Hit enter after type your search item

Φρέντυ και Γιάννης Τράγκας! Αυτα είναι τα παιδιά και κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα Ο Γιώργος Τράγκας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1949 στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του ήταν γυναικολόγος και διατηρούσε ιατρείο στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ο Γιώργος Τράγκας σε παιδική ηλικία- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο Γιώργος Τράγκας σε παιδική ηλικία- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Τσίπρα, εκεί ήταν το ιατρείο του πατέρα μου», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Γιώργος Τράγκας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, αλλά και τους δυο γιους του
Το βιογραφικό του Γιώργου Τράγκα: Από τη δημοσιογραφία στην πολιτική

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν τριών ετών, όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μεγάλωσε με τον πατέρα του από τα 8 του χρόνια και μετά, ο οποίος τον διεκδίκησε δικαστικά από τη μητέρα του.

Παρόλο που ο πατέρας του ήθελε να ακολουθήσει και ο γιος του την ιατρική, εκείνος έφυγε για σπουδές στην Ιταλία, αποφασισμένος γίνει σχεδιαστής μόδας, όμως τελικά τον κέρδισε η δημοσιογραφία.

«Υπήρξε ασυμβίβαστος και συγκρουσιακός», σχολίασε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος απέκτησε φανατικούς οπαδούς και εχθρούς. Η φωνή του ήταν σημείο κατατεθέν στη ραδιοφωνική ενημέρωση.

 

Ο Γιώργος Τράγκας αγαπούσε την καλή ζωή και θαύμαζε το ωραίο φύλο. Έκανε τρεις γάμους και από τους δύο πρώτους απέκτησε δύο γιους, τον Φρέντυ και τον Γιάννη. Ο Γιάννης, μάλιστα, τον έκανε και παππού. Η τρίτη του σύζυγος ήταν η Μαρία Καρρά, με την οποία δεν απέκτησε παιδιά, αλλά έζησε μαζί της 22 χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρεις φορές, μία με πολιτικό γάμο, τη δεύτερη με θρησκευτικό και την τρίτη φορά στο Λας Βέγκας.

Γιώργος Τράγκας: Ο έρωτας και οι τρεις γάμοι με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά

Το 2016 είχε πει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ότι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ήταν ότι δε στάθηκε τόσο πολύ δίπλα στα παιδιά του σαν πατέρας. Στην ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί με την τελευταία του σύζυγο, ενώ το 2019 στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» είχε παραδεχτεί ότι ήθελε να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία.

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας, Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του!

Μάχη για τα χρέη του Τράγκα – Η προσπάθεια του γιου του Γιάννη και η απόφαση του Φρέντυ
Η μεγάλη κόντρα σε ότι αφορά το μοίρασμα της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα αφορά στα χρέη που φαίνεται να υπάρχουν σε διάφορες εταιρείες με αποτέλεσμα οι γιοι του και η σύζυγός του να έχουν έρθει σε αδιέξοδο.

f

Η μεγάλη κόντρα σε ότι αφορά το μοίρασμα της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα αφορά στα χρέη που φαίνεται να υπάρχουν σε διάφορες εταιρείες με αποτέλεσμα οι γιοι του και η σύζυγός του να έχουν έρθει σε αδιέξοδο.

Μάλιστα ο Φρέντυ Τράγκας που όλα τα χρόνια ήταν απομακρυσμένος αφού ούτε εργαζόταν πλάι τον πατέρα του όπως ο Γιάννης κάποια εποχή, ούτε είχε σχέσεις καλές με τη Μαρία Καρρά δεν θέλει να αποδεχτεί κάτι που να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να τον υποχρεώσει να πληρώσει χρέη του πατέρα του.

Ωστόσο η περιουσία πρέπει να μοιραστεί και παρόλο που οι δικηγόροι προσπαθούν να βρουν τη λύση, ο Γιάννης Τράγκας που είχε πάντα καλές σχέσεις με τον μικρότερο αδερφό του, έχει αναλάβει τον ρόλο του πυροσβέστη. Γιατί; Για να συμβιβάσει την κατάσταση…

Πληροφορίες μου όμως, λένε πως μάλλον δεν θα τα καταφέρει και θα δούμε μια δικαστική διαμάχη με μεγάλη πορεία…

ΘΡΗΝΟΣ! Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας!

την οικογένεια από τη μία είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, και ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, Γιάννης, που έχουν επιλέξει το ίδιο δικηγορικό γραφείο και την ίδια στρατηγική, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο γιος του από τον δεύτερο γάμο του, Φρέντυ, ο οποίος, σημειωτέον, εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην πραγματικότητα, «ο πόλεμος των Τράγκα» μόλις αρχίζει και όλα δείχνουν ότι θα

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

έχει κάτι από το σασπένς, τις αποκαλύψεις και το δραματουργικό στοιχείο με τα οποία έντυνε τις ραδιοφωνικές του εκπομπές και τα ρεσιτάλ από μικροφώνου ο πολυπράγμων και αντισυστημικός, κατά τα άλλα, σταρ των ερτζιανών και του περιθωριακού Τύπου.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :