Το φυσάει και δεν κρυώνει… ο Κρατερός Κατσούλης: ”Πέρασα ένα ισχυρό σοκ και παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου.”

Το φυσάει και δεν κρυώνει… ο Κρατερός Κατσούλης: ”Πέρασα ένα ισχυρό σοκ και παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου.” Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, ο οποίος δεν ήταν άλλος από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαντά αν της έχει ασκήσει βία ο Σάκης Κατσούλης

“Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία, να κάνω συνέχεια όλη αυτή την υπέρβαση, προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα της δουλειά μου, την ποιότητα που εγώ θεωρώ ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχει. Δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις, αν δεν τις νιώθεις, δεν μπορείς να τις κάνεις.

Ηλίας Μπόγδανος: “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου” – Σάκης Κατσούλης: “Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα”

Άρα τι κάνεις; Βλάπτεις σοβαρά την υγεία σου. Πέρασα ένα ισχυρό σοκ και παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου. Έρχεται ένα σοκ και σου λέει “τι γίνεται;” και λες “τώρα θα το κάνω”. Έτσι έγινε αυτό”, ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Slide Up
x