Λύκοι ή τσακάλια κατασπάραξαν τη Βρετανίδα τουρίστρια στη Ροδόπη – Τι λέει ο ιατροδικαστής

1

Από άγρια ζώα και όχι από αδέσποτα σκυλιά (όπως αρχικά είχε ακουστεί), προκλήθηκε ο θάνατος της Βρετανίδς τουρίστριας στη Ροδόπη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη ο οποίος μίλησε στους «Times», η κατάσταση της σορού της άτυχης Σίλια Χόλινγκγουορθ, «δείχνει ότι δεν της επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά. Φαίνεται ότι της επιτέθηκαν άγρια ζώα, όπως λύκοι και τσακάλια».

η 63χρονη Χόλινγκγουορθ ήταν ακτιβίστρια κατά της λιτότητας και εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, αφού είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και επέστρεφε στο κατάλυμά της.

Οι ομάδες διάσωσης ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες μόλις ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή της και εντόπισαν διαμελισμένα ανθρώπινα μέλη από ζώα δύο μέρες μετά.

Όπως αναφέρει η «Telegraph», η 63χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει με συγγενείς της στο Λονδίνο, μετά την επίθεση, αλλά δεν είχε σήμα.

Η Χόλινγκγουορθ εργαζόταν στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και αργότερα αφιέρωσε τη ζωή της στη συγκέντρωση χρημάτων για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, μεταξύ άλλων και για Σύρους πρόσφυγες.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

test pavlitto