Hit enter after type your search item
img

2021 σοκ! Οι…ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της Μενεγάκη! Όλα τα σπίτια και τα οικόπεδα!

/
/

2021 σοκ! Οι…ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της Μενεγάκη! Όλα τα σπίτια και τα οικόπεδα! Θα μπορούσαν να είναι γνωστά όλα αυτά νωρίτερα. Έγιναν γνωστά όμως λόγω…Λάτσιου! Με ποιον τρόπο; Με τον αναμενόμενο βέβαια!

Στα δικόγραφα είχε “καρφώσει” τα υπάρχοντα της Ελένης Μενεγάκη ο πρώην σύζυγος της.

Στην μεταξύ τους δικαστική διαμάχη δηλαδή, ο Γιάννης Λάτσιος, εξέθεσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της! Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της τότε για την περιουσία της και για όσα έγραφαν τα…περιοδικά. Μόνο που φαίνεται, διάλεξε να διαψεύσει, τα…λάθος δημοσιεύματα. Ανάλογα με το συμφέρον του ο καθένας!

Για την Κάρυστο ή για όσα άλλα γράφτηκαν με αφορμή τη διαμάχη της με το Λάτσιο και τα όσα ποσά βγήκαν στη φόρα από τις αγωγές που κατατέθηκαν, δεν είπε ποτέ κουβέντα! Αν προσέξετε στο βίντεο, αναφέρετε σε ..ένα συγκεκριμένο λάθος ενός δημοσιεύματος και με αφορμή αυτό, χαρακτήρισε όλα τα δημοσιεύματα μπούρδες.

Φυσικά και δεν είναι κανείς στην …τσέπη της.

Αλλά όταν αυτά τα …ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο πρώην σύζυγος, μάλλον δεν μπορούν να διαψευστούν. Όχι πως δεν είναι μαγκιά της που τα έχτισε. Απεναντίας. Ή μιλάς όμως ή δεν μιλάς και απαντάς για κάτι που αφορά εσένα και δεν μας πέφτει και κανένας λόγος να ξέρουμε…αν δεν μας τα καρφώσετε …εκ των έσω! Βλέπε…Γιάννη Λάτσιο.

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ.

Ολη την εκείνη την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, αμέσως μόλις η παρουσιάστρια ολοκλήρωνε την πρωινή της εκπομπή, είχαν ραντεβού με τον δικηγόρο τους κ. Ιωάννη Βεκρή, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους, αλλά και το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Αυτή περιλαμβάνει την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζουν, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Eκτός όμως από τα ακίνητα και τα οικόπεδα που το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη πέρα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς είχαν και έναν κοινό τραπεζικό, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδικαιούχοι είναι και τα τρία παιδιά τους.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: 9.794.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ
ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

Στην Κάρυστο, απ’ όπου κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο
πολυκατοικίας. Ολόκληρη η πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα ανήκει στη μητέρα της, η οποία ενοικιάζει τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Πριν από λίγα χρόνια η κυρία Μενεγάκη αγόρασε στην περιοχή Μύλοι της Καρύστου μια μεγάλη έκταση. Το κομμάτι γης χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της αγοράς «φιλέτο», καθώς είναι σε ύψωμα και διαθέτει υπέροχη θέα.

Η ΒΙΛΑ ΤΩΝ 1.000 Τ.Μ. ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η κατοικία του ζεύγους στα Μελίσσια θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα
συνεχίσει να ζει εκεί με τα τρία παιδιά της, τη μητέρα της αλλά και τον αδελφό της, ο οποίος έμενε εκεί όταν ερχόταν από το Λονδίνο όπου σπούδαζε.

Το ακίνητο χτίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να φτιάξει ένα μεγαλύτερο
σπίτι.

Η βίλα των 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο έκτασης 1,5 στρέμμα-
τος.

Διαθέτει μεγάλο κήπο, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, μεγάλη κουζίνα, τζακούζι, γυμναστήριο και μπάρμπε-
κιου, ενώ η κατασκευή της κράτησε περίπου έναν χρόνο και οι ιδιοκτήτες της υπολογίζεται ότι κατέβαλαν το πο-
σό των 4 εκατ. ευρώ.

Οι πέτρες που «έντυσαν» το σπίτι είναι Καρύστου, τα μάρμαρα Πεντέλης και περιμετρικά
του οικοπέδου υπάρχουν δέντρα τα οποία μεταφυτεύτηκαν, ενώ πολλών ειδών φυτά κοσμούν τον κήπο του
σπιτιού

Τα τελευταία χρόνια πριν χωρίσουν, το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στα Μελίσσια μετατράπηκε σε φρούριο.

Κάμερες καταγράφουν όλους τους χώρους, ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού. Αιτία, ο εμπρησμός σε
ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας περίπου πριν από έναν χρόνο, ενέργεια η οποία ανησύχησε το ζευγάρι
και το υποχρέωσε να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

2021 σοκ! Οι...ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της Μενεγάκη!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑ

Εκτός από την Κάρυστο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα πρέπει να αποφασίσουν και για την
εξοχική κατοικία τους στη Χαλκιδική.

Ελένη Μενεγάκη-Νίκος Παπαδάκης: Η άγνωστη ιστορία από τη γνωριμία τους

Πρόκειται για μια μεζονέτα η οποία χτίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια, βρίσκεται στη Νέα Ποτίδαια σε ένα συγκρότημα ακινήτων και η αξία της ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη περιοχή η αξία των ακινήτων μειώθηκε λόγω μιας καθίζησης που υπέστη το έδαφος, χωρίς να επηρεαστούν οι κατασκευές, λίγο πριν η τηλεπαρουσιάστρια προχωρήσει στην αγορά μιας κατοικίας στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Το γεγονός δεν πτόησε την Ελένη Μενεγάκη που αγόρασε τη μεζονέτα και τη χρησιμοποιούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνιαως θερινή εξοχική κατοικία.

Αλλη μια επένδυση του ζεύγους ήταν η αγορά ενός οικοπέδου στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας στη Βοιωτία.

Το οικόπεδο έκτασης 20 στρεμμάτων κόστισε περίπου 250.000 ευρώ και πριν από τον χωρισμό το ζευγάρι είχε
αποφασίσει να χτίσει άλλη μία εξοχική κατοικία 200 τ.μ.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ’

Μέχρι στιγμής το οικόπεδο έχει περιφραχτεί, ενώ γειτνιάζει με τις περιουσίες των εφοπλιστικών οικογενειών Τζαννετάτου και Μελέτη.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο πρότεινε στην Ελένη ο γνωστός ζωγράφος Αγγελος, ο οποίος βάφτισε και τη μεγάλη της κόρη, Λάουρα.

2021 σοκ! Οι...ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ της Μενεγάκη! Όλα τα σπίτια και τα οικόπεδα!

Η μεζονέτα της Κηφισιάς και το διαμέρισμα στο Ελληνικό

Προτού μετακομίσουν στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έμεναν σε μια μεζονέτα
στην Κηφισιά.

Αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: στο πρώτο είναι το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC, ενώ στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι αυτό είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοικίασε.

Ελένη Μενεγάκη: Στη Νέα Ιωνία με total black outfit και μια μπεζ κάπα που της ταίριαζε πολύ…

Ενα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι
διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αιολικά Νέα» το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι αγόρασε δύο οικόπεδα στη Μυτιλήνη, το ένα στην περιοχή Πυργί, κοντά στον κόλπο Γέρας, έκτασης 15 στρεμμάτων, και το άλλο στην τοποθεσία Κράτηγος, με θέα τα μικρασιατικά παράλια. Η επένδυση κόστισε περίπου 500.000 ευρώ στο ζευγάρι.

Ελένη Μενεγάκη σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξή: “Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή!”

Πληροφορίες που ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη να διαθέτουν ξενοδοχείο στη Μύκονο
διαψεύστηκαν από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, ενώ αναληθή είναι και τα όσα ακούστηκαν για αγορά
τριών διαμερισμάτων στο Ντουμπάι, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή και είχαν γραφτεί στα ονόματα των
τριών παιδιών τους.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρια παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, είχε εμπλακεί – μέσα στο 2016- σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά το κοινό βίο τους.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ…

Τότε θα κριθεί και η τύχη, της περίφημης βίλα στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους.

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΜΒΑΝΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει -δια της νομικής οδού- το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Ελένη Μενεγάκη: ΤΕΖΑ η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ οταν ΕΜΑΘΕ οτι η ΚΟΡΗ της ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Στη -48 σελίδων- αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1, ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438, 90 ευρώ καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του,…

….ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ 3.252.877,80 ΕΥΡΩ,…
…αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή – απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα.

Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΝ “ΚΑΡΦΩΝΕ” ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ,…η Ελένη μίλησε στην εκπομπη της για την περιουσία της και για όσα έγραφαν τα…περιοδικά.

Το κορίτσι που άρπαξε το “στέμμα” της Ελένης Μενεγάκη, μέσα από τα χέρια της!

Μόνο που φαίνεται, διάλεξε να διαψεύσει, τα λάθος δημοσιεύματα. Για την Κάρυστο ή για όσα άλλα γράφτηκαν με αφορμή τη διαμάχη της με το Λάτσιο και τα όσα ποσά βγήκαν στη φόρα από τις αγωγές που κατατέθηκαν δεν είπε ποτέ κουβέντα!

Αν προσέξετε στο βίντεο, αναφέρετε σε ..ένα συγκεκριμένο λάθος ενός δημοσιεύματος και με αφορμή αυτό, χαρακτήρισε όλα τα δημοσιεύματα μπούρδες.

Φυσικά και δεν είναι κανείς στην …τσέπη της. Αλλά όταν αυτά τα …ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο πρώην σύζυγος, μάλλον δεν μπορούν να διαψευστούν. Όχι πως δεν είναι μαγκιά της που τα έχτισε. Απεναντίας.

Ή μιλάς όμως ή δεν μιλάς και απαντάς για κάτι που αφορά εσένα και δεν μας πέφτει και κανένας λόγος να ξέρουμε…αν δεν μας τα καρφώσετε …εκ των έσω! Βλέπε…Γιάννη Λάτσιο.

Εκείνος, αν δεν έγραφε σε δικαστικά έγγραφα, κανείς δεν θα μπορούσε να γράψει…Τώρα όποιος θέλει, αναπαράγει όσα εκείνος αποκάλυψε για την περιουσία της Ελένης Μενεγάκη!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΗΣ!

6 Comments

  1. Βρε συ Μητσάρα μου μήπως εννοείς δύο μικρά κουτάκια καπότες σαγρέ με ραβδώσεις, γιατί αν εννοείς δυό μεγάλες κούτες ραβδωτές καπότες για να βγάλεις μόνο έναν μήνα με την γυναίκα σου με τρομάζεις! Ο Άντρας μου με δύο κούτες κοπότες μπορεί να βγάλει 10 με 15 χρονάκια αν δεν έχουν λήξει. Και εσύ ρε αθεόφοβε με δύο κούτες καπότες τη βγάζεις μόνο ένα μήνα;; Χμμμμ! Μητσάρα μου … μου φαίνεσαι πολύ ενδιαφέρον τύπος. Παρατάω τον άντρας μου επιτόπου και τον πετάω έξω από το σπίτι με τις κλωτσιές! Μητσάρα μου θες να τα φτιάξουμε;;

  2. Ξύνεις πληγές Ζαχαρία μου! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το μπουρδέλοκράτος που ζούμε. Κατάλαβες Ζαχαρία μου; Το σκατολενιώ να κολυμπά στο δολάριο και στο χρυσό και εμείς να μη έχουμε λεφτά να πάρουμε δυό κούτες καπότες σαγρέ με ραβδώσεις να βγάλουμε έστω το μήνα με το γυναικάκι μας. Έκφυλη πουτάνα κοινωνία!

  3. Πολύ μουράτο λάρτζ μωρό αυτό το λενιώ. Τον φυσά το παρά! Πολύ χρήμα και πολύ ράβδο Χρυσού ρε παιδί μου να φάνε και οι φραγκόκοτες Νητσιάκος!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :