Φλορίντα Πετρουτσέλη: ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, WIKIPEDIA, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Φλορίντα Πετρουτσέλη: ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, WIKIPEDIA, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Η γοητευτική Ελληνοιταλίδα τηλεπερσόνα, εδώ και χρόνια μαγνητίζει τα βλέμματα αντρών και γυναικών. Χωρίς ποτέ να έχει δική της κατά δική της εκπομπή, έχει περάσει ένα ολόδικο της τηλεοπτικό προφίλ που αναγνωρίζεται από χιλιόμετρα! Η Φλορίντα είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια έφυγε αμέσως για Ιταλία. Μέχρι τα 18 έζησα στη Φότζια, μετά πήγα Μιλάνο και στα 20 ήρθα Ελλάδα». με ύψος 1,70 και 57 κιλά

ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΕΛΙ: ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ ΣΤΥΛ

Τι ήταν αυτό που την έφερε στη χώρα μας; Οι λόγοι ήταν ουσιαστικά δύο. Ο δεύτερος είχε να κάνει με δουλειά. Εχοντας σπουδάσει μόδα θεώρησε ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε ευκολότερα να κάνει πράγματα πάνω στο αντικείμενό της, μια και ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος σε σχέση με την Ιταλία.

Φλορίντα Πετρουτσέλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Φλορίντα Πετρουτσέλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος όμως ήταν ο έρωτας. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά και κλείνοντας περίπου ένα χρόνο στην Ελλάδα ήρθε και ο χωρισμός, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ελεονώρα Μελέτη – Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έξοδος μόνο για γυναίκες! Η τρυφερή φωτογραφία μαζί με τις κόρες τους

Εκείνη όμως δεν πήρε το δρόμο του γυρισμού. Εμεινε και πέρασε από αρκετές δουλειές, όπως βοηθός στιλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Κάπου εκεί βρήκε και το… εισιτήριο για την τηλεόραση.

Φλορίντα Πετρουτσέλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Φλορίντα Πετρουτσέλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Είχα βγει Μις Μπικίνι, είχε έρθει το Star για να καλύψει το διαγωνισμό και μου πρότειναν, επειδή ήθελαν μία κοπέλα να μιλάει για lifestyle και μόδα, να πάω να με δουν και να μιλήσουμε. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Πήγα και μου βγήκε σε καλό».

Στην εκπομπή εκτός από τη μόδα καλείται συχνά να λέει και τη γνώμη της για τα διάφορα θέματα που παρουσιάζει η εκπομπή. Ομολογεί ότι στην αρχή ήταν λίγο διστακτική. «Φοβόμουν, γιατί πολλές φορές δεν συμφωνούσα κι απλώς έλεγα “ναι, είναι πολύ καλός”, ενώ ίσως να μην το πίστευα. Ή ντρεπόμουν ή ένιωθα πολύ αμήχανα. Τώρα έχω αρχίσει κι εξοικειώνομαι».

Φλορίντα Πετρουτσέλι
Φλορίντα Πετρουτσέλι

H Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλά ιταλικά με τη δύο ετών κόρη της και κλέβουν τις εντυπώσεις

Τα πάει πολύ καλά με την παρουσιάστρια Εμη Λιβανίου, την οποία θεωρεί φίλη της. «Βγαίνουμε και μαζί, πάμε και τρώμε… Κι εγώ τη συμπαθώ πολύ, κι αυτή».

ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΕΛΙ: ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ετσι κάθε πρωί από τις 7 βρίσκεται στον Ταύρο. Το πιο δύσκολο γι’ αυτήν είναι τα πρώτα δέκα λεπτά μετά το ξύπνημα: «Είναι τραγικά». Μετά όμως έχει όλη τη μέρα στη διάθεσή της για να πάει γυμναστήριο, να πιει καφέ με τους φίλους της και να κάνει την αγαπημένη της βόλτα στο Κολωνάκι και να βλέπει τις βιτρίνες.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Δύσκολα θα ξαναπάω σε μια εκπομπή όπου ξέρω ότι δεν θα περάσω καλά"

Ως Ιταλίδα λατρεύει τη μακαρονάδα και μια και ζει μόνη της έχει γίνει και καλή μαγείρισσα. Πίνει Αμαρέτο με στημένο λεμόνι, ενώ ακούει ροκ. Επομένως εκτός από το Star μπορεί κανείς να τη συναντήσει στα σχετικά ροκ στέκια!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επίσκεψη στον Ζωολογικό Κήπο με τα παιδιά της!

Η δεύτερη σημαντική επαγγελματική της συνεργασία είναι με την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του Star πάλι, Πρωινή Μελέτη. Η εκπομπή ξεκίνησε το 2009 και συνεχίζεται μέχρι και το 2013 απλ
ά αλλάζοντας ώρα προβολής και τίτλο. Η εκπομπή μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε “Μεσημεριανή Μελέτη”. Η Φλορίντα έχει αναλάβει το κομμάτι της μόδας , ενώ φυσικά συμμετέχει σχολιάζοντας όλα τα θέματα της εκπομπής.

Ξεσπά η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να πει κάτι τέτοιο;»

Η συνεργασία της Φλορίντας με την Ελεονώρα έληξε τον Ιούνιο του 2013 όταν η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Πόζαρε με το πράσινο μπίκινι της και σαστίσαμε με το αδυνατισμένο κορμί της.

«Τρώω ακριβώς αυτά που έτρωγα και πριν μείνω έγκυος. Είμαι τυχερή γιατί δεν είχα λιγούρες. Δεν έχω πει στον Άρη ξέρεις μου μύρισε σουβλάκι. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Προς το παρόν έχω πάρει 4 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα συνολικά 9 κιλά αλλά τα έχασα σε δεκαπέντε ημέρες. Πάχυνα όταν θήλαζα. Γιατί πεινούσα τόσο πολύ και έτρωγα σαν πέντε άντρες», είχε πει η ίδια. Τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της μάλιστα τα έχασε πολύ γρήγορα.

 

 

Πιο κάτω, λίγα λόγια λίγες φωτογραφίες από μια εξαιρετικά προκλητική φωτογράφιση της σε περιοδικό φυσικά πριν αρκετά χρόνια!Ένα μοναδικό υλικό που αποδεικνύει τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο πρόσωπό της κατά το πέρασμα του χρόνου αλλά και το ότι έχει ένα σώμα που πολλοί θα ήθελαν και πολλές ζηλεύουν σίγουρα. διαβάστε παρακάτω…

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και τα συμπεράσματα δικά σας:

Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση
Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση
Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 2
Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 2

Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 3

Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 4

Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 5
Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 5

Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 6 Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 7 Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογράφιση 8

[videopress EYwgNioq]

 

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και την ενέργειά της στην οικογένειά της. Η κόρης της Μαίρη, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018 και ο γιος της μόλις τον περασμένο Μάιο.

Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας περιλαμβάνει δραστηριότητες με τα παιδιά της εντός και εκτός σπιτιού, δεν ξεχνά όμως και συνήθειες που αγαπά και η ίδια, όπως η γυμναστική και η μαγειρική. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μία εξαιρετική μαγείρισσα, λάτρης τον παραδοσιακών ιταλικών πιάτων και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις συνταγές για αγαπημένα της πιάτα.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται μαζί μας τα νόστιμα ιταλικά φαγητά που μαγειρεύει.

Έχει δική της εκπομπή μαγειρικής στο Youtube και παρουσιάζει τις υπέροχες συνταγές που ετοιμάζει στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μετά τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της, ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος για την full time μαμά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μαγειρεύει για την οικογένειά της.

Τις προάλλες λοιπόν ανέβασε σε Insta Story φωτογραφία του φαγητού που ετοίμασε και δεν σας κρύβουμε ότι πολύ το λιγουρευτήκαμε.

Τι λαχταριστό μαγείρεψε; Λαζάνια με κιμά!

lazania

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει το ιταλικό φαγητό ( η καταγωγή βλέπετε) και οι συνταγές της είναι κατά βάση ιταλικές, απλές και νόστιμες.

Μια από τις πιο αγαπημένες είναι τα λαζάνια με πέστο που όπως λέει είναι πεντανόστιμα!

Εξίσου νόστιμη όμως είναι και η χειμωνιάτικη σαλάτα για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και θέλουν κάτι γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι την περίοδο αυτή απολαμβάνει την οικογενειακή της ευτυχία με τα δυο της παιδιά. Δείτε όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της στη gallery που ακολουθεί.

 

Διαβάστε ακόμα μία…συνταγή της και δείτε και το βίντεο!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει μία από τις όμορφες περιόδους της ζωή της. Τον περασμένο Μάιο έγινε για δεύτερη φορά μαμά και τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει τη μητρότητα και στιγμές με την οικογένειά της.

Ο ερχομός του πρώτου της παιδιού και αμέσως μετά η δεύτερη εγκυμοσύνη της, έδωσε στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια την ευκαιρία να ασχοληθεί και μία ακόμα μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η διάσημη μαμά με καταγωγή από την Ιταλία, είναι δεινή μαγείρισσα, λάτρης των παραδοσιακών ιταλικών πιάτων και πριν από μερικούς μήνες έφτιαξε το δικό της κανάλι στο YouTube στο οποίο μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε εύκολα και πεντανόστιμα ιταλικά φαγητά.

Εμείς σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή της για το πιο εύκολο ριζότο που πιθανόν να έχετε φτιάξει ποτέ. Ριζότο με γεύση… πίτσα, εύκολο, γρήγορο και σίγουρα θα ξετρελάνει μεγάλους και παιδιά! Δεν έχει κρέας ή αλλαντικά και όλη τη γεύση δίνουν η κόκκινη σάλτσα, η παρμεζάνα και η μοτσαρέλα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα υλικά που θα χρειαστείτε και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

Διαβάστε ακόμα:Τον περασμένο Μάιο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Μαίρης, έδωσε στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια την ευκαιρία να ασχοληθεί και μία ακόμα μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η διάσημη μαμά με καταγωγή από την Ιταλία, είναι δεινή μαγείρισσα, λάτρης των παραδοσιακών ιταλικών πιάτων και πριν από μερικούς μήνες έφτιαξε το δικό της κανάλι στο YouTube στο οποίο μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε εύκολα και πεντανόστιμα ιταλικά φαγητά.

Εμείς σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή της για ένα παραδοσιακό ιταλικό γλυκό που είναι όμως πολύ δημοφιλές σε όλον τον κόσμο. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το τιραμισού και σήμερα η διάσημη μαμά μας δείχνει πώς να φτιάξουμε το τέλειο τιραμισού με πραλίνα.

Slide Up
x