Φελίσια Λαπάτη – Τσαλαπάτη: Βιογραφία ηλικία. 40 ετών 1 παιδί 1 διαζύγιο

Φελίσια Λαπάτη – Τσαλαπάτη! Η ΔΙΑΣΗΜΗ μητριά της και ο διάσημος πατέρας της! Η Φελίσια Λαπάτη είναι το παιδί του Γιάννη Τσαλαπάτη και της πρώην συζύγου του Ευαγγελίας Κριτικού, καθιστώντας την μητριά της την Έλλη Αγγελιδάκη. Προς το παρόν διαμένοντας στην όμορφη πόλη της Βουλιαγμένης, η Φελίσια οδηγεί μία ενεργή ζωή και αφιερώνει αρκετό χρόνο σε αυστηρούς προπονητικούς προγράμματα φυσικής κατάστασης, ιδίως στον τομέα του crossfit.

Φελίσια Τσαλαπάτη βιογραφικό

Όσον αφορά στην εκπαίδευση, ακολούθησε τη δημοσιογραφία στο καταξιωμένο σχολείο ANT1, όπου απέκτησε ανεκτίμητες γνώσεις και δεξιότητες. Κατά την ακαδημαϊκή της πορεία, είχε την απίστευτη ευκαιρία να συμμετάσχει σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο “Πρωινό”, ένα γνωστό μέσο ενημέρωσης, όπου είχε το προνόμιο να εργαστεί δίπλα σε εκλεκτές προσωπικότητες όπως οι Γιώργος Λιάγκας και Φαία Σκορδά.

Τριανταφυλλιά Φελίσια Τσαλαπάτη βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Επιπλέον, η Φελίσια έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένας προβεβλημένος μόδας blogger, χρησιμοποιώντας δημοφιλή κοινωνικά μέσα όπως το Instagram και το YouTube για να μοιραστεί το πάθος της για όλα όσα σχετίζονται με τη μόδα. Η Φελίσια Λαπάτη έχει κάνει αξιοσημείωτες εμφανίσεις σε διάφορα μουσικά βίντεο κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Φελίσια Τσαλαπάτη ηλικία