Τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να ταλαιπωρείται με προβλήματα υγείας και απανωτά χειρουργεία. Από την άλλη ακόμη δέχεται απειλητικά μηνύματα από τους θαυμαστές του αγαπ" />

Hit enter after type your search item

“4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δεν ρωτάει πως ζω”

/
/
img

Τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να ταλαιπωρείται με προβλήματα υγείας και απανωτά χειρουργεία. Από την άλλη ακόμη δέχεται απειλητικά μηνύματα από τους θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη, οι οποίοι την κατηγορούν ότι λέει ψέμματα. Το πρωί της Δευτέρας, η Μίνα μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς είναι άνεργη εδώ και τέσσερα χρόνια.

«Ήθελα να είμαι κοντά στην μητέρα μου στην Μυτιλήνη, γιατί σίγουρα θα ανησυχούσε αν ήμουν μακριά της και εγώ νιώθω ασφάλεια κοντά της. Πριν δύο –τρεις μήνες έκανα επεμβάσεις, δεν τελειώνει αυτό, είναι πολύ δύσκολη δοκιμασία. Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα μηνύματα, ειδικά από κάτι σελίδες fan του Παντελή, οι οποίες με βρίζουν και συνεχίζουν να λένε το γνωστό ότι λέω ψέματα και τα σχετικά. Οι σχέσεις μου με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν θα φτιάξουν γιατί ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Ήταν να καταθέσω την αγωγή αλλά μας πρόλαβε ο ιός και δεν πρόλαβα να το κάνω. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια, θα κατατεθεί η αγωγή. Τέσσερα χρόνια άνεργη, κανένας δε ρωτάει πως ζω, αν έχω χρήματα να φύγω από την Μυτιλήνη, να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές. Δεν έχω ασφάλεια αυτό το διάστημα, τα τελευταία τρία χρόνια. Ζω με την μητέρα μου, είναι δύσκολο» αποκάλυψε η Μίνα Αρναούτη.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :