Hit enter after type your search item

Όλγα Κιουρτσάκη! Ο γάμος με τον Φώτη Λώση, και η αποβολή «Είναι εύκολο να έχεις πεθερά την Άντζελα Δημητρίου. Είμαστε ίδια ηλικία» είχε δηλώσει ο γαμπρός της τραγουδίστριας για την ίδια, με εκείνη να δηλώνει: «Δεν ήξερα τίποτα. Είναι επιλογή της κόρης μου το τι διαλέγει. Είναι καλό παιδί. Τον δέχομαι».

Όλγα Κιουρτσάκη: Το μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα της Άντζελα Δημηρίου!

To 2017, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, Όλγα και Φώτης ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τη νύφη να σχολιάζει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια», ενώ σε άλλη στιγμή, η Όλγα πρόσθεσε: «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και 3 παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό.

Τι έκανε 14 χρόνια πρίν η κόρη της Άντελας Δημητρίου, Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη

Όλγα Κιουρτσάκη! Ο γάμος με τον Φώτη Λώση, και η αποβολή
Όλγα Κιουρτσάκη! Ο γάμος με τον Φώτη Λώση, και η αποβολή

Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός.

Όλγα Κιουρτσάκη: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ξεκίνησε δίαιτα

Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :