Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ! ΠΟΙΑ η ΗΛΙΚΙΑ της, οι σχέσεις και οι σπουδές της

Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ! ΠΟΙΑ η ΗΛΙΚΙΑ της, οι σχέσεις και οι σπουδές της! Πόσα γνωρίζεις για την πανέμορφη γοητευτικότατη παρουσιάστρια που αγγίζει το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια πρωτοκλασσάτης τηλεοτπικής καριέρας; Η αλήθεια είναι πως η Φαίη Σκορδά όλα αυτά τα χρόνια που μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα καθιέρωσαν ένα είδος “πρωινάδικου” που καμία μα καμία σχέση δεν είχε κείνα που ξεκίνησε η Ρούλα Κορομηλά και που διέπρεψαν για μια 20ετία τουλάχιστον, έχει δημιουργήσει πολλές κόντρες. Τρέχει ν’ απαλλαγεί από την άτυχη εκείνη στιγμή που την κατρέχει χρόνια και γίνεται πρώτης τάξεως “όπλο” όταν θυμώνει κάποιον.

 πικοτήτων και τον σχολιασμό καθαρά gossip θεματολογίας.

Τα πρώτα ειδικά χρόνια μέχρι και στο πρόσφτατο παρελθόν σχολίαζε με το πάνελ της διάσημους που εκείνη την ώρα δεν ήταν εκεί για ν’ απαντήσουν, αλλά προφανώς κάποια στιγμή αν όχι live, έβλεπαν τους πανελίστες αλλά και την ίδια την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να βγάζουν συμπεράσματα για κείνους.

Φαίη Σκορδά: Την “ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ” ο Αγαμέμνωνας! Την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ακόμα! (βίντεο)

Αυτό το…στιλ εκπομπής, ήταν λογικό και επόμενο να μην γεννα΄και τα πιο τρυφερά αισθήματα πολλών διασήμων απέναντι στο τηλεοπτικό δίδυμο!

Χωρίς ν’ αναλύσουμε αλλά ούτε και να κρίνουμε τον χειρισμό της σε κείνη την αλησμόνητη συνέντευξη στον παίκτη ριάλιτι με το όνομα Αγαμέμνωνας, μπορούμε να θυμήσουμε το κάτι που και σεις θα χετε προσέξει!

https://www.youtube.com/watch?v=cUi20IHYGT0

Πάνε τόσα χρόνια από το αλησμόνητο εκείνο βιντεάκι που προβλήθηκε – και δεν έπαψε – από την εκπομπή του Θέμου! Βέβαια η εκπομπή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να συνθέσει όλα τα …καυτά πλάνα από την ομολογουμένως πρωτότυπη συνέντευξη που π’ηρε η Φαίη Σκορδά από τον τότε πρωταγωνιστή ριάλιτι, Αγαμέμνωνα!

Ήταν μια τηλεοπτική στιγμή πολύ απρόσμενη και δυνατή, η οποία αντέχει πολλές ερμηνείες και εξηγείται ανάλογα με την οπτική του καθένα. Πάντως η Φαίη Σκορδά μόνο μπορεί να πει – αν ποτέ θελήσει, τι είχε στο μυαλό της τότε, τι αισθανόταν σ’ αυτήν την τόσο μα τόσο έντονη δημόσια πολιορκία του Αγαμέμνωνα.

Ο Αγαμέμνωνας δεν κρατιόταν σε κείνη την συνέντευξη! Και όταν λέμε δεν κρατιόταν, εννούσαμε αυτό ακριβώς! Δεν κρατιόταν.

Δεν τον ένοιαζαν κάμερες, τυπικότητες, μάρτυρες στο στούντιο. Όλοι στο πλατό βέβαια ακούγονται στο βίντεο να γελούν. Μαζί και η Φαίη Σκορδά. Ο μόνος που δεν γελά τόσο και κυρίως βγάζει κραυγές εκστασιασμού!

Φαίη Σκορδά: ΘΡΙΛΕΡ με το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ!
Φαίη Σκορδά: ΘΡΙΛΕΡ με το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ!

Το υπέροχο αυτό τηλεοπτικό συμβάν θύμησε ο Παύλος Χαικάλης πρώτα και σήμερα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έκανε ένα αφιέρωμα – συνέντευξη στον Αγαμέμνωνα! 13 χρόνια μετά μαθαίνουμε από τον ίδιο πως σπούδασε ψυχολογία εγκεφάλου στην Αμερική (τι μαθαίνεις όσο βλέπεις πρωινές εκπομπές).

Με το βίντεο στο “ΌΛΑ” του Θέμου Αναστασιάδη που έκανε γνωστό και άφησε “κληρονομιά” ο τωρινός συνεργάτης της Βαγγέλης Περρής, κανείς δεν ξεχνά εκείνη την ασσύληπτη μακράς διαρκείας τηλεοτπική συνεύρεση!

Σοκ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ με την Φαίη Σκορδά, τον Αγαμέμνων και την …Σεξουαλική Παρενόχληση μπροστά στην Κάμερα
Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να κάνει…ρεπορτάζ για την ζωή του Αγαμέμνωνα σήμερα! Ήρθε όμως η προ λίγων ημερών κόντρα της Φαίης Σκορδά στον αέρα με τον Παύλο Χαικάλη, ο οποίος φρόντισε να θυμήσει στην Φαίη Σκορδά αυτή την…άτυχη στιγμή της.

Φαίη Σκορδά: "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τη ΜΑΝΑ της εξαιτίας της Κατερίνας Καινούργιου! (βίντεο)!
Φαίη Σκορδά: “ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ” με τη ΜΑΝΑ της εξαιτίας της Κατερίνας Καινούργιου! (βίντεο)!

Ανέβασε βίντεο λοιπόν, αυτό το περιβόητο με τον Αγαμέμνωνα από την εκπομπή της Φαίης στο πλατό του tv makedonia!
Λίγες μέρες αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη του κάνει αφιέρωμα…

Τυχαίο; Δεν νομίζω!«Σπούδασα στην Αμερική για 13 χρόνια, πήρα διδακτορικό στην ψυχολογία», λέει ο Αγαμέμνων.

Ο Αγαμέμνων έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πριν από αρκετά χρόνια, όταν είχε λάβει μέρος στο Fame Story. Η κάμερα του «Mega καλημέρα» τον συνάντησε και ο ίδιος αποκάλυψε με ποιους συμπαίκτες του έχει κρατήσει ακόμα επαφές, ενώ μας ενημέρωσε και για τις σπουδές που έχει κάνει στην Αμερική.

«Όχι, δεν έχω κρατήσει επαφές ούτε με τον Γιώργο Λιανό, ούτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Με τον Περικλή Στεργιανούδη έχω κρατήσει επαφές και με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, είμαστε καλοί φίλοι και με τους δύο», είπε αρχικά ο Αγαμέμνων.

Ο Αγαμέμνων είπε στη συνέχεια: «Εγώ είχα πάει στην Αμερική για να σπουδάσω ψυχολογία, αυτό δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος γιατί και το show τότε προέβαλε μόνο τις πτυχές του θεατρικού Αγαμέμνονα. Αλλά είχα κάνει συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής».

«Σπούδασα στην Αμερική για 13 χρόνια, πήρα διδακτορικό στην ψυχολογία. Η ειδικότητά μου είναι οι εγκεφαλικές λειτουργίες και αυτόν τον καιρό γράφω ένα σύγγραμμα το οποίο θέλω να εκδώσω», πρόσθεσε επίσης ο Αγαμέμνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! ΕΓΚΥΟΣ Η Φαίη Σκορδά στο 3ο ΠΑΙΔΙ!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! ΕΓΚΥΟΣ Η Φαίη Σκορδά στο 3ο ΠΑΙΔΙ!!!

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, σπουδές και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρεις. Πόσο καλά γνωρίζεις την πανέμορφη,γοητευτικότατη παρουσιάστρια; Η Φαίη (Σοφία) Σκορδά (Κιλκίς, 9 Φεβρουαρίου 1980) είναι Ελληνίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Πρώιμα Χρόνια

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.[1] Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (γενν. 1978), που είναι ακτινολόγος.

Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.

Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, σπουδές και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρεις
Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, σπουδές και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρεις

Φαίη Σκορδά! Δες την στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ της Θεανώ Μπέλλα με την… Ρόμπα

Καριέρα
Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά

Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης.

Φαίη Σκορδά! Μοιράζει ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι μαζί με την ΖeniΘ

Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της,

Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy: Το παιδί μου κι εγώ».

Φαίη Σκορδά σε αυτοσχέδιο ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ”Θα του σπάσω το …”

Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό».

Φαίη Σκορδά ΣΧΕΣΗ σήμερα
Φαίη Σκορδά ΣΧΕΣΗ σήμερα

Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Πλέον παρουσιάζει και πάλι την εκπομπή μαζί με τον πρώην άντρα της Γιώργο Λιάγκα καθώς τα νούμερα τηλεθέασης της ήταν πολύ χαμηλά.

Μαλλί με μαλλί η Φαίη Σκορδά με την Βάνα Μπάρμπα

Προσωπική ζωή

Το 2007 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και στις 20 Ιουνίου 2010 παντρεύτηκαν στη Βάρκιζα Αττικής. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Γιάννη (γενν. 2011) και τον Δημήτρη (γενν. 2014).

Τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιό του.

Φαίη Σκορδά ηλικία για τρίτο παιδί και γενέθλια Γενέθλια έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά και γίνεται 42 ετών. Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας στην εκπομπή της, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, της έδωσαν μία τεράστια πολύχρωμη ανθοδέσμη.

Η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει από το πρωί να δέχεται ευχές αλλά και λουλούδια στο καμαρίνι της.

Στην έναρξη της εκπομπή της την υποδέχτηκαν με το γνωστό τραγούδι «Happy Birthday». Μάλιστα, από το ακουστικό της τη ρώτησαν τα πόσα κλείνει και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει ότι γίνεται 42 ετών! «Πόσα κλείνω; Κλείνω τα 42. 42! Να είμαστε γεροί», είπε.

Η Σοφία (Φαίη) Σκορδά (Κιλκίς, 9 Φεβρουαρίου 1980) είναι Ελληνίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

ΒΟΜΒΑ! Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ στο OPEN!!!

Πρώιμα Χρόνια
Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για τιε ΣΧΕΣΕΙΣ της ''Δεν τον ΞΕΡΩ τον ΚΥΡΙΟ''

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (γενν. 1978), που είναι ακτινολόγος. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.

Καριέρα
Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.[εκκρεμεί παραπομπή]

Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης.

Φαίη Σκορδά! Η ΣΠΑΝΙΑ πάθηση στα μάτια της

Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy: Το παιδί μου κι εγώ».

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ως… άντρας η Φαίη Σκορδά!

Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Πλέον παρουσιάζει και πάλι την εκπομπή μαζί με τον πρώην άντρα της Γιώργο Λιάγκα καθώς τα νούμερα τηλεθέασης της ήταν πολύ χαμηλά.

Φαίη Σκορδά ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ! Τα 101 ΜΑΓΙΟ της! Ψήφισε το καλύτερο!

Προσωπική ζωή
Το 2007 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και στις 20 Ιουνίου 2010 παντρεύτηκαν στη Βάρκιζα Αττικής. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Γιάννη (γενν. 2011) και τον Δημήτρη (γενν. 2014).

Τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιό του.

Slide Up
x