ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Η Σπυροπούλου μήνυση στην Καινούργιου; “…και με βοήθεια κάποιου κυρίου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια” είπε σήμερα μεταξύ…άλλων!
Οι τηλεοπτικές εκπομπές περνάνε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από κόσκινο προφανώς γιατί πουλάει. Η Κατερίνα Καινούργιου που δεν μάσησε τα λόγια της αποκάλυψε τον λόγο που η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί τόσο σκληρά σε ένα τόσο απαιτητικό ριάλιτι όπως είναι το Survivor.
H Καινούργιου είπε σχετικά: «Εγώ γνωρίζω ότι όταν δούλευε στον Alpha έπαιρνε έναν πολύ μεγάλο μισθό. Πολύ μεγαλύτερο από άλλες παρουσιάστριες. Έτσι λοιπόν και με βοήθεια κάποιου κυρίου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Είχε δάνειο για αυτό το σπίτι. Με τα λεφτά που έπαιρνε η κοπέλα είχε υπολογίσει να πληρώνει το δάνειό της. Όταν λοιπόν έφυγε από τον Alpha δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και είχε όντως μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Για αυτό μπήκε στο Survivor για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
