Hit enter after type your search item

Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα για τον πιο σημαντικό και γλυκό λόγο, για να βρεθεί φυσικά στο πλευρό της μικρής Ada, του κοριτσιού που πρόκειται να υιοθετήσει. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της πλέον στην Αφρική, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαιτητικές διαδικασίες και να μπορέσει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα με το κοριτσάκι που της έχει κλέψει την καρδιά.
Παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που κρύβει η διαδικασία της υιοθεσίας, η Χριστίνα Κοντοβά δείχνει να είναι τρισευτυχισμένη που το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Τις προηγούμενες ημέρες, η σχεδιάστρια βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αφού αγόρασε και μερικά δώρα για την μικρή Ada, επέστρεψε πίσω στην Ουγκάντα έχοντας μαζί της και την αδερφή της.
Μάλιστα, ήδη από την Δευτέρα η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την αδερφή της και την μικρή αποφάσισαν να κάνουν μια εκδρομή για να απολαύσουν τις ομορφιές της αφρικανικής ηπείρου. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις τους βρέθηκαν στο Queen Elizebeth National Park στην Ουγκάντα, ώστε να δουν νέα μέρη και να περάσουν περισσότερο χρόνο ως οικογένεια πλέον.

Η Χριστίνα Κοντοβά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το road trip, από το σαφάρι ενώ μας έκανε και room tour, δείχνοντας μας το κρεβατάκι της μικρής Ada!
 

[freegossip.gr]

Slide Up
x

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :