“ΧΩΡΙΣΑΝ” κιόλας Μουτσινάς – Συνατσάκη! Γιατί η Μαίρη ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΤΙ ΤΗΣ! Μην βιαστεί να πεις πως ήτνα τόσο σύντομο. Δεν είναι αυτό που νομίζεις ίσως. Δεν είναι ούτε αυτό που νομίζουμε μπορεί! Η βόμβα πάντως έσκασε! Ποιος την πυροδότησε, προς το παρόν άγνωστο!
όλα φάνηκε να ξεκινούν εκείνο το πρωινό που η espresso δημοσίευε την είδησ πως Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. ήταν εκείνηη μέρα που έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Ήταν εκείνη η μέρα ταυτόχρονα που οι πληροφορίες έπαψαν να φτάνουν σαν ποτάμος που πλημμυρίζει δημοσιογραφικά γραφεία. Ίσως θέλησαν οι ίδιοι να μην το συζητάνε πολύ για δικούς τους λόγους που μόνο να υποθέσουμε μπορούμε και όχι να γνωρίζουμε!
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: Η ΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 1,67 Μ. ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΙ 60 ΚΙΛΑ.
Πάντως παρά την ύπαρξη του συμφώνου η σχέση τους αντί να …δένει (πόσο να δέσει ακόμα τόσα χρόνια που είναι κολλητοί) άρχισε να …χαλαρώνει.
Βεβαίως και η Μαίρη δείχνει με όσα ανεβάζει στα σόσιαλ πως θέλει ν’ αποδυναμώσει την είδηση που έσκασε προ διμήνου, από την άλλη όμως δείχνει πως η σχέση της είναι…άλλος! Άλλος, την ύπαρξη του οποίου πρόδωσε ο…γάτος του την στιγμή που η Μαίρη έγραφε βίντεο για το ίσνατγκραμ.
Μετά απ’ αυτή την τρομερή αποκάλυψη, η πανέμορφη Μαίρη διασκέδασε με τις απαντήσεις που έδινε στις σχετικές ερωτήσεις των δημσοιγράφων! Η ζωή όμως συνεχίζεται προς το παρόν με το Νίκο Μουτσινά στο δικό του σπίτι και τη Μαίρη στο δικό της. Ενοοείται, ότι το μυαλό μας φτάνει τουλάχιστον μέχρι στους λόγους για τους οποίους υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης.
Ο ίδιος ο Νίκος εξάλλου, είχε φροντίσει να μας τους κάνει γνωστούς με΄σα από τηλεοπτικές του συνεντεύξεις!
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: Η ΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 1,67 Μ. ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΙ 60 ΚΙΛΑ.
…συνεχίζεται!
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΗ ΝΕ ΤΟΝ ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ!
Διαβάστε ακόμα:Μαίρη Συνατσάκη: ”Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος με τον όποιο έγινε.” H Μαίρη Συνατσάκη, σε συνέντευξη της στο περιοδικό People και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με τον σύντροφο της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, πριν από ένα μήνα από το περιοδικό Hello να βρίσκονται σε τρυφερές στιγμές, στο Μοναστηράκι.
Η Μαίρη Συνατσάκη, είπε στον δημοσιογράφο: “Όλο αυτό με ξάφνιασε, διότι δεν το περίμενα. Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος με τον όποιο έγινε. Ήμασταν στο Μοναστηράκι και απέναντι μας ήταν μια παρέα με παιδιά που κάποια στιγμή σήκωσαν τα τηλέφωνα και έβγαζαν selfies.
Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν έβγαζαν selfies, αλλά εμάς και μετακινηθήκαμε άμεσα. Μετά έμαθα πως οι μαμάδες αυτών των παιδιών πούλησαν τις φωτογραφίες στο περιοδικό”.
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΓΙΑ ΙΛΕΝΙΑ ΟΥΙΛΙΑΜΣ: “ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ…”
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
