Τσαγκρίδης – Μπάρκα: Όχι άλλη ΗΤΤΑ για την Κατερίνα Καινούργιου!

Τσαγκρίδης – Μπάρκα: Όχι άλλη ΗΤΤΑ για την Κατερίνα Καινούργιου! Στα μαύρα κατάστοιχα σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου τη Δανάη Μπάρκα. Μπορείς να πεις πως για δέυτερη φορά δημοσίως, ένας πρώην της όμορφος νέος και πλούσιος, προτίμησε την…φίλη της.

Ο “πρώην” – “πρώην” της μάλιστα, παντρεύτηκε κιόλας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κάποτε κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί του, ως φίλη της Καινούργιου.

Θα θυμάστε πως ήδη είναι παντρεμένοι πια με το δέυτερο παιδί να έρχεται!

Αυτή την δημόσια έκθεση (τι ευγενικά που το λέμε) η Κατερίνα δεν την αντέχει.

Που ν’ αντέξει κάθε μέρα να κοιτάζει την κάμερα και να φαντάζεται πως στην απέναντι μεριά οι θεατές γελούν με το πάθημα της;\

Γιατί, όλοι σκέφτονται, αυτό που η Κατερίνα δείχνει να θέλει πολύ: Τον γάμο. Κια ήδη βαδίζει προς τα…40. Μικρή βεβαίως πολύ, αλλά οι γυναίκες το έχουν αυτό το τρομερό άγχος…

Περιμένε συνεχίζεται σε πολύ λίγο!

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες κυρίες και πιο πετυχημένες τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Της γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά μήπως όχι τόσο καλά;

Δανάη Μπάρκα: Πρώτα Χρόνια

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1992 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Νώντας Μπάρκας, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, είναι ηθοποιός. Από μικρή ηλικία, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της και τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς Είσαι το Ταίρι Μου, στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, υποδυόμενη το χαρακτήρα της Στέλλας Παπαλημναίου σε μικρή ηλικία. Το 2004 ακολούθησε μία ακόμη μικρή τηλεοπτική συμμετοχή στο επεισόδιο “Η Λογική Πεθερά” της σειράς Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Σε ηλικία 20 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές της.

Βιογραφικό

Ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο το 2016. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση Έπεσε νέκρα στο Θέατρο Αποθήκη. Το καλοκαίρι του 2017 συμμετείχε στο αρχαίο δράμα Λυσσιστράτη κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε παραστάσεις όπως Νίκη, Ουρανία, Οι μάγισσες της Σμύρνης και Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά.

Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel για την παρουσίαση της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού. Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Δανάη, εγκαινιάζοντας και πάλι τη ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού μετά την επαναλειτουργία του.

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη Σκορδά: H παρουσιάστρια γίνεται σήμερα 44 ετών και είναι τα πρώτα γενέθλια μετά την απώλεια του μπαμπά της Δημήτρη.

ΗΦαίη Σκορδά γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. H παρουσιάστρια γίνεται σήμερα 44 ετών και αυτά θα είναι τα πρώτα γενέθλιά της μετά την ξαφνική απώλεια του μπαμπά της Δημήτρη.

Τα ξημερώματα Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024, ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η Φαίη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της αυτή την εβδομάδα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για τον μπαμπά της.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην τηλεοπτική επιστροφή μετά την απώλεια του πατέρα της
Από νωρίς σήμερα, fans και αγαπημένα πρόσωπα της Φαίης έστελναν ευχές για την παρουσιάστρια. Oι συνεργάτες της Φαίης της έκαναν και μια γλυκιά έκπληξη, για την οποία τους ευχαρίστησε.


Η Φαίη Σκορδά είπε το πιο σωστό για τις απώλειες και Χρηστίδου – Μενεγάκη έδειξαν τη στήριξή τους



Γενέθλια σε βαρύ κλίμα:
«Να σας κοιτάξω θέλω πολύ» ξεκίνησε λέγοντας στους τηλεθεατές της η Φαίη Σκορδά «και να σας ευχαριστήσω και για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε.

Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνουμε παρέα. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες…Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί κι όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον – και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε και τον χρόνο – κι έχοντας εσάς, το κυριότερο, προχωράμε».

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς.

«Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα – οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται.

Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί υπάρχουν και παιδιά που υπάρχουν στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους, που είναι δύσκολα, οπότε γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας. Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα, θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην τηλεοπτική επιστροφή μετά την απώλεια του πατέρα της
To πέρασμα του χρόνου δεν τρομάζει τη Φαίη!
«Δεν έχω αλλάξει κάτι και θα σας πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ, γιατί με ρωτάνε πολύ, προφανώς γιατί δεν έχω γαλλική μυτούλα, αλλά εμένα μου αρέσει η μύτη μου… Με ρωτούν αρκετοί εδώ και πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή έχω απαντήσει και στην εκπομπή. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου.

Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά υπάρχει μια μέθοδος που ανακάλυψα και το έκανα πριν ενάμιση χρόνο σχεδόν. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Γίνεται δηλαδή λίγο πιο ίσια.

Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών. Αν αλλάξεις τη μύτη σου, αλλάζει όλο σου το πρόσωπο. Εγώ το φοβάμαι πάρα πολύ.», είχε αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά χαρακτηριστικά για τις φήμες που την ήθελαν στο κρεβάτι του πλαστικού.

Η μητρότητα:
Δύο γιους έχει αποκτήσει η Φαίη Σκορδά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα!

«Πάντα ήθελα παιδιά, η αλλαγή βέβαια όταν έρχεται το παιδί, πολλά συναισθήματα, έχει αγάπη, έχει μέσα αγωνία, ευθύνη αλλά είσαι γεμάτος… Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου. Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός», είχε πει η Φαίη στη εκπομπή Μα- μάδες.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σχέση της με τους δημοσιογράφους και πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media. «Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Δαιβάστε ακόμα:

Η Κατερίνα Καινούργιου (Αθήνα, 1 Μαΐου 1985) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος.

Πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε.

Καριέρα

2004-2010: Τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Η συνεργασία με την εκπομπή ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν. Από το 2006 μέχρι το 2008, ήταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το πρωί» του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάνοντας ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις ενώ πολλές φορές είχε και παρουσία στο πλατό της εκπομπής δίπλα από τον παρουσιαστή.

Το 2007, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά 5» υποδυόμενη μία δημοσιογράφο στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Τη σεζόν 2008-2009 δούλεψε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρωινός καφές» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη. Το καλοκαίρι του 2009, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη του MEGA, πέρασε από δοκιμαστικό για την θέση της παρουσιάστριας της έβδομης σεζόν του «Όμορφου Κόσμου το πρωί». Τελικά ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή για μία σεζόν.

2010-2016: ALPHA

Το καλοκαίρι του 2010, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την εκπομπή «Δέστε τους» ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Η εκπομπή σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη μεσημεριανή ζώνη ολοκληρώνοντας τον κύκλο της έπειτα από τέσσερις σεζόν, τον Ιούνιο του 2014. Μετά την ολοκλήρωση του Δέστε τους, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, ανέλαβε μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο την παρουσίαση της καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού».Η ίδια συνέχισε την συνεργασία της με το κανάλι για την απογευματινή ζώνη και τη σεζόν 20…