάμπα.

Τζώνης Καλημέρης εξομολογήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο.

Τζώνη Καλημέρης: “Είχα καρκίνο”

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από το σκάφος, εκεί που καθόμουν που ακουμπούσε στη γάμπα. Έβαλα μια κρέμα και πέρασε. Μετά ξανάρθε και κατάλαβα»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε για πρώτη φορά ο Τζώνη Καλημέρης στην εκπομπή «Lifestyle» του Alter το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν το έκρυψα ποτέ, αλλά δεν με ρώτησαν και ποτέ» απάντησε στην σχετική ερώτηση της Ισαββέλλας Κούτση που του έκανε την συνέντευξη.

«Είχα πάθει ένα είδους καρκίνου στο δέρμα. Με ταλαιπώρησε ένα τετράμηνο στην Αμερική, το ξεπέρασα και είμαι μια χαρά» εξομολογήθηκε ο Τζώνυ Καλημέρης και διευκρίνισε: «δεν απειλήθηκε η ζωή μου, αλλά ήταν σοβαρό και έπρεπε να το αντιμετωπίσω με σοβαρότητα».

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :