Hit enter after type your search item

100 χιλιάδες ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Ο Τριαντάφυλλος ΚΑΘΙΖΕΙ στο εδώλιο την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις καταγγελίες ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ για τις οποίες την…ΑΔΕΙΑΣΑΝ όλοι!

/
/
img

100 χιλιάδες ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Ο Τριαντάφυλλος ΚΑΘΙΖΕΙ στο εδώλιο την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις καταγγελίες ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ για τις οποίες την…ΑΔΕΙΑΣΑΝ όλοι!! Δεν ξέρουμε αν αυτή η υπόθεση θα φτάσει ως το τέλος, αλλά σίγουρα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις δημόσιες καταγγελίες εις βάρος του Τριαντάφυλλου αντί να προσφύγει στην διακιοσύνη. Ειδικά τώρα που όχι απλά δεν φαινεται κανείς από τους παρόντες να πηγαίνει σαν μάρτυρας για την…δήθεν απόπειρα ξυλοδαρμού,

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Η ΝΕΑ ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ (PIC)

…αλλά όλοι τάχθηκαν εναντίον της. Όλοι όσοι μίλησαν στήριξαν τον Τριαντάφυλλο..

…ο οποίος κατηγορήθηκε χωρίς κάπου ν η Ευρυδίκη να μπορέι αν στηρίξει όσα του προσάπτει. Το …καλύτερο, είναι το ότι ανασκευασε τις καταγγελείες της δημοσιεύοντας άλλη ανάρτηση, στην οποία διευκρίνιζε ότι δεν “είδαν καλά όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα” επειδή, εκείνη δεν είπε ποτέ ότι την έδειρε ο Τριαντάφυλλος, αλλά το ότι …αποπειράθηκεΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ αν την χτυπήσει. Δηλαδή μέσα στην αξιοπιστία η καταγγελίες.

Τωρα καλλείται να δώσει εξηγήσεις γι αυτές και από “θύμα” μπορεί ν’ αποδειχθεί “θύτης” εις βάρος  του Τριαντάφυλλου. Το δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται πως παίρνει η διαμάχη ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, που προχωρά σε μήνυση και αγωγή, διεκδικώντας ταυτόχρονα αποζημίωση 100.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατήγγειλε τον Τριαντάφυλλο για άσκηση βίας εναντίον της.

Τριαντάφυλλος: «Η δικαιοσύνη πάντα θα λάμπει και το άδικο και το κακό θα παίρνει αυτό που του αξίζει»

Οι δυο τους συμμετείχαν στο J2US αλλά αποχώρησαν.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση μέσω Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ.

Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο bullying».
Με ένα νέο μήνυμά του με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου,…

ο Τριαντάφυλλος δήλωσε μέσα από το Instagram του πως η αλήθεια θα λάμψει, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο για τη βία απέναντι στις γυναίκες. Play 00:00 -00:14 Mute Settings Enter fullscreen Play Μήνυση, αγωγή και αποζημίωση από τον Τριαντάφυλλο Ο συνήγορος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, μίλησε για την διαμάχη στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1. «Η κυρία Παπαδοπούλου αποφεύγει να επικοινωνήσει και να σηκώσει το τηλέφωνο στο δικαστικό επιμελητή για να της επιδώσει το εξώδικο.

Κατηγορεί τον κύριο Τριαντάφυλλο για bullying, ενώ ο πελάτης μου υπέστη bullying», ανέφερε.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη συγγνώμη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως όριζε το εξώδικο του Τριαντάφυλλου, ο δικηγόρος του προχωρά σε μήνυση και αγωγή και διεκδικεί και αποζημίωση. «Εμείς προχωράμε με μήνυσή και αγωγή με την οποία θα ζητηθεί και κάποια αποζημίωση και το οποιοδήποτε ποσό εκδικαστεί θα δοθεί από τον κύριο Τριαντάφυλλο στα παιδιά με καρκίνο. Το ποσό της αποζημίωσης που θα ζητηθεί είναι 100.000 ευρώ, όπως αναφέρεται και στο εξώδικο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή. «Τα μηνύματα που δέχτηκε ο εντολέας μου είναι υπερβολικά και κυρίως μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες και δείχνουν πως υπάρχει κοινός νους και ο κόσμος καταλαβαίνει», κατέληξε.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :