12 χρόνια και μαζί και χώρια! Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος!!!

12 χρόνια και μαζί και χώρια! Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος!!!

12 χρόνια και μαζί και χώρια! Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος!!! Η νέα κατοικία της Μενεγάκη στα Κουφονήσια
Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μη κάνουν το πέρασμά τους από το νησί των Μικρών Κυκλάδων και δηλώνουν και οι δυο «ερωτευ­μένοι» μαζί του. Δεν έκρυψαν μάλιστα ποτέ ότι θέλουν να αποκτήσουν κι ένα σπίτι εκεί. Κι ήρθε η ώρα γι’ αυτό, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το Χάι, ήρθε ως δώρο από τον Μάκη Παντζόπουλο προς την αγαπημένη του, Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ΧΩΡΙΣΕ με τον Μάκη Παντζόπουλο

Τη στιγμή που άλλοι χωρί­ζουν, εκείνοι περνούν τις καλύτερες στιγμές τους, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά και ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να βρουν ένα φτηνό δώρο για να γιορτάσουν μια επέτειο, ο Μάκης δεν το έχει σε τίποτα εν μέσω κρίσης και πανδημίας, να δαπανήσει ένα σωρό λεφτά για να αγοράσει ένα πανάκριβο σπίτι στα Κουφονήσια, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Είτε ισχύει είτε όχι ότι πλέον αυτό το σπίτι στα Κουφονήσια ανήκει πλέον στο ζευγάρι, το σίγουρο είναι πως η Ελένη και ο Μάκης της έχουν ήδη δημιουργήσει τον επίγειο παράδεισό τους στα Άχλα της Άνδρου που δεν τα αλλάζουν με τίποτα. Εκεί περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και εκεί απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές που δεν αλλάζουν με τίποτα στον κόσμο!

Σάββας Πούμπουρας: Η Ελένη Μενεγάκη με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε την πρόταση

Το εκτός τηλεόρασης διάστημα τους τελευταίους μήνες, όσο και να ήταν ξεκούραστο για εκείνη, δεν σημαίνει ότι ήταν και αδρανές. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι από τους ανθρώπους που μένουν στάσιμοι και σίγουρα όχι χωρίς νέες δραστηριότητες. Αποφάσισε να αλλάξει καταρχάς τη ρουτίνα της στο σπίτι με τον Μάκη και τα παιδιά της, να βάλει τη γυμναστική και το περπάτημα στην καθημερινότητά της με μεγάλη συνέπεια, αλλά και πάλι αναζητούσε κάτι δημιουργικό για να εκτονώσει την ενέργειά της.

Γι’ αυτό και αποφάσισε εδώ και δύο μήνες να εκμεταλλευτεί ξανά το ταλέντο που είχε πάντα στο real estate, αφού και τα προηγούμενα χρόνια μεγάλο μερίδιο των χρημάτων της επενδύθηκε σε αγορές κτημάτων και οικοπέδων. Αυτήν τη φορά το νέο της απόκτημα, ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα 300 τ.μ. σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της.

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με μπικίνι στα Άχλα και ανεβάζει τη θερμοκρασία!

Η παρουσιάστρια δύο φορές την εβδομάδα, άλλοτε μαζί με τον σύζυγό της και άλλοτε μόνη της, παίρνει το αυτοκίνητό της και από το σπίτι της στα Μελίσσια, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, πηγαίνει για να επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης.

Με τα σχέδια ανά χείρας είναι διαρκώς στο πλευρό του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο, βάζοντας τις μικρές εκείνες δικές της… πινελιές βάσει του γούστου της, για να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Πάντα πρόσχαρη και φιλική η Ελένη στις σύντομες επισκέψεις της, αφού χαιρετίσει όλο το συνεργείο, ζητά πάντα μια χρονική εκτίμηση για την αποπεράτωση, καθώς όπως λέει θέλει μέχρι το Πάσχα όλα να είναι έτοιμα, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει ποια θα είναι η εμπορική εκμετάλλευση του χώρου στη συνέχεια.

Ήδη έχει συνομιλήσει με διακοσμητή εσωτερικών χώρων, ενώ έχει κάνει έρευνα για τα έπιπλα που θα αγοράσει όταν πια αυτό θα είναι στο τελικό στάδιο. Θέλει όλα να είναι ακριβώς όπως τα έχει ονειρευτεί, γιατί η Ελένη με ό,τι καταπιάνεται θέλει απλά να είναι…τέλειο.

Δημοσιεύθηκε την