ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μάρκος Σεφερλής! Λεωφορείο ΠΑΡΕΣΥΡΕ τον ΑΔΕΡΦΟ μου! Η σοκαριστική περιγραφή του θανάτου!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μάρκος Σεφερλής! Λεωφορείο ΠΑΡΕΣΥΡΕ τον ΑΔΕΡΦΟ μου! Η σοκαριστική περιγραφή του θανάτου! Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την μητέρα του κωμικού, Χαρίκλεια, στην Κόρινθο.
Στη συνέντευξή που παραχώρησε η μητέρα του, αποκάλυψε την τραγική απώλεια που βίωσε όταν έχασε το δεύτερο παιδί της, τον Μάρκο, σε ηλικία 3 ετών. «Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος μου γιος.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Σεφερλής! Με ΑΠΑΤΗΣΕ με τον ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ μας!!! Σοκάρει με την περιγραφή του ο διάσημος πρωταγωνιστής!
Μετά από τον Δημήτρη είχα ένα άλλο παιδάκι, 3 ετών. Μάρκο το λέγανε.
Το παιδί μου ”το έχασα” σε ένα πανηγύρι όταν έπεσε ένα λεωφορείο πάνω στο καρότσι του παιδιού», είπε η κυρία Χαρίκλεια.
Τότε ο πατέρας του Μάρκου Σεφερλή, που έφυγε από τη ζωή το 2004, προσευχήθηκε και ζήτησε από τον Θεό να του φέρει ένα ίδιο παιδί.
Η μητέρα του ηθοποιού μετά από λίγο καιρό έμεινε έγκυος στον γνωστό ηθοποιό και του έδωσε το όνομα Μάρκος, στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου της.
«’Ακουσα για πρώτη φορά την φράση αυτή:“Να μου δώσεις ένα ίδιο παιδί”.
Δεν ξέρω αν είμαι ίδιος με το παιδί που χάσανε! Ελπίζω να την έκανα χαρούμενη!», είπε ο Μάρκος Σεφερλής με τρεμάμενη φωνή, μετά την προβολή του video.
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
Σε άλλη εκπομπή μίλησε και η αδεφή του Μάρκου Σεφερλή η οποία αναφέρθηκε σε κείνο το δυστύχημα σημειώντας μάλιστα πως πριν πέσει το λεοφωρείο πάνω στο καροτσάκι του αδερφού της, ήταν κείνη με΄σα σ΄αυτό και την σήκωσαν για να βάλουν τον μικρό…Μάρκο στη θέση του! ‘
Διαβάστε επίσης:Μάρκος Σεφερλής: ”Ανάγκασα και τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, να κάνουν καινούρια πράγματα” Η σπόντα του Μάρκου Σεφερλή για το Πρωινό. Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης;
Χθες το βράδυ ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στο πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους ως καλεσμένος έκπληξη και από τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους δεν έλειψαν τα σχόλια για το Πρωινό.
«Ο Γιώργος και η Φαίη είναι πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη, ο κόσμος ξέρει τι περίπου θα δει και είναι και μια συνήθεια που δεν αλλάζει. Εδώ σπίτι σου ας πούμε αλλάζει ένα χαλάκι και το βάζεις κάπου αλλού και για να το συνηθίσεις περνάνε μήνες.
Είδατε ότι αυτό το προϊόν το καινούριο ανάγκασε και τον Γιώργο και την Φαίη, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, να κάνουν καινούρια πράγματα.
Καλό είναι να γίνονται καινούρια πράγματα.
Εμείς τώρα θα κάνουμε κι άλλα πράγματα. Καλό είναι να υπάρχει ευγενής ανταγωνισμός και να σηκωνόμαστε όλοι από τον καναπέ και να κάνουμε και καινούρια πράγματα.
Ο Γιώργος και η Φαίη τόσα χρόνια κάναν ένα συγκεκριμένο προϊόν, είδαμε ότι το διαφοροποιήσαν. Αυτό είναι καλό.
Εγώ δε λέω γιατί το κάναν. Μακάρι όλοι στην τηλεόραση να κάναμε πράγματα που να προσπαθούσαμε να είναι καλύτερα από τον άλλον.»
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
