Hit enter after type your search item

Η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της για ένα ακόμα μωρό στον αέρα της εκπομπής της, «Fay’s Time».

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22/9 αφού προβλήθηκε η συνέντευξη της Ρούλας Σταματοπούλου, όπου μίλησε για τον νέο της ρόλο ως μητέρα, αλλά και για την επιλογή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν τα όσα είπε η γνωστή make up artist.


Τότε, η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά: «Αυτό με την κατάψυξη ωαρίων έχει πάρα πολύ δίκιο, η ίδια πήρε την απόφαση, την βοήθησε πολύ αυτό το κομμάτι και είναι και ο λόγος που μιλάει και δίνει συνεντεύξεις, γιατί βοηθήθηκε η ίδια».

«Εν τω μεταξύ έβλεπα την συνέντευξη και μου στέλνει η νύφη μου τον βαφτισιμιό μου και τρελαίνομαι εγώ που το βλέπω. Είναι αργά να κάνω και εγώ αυτή τη διαδικασία που θέλω νινί; Που τα βλέπω και τρελαίνομαι», με τους συνεργάτες της να μην ξέρουν τι να απαντήσουν.

“ΣΚΟΤΩΜΟΣ” Σκορδά – Καινούργιου

Φαίη Σκορδά στον Αρναούτογλου: Η προσωπική ζωή, η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 επισκέφτηκε το The 2 Night Show μιλώντας ανοιχτά για όλα!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο μεσολάβησαν και οι φήμες περί… τηλεοπτικής τους κόντρας.


Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: «Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στον ANT1. Μέσα από συζητήσεις. ήρθε αρχικά στο κανάλι και το πρότεινα εγώ μετά να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Σίγουρα όταν χωρίσαμε και όπως συμβαίνει και με όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν φαντάζομαι, υπήρχε μια ένταση, δεν είναι εύκολο. Απλά για εμένα και τον Γιώργο αυτό που είπαμε όταν χωρίσαμε ήταν πως προτεραιότητα θα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ότι κάνουμε στη ζωή μας, αυτό ισχύει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Οι σχέσεις με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη: «Με τα αγόρια καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει και μια άλλη σχέση με τον μπαμπά. Και αυτό τώρα το καταλαβαίνω, τα πράγματα θα ειπωθούν διαφορετικά από τη μαμά και με άλλο τρόπο από τον μπαμπά. Έτσι πρέπει να είναι τελικά με τους γονείς γιατί και σε κάποια πράγματα παλιά που μαλώναμε, τώρα του δίνω το δίκιο. Παλιά, πήγαινε ο Γιώργος τον γιο μας στο κολυμβητήριο και το παιδί ερχόταν άρρωστο πίσω και εγώ γινόμουν έξαλλη, αλλά τώρα κατανοώ τι δώρο του έκανε ο μπαμπάς του γιατί πλέον παίζει κανονικά πόλο και είναι και πολύ καλός.

Ο Γιώργος του έδωσε μια ευκαιρία που εγώ θα τον είχα σταματήσει», είπε, ενώ για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκρδά παραδέχτηκε: Όταν τα παιδιά άκουσαν πως θα είμαστε ξανά μαζί στην εκπομπή, ο μεγάλος μας γιος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ… Ο μικρός γύρισε και είπε: “Α, ωραία θα μαλώσετε, θα τσακωθείτε και μετά θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”».

Για την απόφασή τους να χωρίσουν τηλεοπτικά, κατά την περίοδο του χωρισμού: «Δεν γινόταν να είμαστε μαζί στην ίδια εκπομπή τότε. Όταν είναι ακόμη η αρχή αυτής της κατάστασης του χωρισμού, έχεις μέσα σου το συναίσθημα αυτό, υπήρχε ένταση. Ειδικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση αρκετή. Δεν μαλώναμε με την έννοια ότι θα σκοτωνόμασταν στον αέρα της εκπομπής, αλλά δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα τότε, τώρα είναι μια χαρά, γελάμε και όλα καλά στην εκπομπή. Θέλουν χρόνο τα πράγματα αυτά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει τη Φαίη Σκορδά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου…

«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου , γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά, ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά, πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Είμαι πολύ δύσπιστη. Για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα», είπε η Φαίη Σκρδά καλεσμένη στο The 2Night Show.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :