Headlines

Χάρης Χριστόπουλος! Η ηλικιά και το βιογραφικό

Χάρης Χριστόπουλος! Η ηλικιά και το βιογραφικό Χάρης Χριστόπουλος βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους στην Ελλάδα.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και είναι 65 χρονών είναι ύψος 1,75 και 70 κιλά, μεγάλωσε στο Μοναστηράκι. Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως ηλικία δεν κοιτάει, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος: Ο τεσσάρων μηνών γιος τους… φόρεσε το σκούφο του και αποκοιμήθηκε! (pic)
Σε ηλικία 18 ετών άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία, χωρίς να χει κάνει ιδιαίτερες σπουδές. αργότερα έγινε βοηθός του Τάκη Διαμαντόπουλου και έμαθα πολλά από εκείνον. Έχει φωτογραφίσει δεκάδες Ελληνίδες γυμνές για τα περιοδικά Max, Playboy κ.α.

Ευρύτερα γνωστός έγινε ως κριτής μέσα από τον ANT1 και το Next Top Model. Το 2012 βρέθηκε ως κριτής στο show «Ελλάδα έχεις ταλέντο 4» μαζί με τον Βαγγέλη Περρή και την Ευγενία Μανωλίδου και το 2017 στο My Style Rocks μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Χάρης Χριστόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το My Style Rocks
Τα τελευταία 26 χρόνια συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά αλλά και διεθνείς εκδόσεις φωτογραφίζοντας editorial μόδας.

Χάρης Χριστόπουλος! Η ηλικιά και το βιογραφικό

Χάρης Χριστόπουλος βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο μυστικός γάμος
O Χάρης Χριστόπουλος μετά από 15 χρόνια σχέσης με την Ανίτα Μπραντ, αποφάσισε το 2018 να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με ελάχιστους καλεσμένους και σίγουρα η Ανίτα Μπραντ ήταν μία από τις πιο όμορφες νύφες που είδαμε φέτος.
Η Ανίτα Μπραντχούμπερ, γνωστή make up artist, αποκάλυψε την σχεδιάστρια που της έφτιαξε το νυφικό της, που είναι η Βάσια Τζοτζοπούλου.

Θα μας τρελάνει ο Χάρης Χριστόπουλος! Δεν πάει ο νους σας ποια είναι η συνήθεια του (Photos)
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ παντρεύτηκαν κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους.

Το μωρό που συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού

Η σύζυγός του καταξιωμένου φωτογράφου έφερε στον κόσμο στα τέλη Ιουλίου ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο έχει ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Ο μικρός τους πρίγκιπας τους έχει κλέψει την καρδιά και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Αννίτα Μπραντ, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με το γιο της και αυτό έκανε και πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, η ίδια απαθανάτισε τον γιο της την ώρα που κοιμόταν και είχε γράψει: “Γυρνάω στο σπίτι και βλέπω αυτή την εικόνα αξία ανεκτίμητη”

Δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση της Αννίτα Μπραντ:

Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του, με την Ανίτα Μπραντ, σε δηλώσεις της, να μιλά για ένα όνειρο.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου, τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά», είχε δηλώσει, , η Ανίτα Μπραντ όταν ακόμη ήταν έγκυος.

Τέλος από το καθημερινό My Style Rocks – «Κάποτε λέγαμε και δύο αστεία παραπάνω»
«Μου αρέσει το “My Style Rocks”, αλλά έχουν αλλάξει οι καιροί, είχε πει ο Χάρης Χριστόπουλος. Κάποτε λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω και μου είχε μείνει η ευχάριστη γεύση του γέλιου. Γέλαγα εγώ, γελούσαν τα κορίτσια, γελούσαμε όλοι, αλλά τώρα ζούμε σε λίγο περίεργους καιρούς. Λες κάτι και ψιλοστραβώνει η μία…

Εγώ δεν λέω χοντράδες ποτέ, λέω γενικά πράγματα και πάντα προς το αστείο και η γλώσσα μου είναι “ευγενική”» είχε τονίσει στις 10.10. 2020 ο γνωστός φωτογράφος. Έτσι ο Χάρης Χριστόπουλος θα εμφανίζεται πλέον μόνο στο Gala, ενώ τις καθημερινές τη θέση του πήρε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ανίτα Μπραντ! H ΗΛΙΚΙΑ και η 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ανίτα Μπραντ! H ΗΛΙΚΙΑ και η 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Αννίτα Μπραντ βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά . Η ηλικία είναι 42 χρονών με ύψος και κιλά μόντελου 1,70 και 60 κιλά. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά μια μόλυνση στο πρόσωπο την ανάγκασε ν’ αλλάξει επαγγελματική σταδιοδρομία.

«Ήταν σαν ένα ατύχημα όπου μια είδους αναπηρία σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις τον χώρο την εποχή που είσαι περιζήτητος και νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις καλά. Για κάποιο διάστημα ήμουν ψυχολογικά στα κάτω μου, αλλά, ευτυχώς, δεν κράτησε πολύ , είμαι φύσει και θέσει survivor. Αναζητώ πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και όταν φαινομενικά υπερισχύει η μαυρίλα.

Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος: Ο τεσσάρων μηνών γιος τους… φόρεσε το σκούφο του και αποκοιμήθηκε! (pic)

Όταν πήρα την απόφαση ότι πρέπει να εγκαταλείψω τις φωτογραφήσεις, έψαξα να βρω εναλλακτική λύση. Σκέφτηκα να τελειοποιήσω το ταλέντο μου στο make up και δειλά δειλά έγινα μακιγιέζ» αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «τα περίεργα παιχνίδια της ζωής. Ήταν ένα ταλέντο που είχε έμφυτο.

Ο Χάρης Χριστόπουλος φωτογραφίζει την Ανίτα Μπραντ λίγες μέρες μετά το γάμο τους

Δεν πήγα σε σχολές, ασχολήθηκα με επιμονή και συνέπεια μόνη μου. Τολμώ να πω ότι είμαι αυτοδίδακτη. Πάντα ήμουν αυτοδίδακτη, στα πάντα. Έμαθα ελληνικά, αλλά και αγγλικά μόνη μου, όπως έμαθα να μακιγιάρω τους ανθρώπους, τονίζοντας τα σωστά χαρακτηριστικά και κρύβοντας τις ατέλειες»

 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της Χάρη Χριστόπουλο. «Με τον Χάρη συζητάμε πολύ τα θέματα της δουλειάς, ανταλλάσσοντας απόψεις. Ακούμε, ο ένας τη γνώμη του άλλου, αλλά έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε στο τέλος αυτό που θέλει πραγματικά ο καθένας μας. Ο Χάρης ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να κατανοήσω ευκολότερα την ελληνική νοοτροπία»

Έχουν 20 χρόνια διαφορά και το καλοκαίρι που μας πέρασε ακύρωσαν τον γάμο τους στο παρά πέντε

Χάρης Χριστόπουλος βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Χάρης Χριστόπουλος, εδώ και 14 χρόνια έχει σχέση με την make up artist Anita Brandhuber, με την οποία έχουν 20 χρόνια διαφορά. Ο γνωστός φωτογράφος, ήταν καλεσμένος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τον γάμο που ετοιμάζονται να κάνουν και για τον μεγάλο του έρωτα με την make up artist.

 

«Το κοντέρ σταμάτησε όταν γνώρισα την Anita. Μετράμε 14 χρόνια μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Υπήρξε ένα διάλειμμα, τέσσερα, πέντε χρόνια. Την γνώρισα πιτσιρίκα, ήθελε να κάνει τα δικά της, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, βράχος», είπε ο Xάρης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι δεν την έχει απατήσει ποτέ και τόνισε ότι είναι σχεσάκιας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να παντρευτούν, ανέφερε ότι η σύντροφός του θέλει γάμο και… θα γίνει!

unknown 319701741 109019771978818 2952741264766604710 n

Μάλιστα, ο κριτής του My Style Rocks έκανε και μία αποκάλυψη: «ο γάμος ήταν να γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έχω βρει και το μέρος, το ξωκκλήσι και τον παπά… Και τι παπάς; Τραγούδαγε στον Διογένη με τη Βίσση! Αλλά δεν έγινε γιατί η Annita ήθελε να καλέσει 400 άτομα από την Ουγγαρία, κάτι χωριά και φρίκαρα γιατί δεν έβγαινε το budget!».

Με μεγάλη έκπληξη έγινε γνωστό χθες Παρασκευή 31/3 ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος και η καλλονή make up artist κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη επτασφράγιστο μυστικό, με την Ανίτα Μπραντ να φέρνει χθες το πρωί στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Happy Day.

Χάρης Χριστόπουλος! Αυτή είναι η διαφόρα ΗΛΙΚΙΑΣ με την συζυγό του Αννίτα Μπραντ

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου στην εκπομπή του Alpha.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο Happy Day ο Χάρης Χριστόπουλος.

Χάρης Χριστόπουλος: Τα χρυσά εξώφυλλα του ’80 και η πρόταση από το GNTM

«Να δω τι θα πούμε» αναρωτιέται όση ώρα ο Χάρης Χριστόπουλος ετοιμάζει δύο φλιτζάνια τσάι στην κουζίνα του μοντέρνου loft που διατηρεί στο Γκάζι. Την ίδια απορία είχα κι εγώ πριν συναντηθούμε, γνωρίζοντας ότι η λαμπρή του πορεία είναι γνωστή. Στον φακό του έχουν ποζάρει κορυφαία μοντέλα του εξωτερικού και διάσημες Ελληνίδες, ενώ μετράει εκατοντάδες editorials. Αγαπάει το κάμπινγκ.

Εκείνος το ονομάζει «γκλάμινγκ», εξηγώντας το γιατί: «Είναι το γκλάμορους κάμπινγκ. Αν και η αλήθεια είναι πως η μεγαλύτερή μου λατρεία είναι να κοιμάμαι στο χώμα. Ούτε καν σε κρεβάτι πια. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο της αφαίρεσης. Αν είμαι μάλιστα κουρασμένος, μπορώ να κοιμηθώ και στην πλατεία Ομονοίας, Αύγουστο μήνα, στις 12.00 το μεσημέρι.

Επειδή λοιπόν είμαι πρακτικός άνθρωπος, κυκλοφορώ μόνιμα με ωτοασπίδες και μάσκα. Μου έμεινε συνήθεια από την εποχή των 80s, που ταξίδευα πολύ συχνά με το αεροπλάνο. Δεν τις αποχωρίζομαι ποτέ. Έχω πολλές ωτοασπίδες και συνέχεια αγοράζω καινούριες, πιο high tech. Αλλά και πολλές μάσκες. Είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ. Έχω και μαξιλάρι φουσκωτό με ύφασμα. Αυτά τα προμηθεύομαι από ένα ειδικό μαγαζί του εξωτερικού. Οι φίλοι μου έχουν να το λένε. Πάμε σε ταβέρνα, τρώω λίγο και πάω και κοιμάμαι στο πάτωμα, κάτω από το τραπέζι. Ανάμεσα στα πόδια τους. Περπατάνε ταβερνιάρηδες, κόσμος κι εγώ είμαι κάτω και κοιμάται. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορώ να κοιμάμαι στο πάτωμα ενός εστιατορίου εν ώρα αιχμής». Τελικά συνειδητοποιώ ότι είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε για τον Χάρη Χριστόπουλο…

«Στις διακοπές μου ζωγράφιζα, έστρωνα μια κουβέρτα και πουλούσα τα σκίτσα μου στους περαστικούς»

Καθόμαστε στο γραφείο, μου προσφέρει μερικά μπισκότα και ξεκινάμε μια αναδρομή στο παρελθόν. Γρήγορα συνειδητοποιώ ότι είναι ένας συλλέκτης εμπειριών, πρόθυμος να τις μοιραστεί με τον συνομιλητή του. «Το πρώτο ταξίδι μόνος μου το έκανα στα 14. Σηκώθηκα ένα καλοκαίρι και έφυγα για τρεις μήνες δουλεύοντας ως σερβιτόρος και κάνοντας διακοπές στα νησιά. Βρέθηκα στην Αμοργό, την Ίο, τη Σαντορίνη. Το θεώρησα πολύ φυσιολογικό γιατί ήταν κάτι που το έκανε κι ο αδελφός μου, που ήταν μεγαλύτερος».

Λίγα χρόνια αργότερα, στα 17, γνώρισε στην Αμοργό δύο φωτογράφους που έμελλε να τον κάνουν να αγαπήσει την τέχνη του φακού. «Έβγαζαν φανταστικές φωτογραφίες. Βλέποντάς τους άρχισε να ξυπνάει μέσα μου αυτό το πάθος. Πήγα, πήρα μια φωτογραφική και έβαλα σε τάξη τις εικόνες που είχα στο μυαλό μου. Αφότου τελείωσα το Λύκειο έζησα στην Αμοργό δύο χρόνια, ώσπου κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Αθήνα για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη φωτογραφία».

Πριν καταλήξει στην απόφαση να γίνει φωτογράφος περιπλανήθηκε αρκετά, σκεπτόμενος να ακολουθήσει κάποιους άλλους δρόμους.

«Ζωγράφιζα από 8 χρόνων. Είχα πάρει μέρος σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς και είχα κερδίσει βραβεία. Μου ήταν πολύ εύκολο να σκιτσάρω ό,τι έβλεπε το μάτι μου. Μάλιστα μια περίοδο ήθελα να γίνω και ζωγράφος. Στα νησιά δε, που πήγαινα για διακοπές, ζωγράφιζα. Ένα καΐκι, ένα γλάρο, ένα κοριτσάκι, ένα βουνό. Κάποιες φορές τα έδινα σε τουριστικά μαγαζιά, ενώ άλλες έστρωνα μια κουβέρτα και τα πουλούσα στους περαστικούς».

Κάτι όμως που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς για τον Χάρη είναι ότι είχε περάσει από το μυαλό του και η σκέψη να γίνει παπάς. «Όταν ήμουν 19 χρόνων, ήθελα να ζήσω στην επαρχία και να γίνω κληρικός. Σκεφτόμουν ότι για να ζήσω στην επαρχία έπρεπε να βρω ένα βασικό επάγγελμα. Κι έτσι μου ήρθε στο μυαλό αυτό. Και να σου πω κάτι; Θα ήμουν πολύ καλός γιατί πιστεύω βαθιά στην αγάπη. Στη ζωή μου έχω κάνει παρέα με κληρικούς, μοναχούς αλλά και μητροπολίτες. Φιλοσοφούσαμε για την αγάπη, την καλοσύνη και τον χριστιανισμό. Έχω πάει και στο Άγιο Όρος δύο φορές και μου αρέσει πολύ. Βέβαια είναι και σκληρό. Οι άνθρωποι που μονάζουν και απαρνιούνται τα εγκόσμια είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο» δηλώνει γελώντας και καταλήγει: «Εγώ δεν θα μπορούσα να απαρνηθώ τα εγκόσμια γιατί λατρεύω τη ζωή και την ομορφιά».

Slide Up
x