22χρονη καλλονή με λεύκη μας δείχνει το υπέροχα «σημαδεμένο» κορμί της

0

Η ιστορία της ζωής της Γουίνι Χάρλοου θα μπορούσε να φέρει τον τίτλο: «Οταν το θάρρος νικάει τον φόβο».

Γιατί αυτό το κορίτσι δεν φοβήθηκε, αγκάλιασε τη διαφορετικότητά της, πίστεψε στον εαυτό της και κατάφερε να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Η 22χρονη η οποία έγινε διάσημη μέσα από το Next Top Model της Αμερικής κατάφερε να εδραιωθεί ως μοντέλο κατακτώντας με θράσος μια θέση ανάμεσα στις «κανονικές» συναδέλφους της.

Η καλλονή που πρόσφατα έλαμψε στις Κάννες κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις, βρίσκεται ακόμα στην Κυανή Ακτή όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Και φόρεσε το μπικίνι της δείχνοντας το «υπέροχα σημαδεμένο» κορμί της.

Η βασίλισσα της πασαρέλας, η οποία διαγνώστηκε με λεύκη στην ηλικία των τεσσάρων ετών, έχει αντιμετωπίσει bullying για την εμφάνισή της στο παρελθόν, μάλιστα πολλοί την φώναζαν ζέβρα και αγελάδα, όπως έχει πει η ίδια.

Ομως, εκείνη δεν το έβαλε κάτω, διεκδίκησε και κέρδισε μια θέση στον κόσμο της σόουμπιζ, προωθώντας τη θετική εικόνα του σώματος και αποδεικνύοντας ότι τα πρότυπα ομορφιάς είναι υποκειμενικά και ότι όλες οι γυναίκες είναι όμορφες με τις ατέλειές τους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!