Ινδία: Πέταξε την νεογέννητη κόρη του στα …σκουπίδια! Την βρήκε περαστικός

0

 

Στην Ινδία, ο πατέρας ενός βρέφους πέταξε την τσάντα με τη νεογέννητη κόρη του στα σκουπίδια επειδή σκέφτηκε ότι θα πέθαινε, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει την απάνθρωπη κίνησή του.

Ινδία: Πέταξε την νεογέννητη κόρη του στα …σκουπίδια! Την βρήκε περαστικός Το μωρό όμως, μόλις δύο ημερών, είχε τύχη-βουνό αφού το εντόπισε τυχαία ένας περαστικός.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Mirror», ο «φύλακας άγγελος» του νεογέννητου είναι ο Μακές Βέρμα ο οποίος πήγαινε να πάρει το δικό του γιο και ξαφνικά στο δρόμο είδε την τσάντα να κουνιέται. Και μόλις κοίταξε μέσα, τι να δει; Το νεογέννητο να έχει μελανιάσει από το κρύο.

Το νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε στην πόλη Lucknow της Ινδίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Tο μικροσκοπικό μωρό μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, οι ινδικές αρχές δεν έχουν ιδέα για το πού μπορεί να βρίσκονται οι άκαρδοι γονείς του, ενώ το μωρό αναμένεται να οδηγηθεί σε κρατικό ίδρυμα μόλις η κατάσταση της υγείας του βελτιωθεί.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!