Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ηλιάνα Μαυρομάτη! Μιλά για τη σειρά ‘Αυτή η νύχτα μένει’ που μπήκε στο ΒΟΓΡΑΦΙΚΟ της

Ηλιάνα Μαυρομάτη! Μιλά για τη σειρά ‘Αυτή η νύχτα μένει’ που μπήκε στο ΒΟΓΡΑΦΙΚΟ της
Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day στον Alpha» συνάντησε την Ηλιάνα Μαυρομάτη λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα και μίλησε για τη σειρά, το ρόλο της και όχι μόνο.

Πώς προέκυψε η συνεργασία «μου έγινε η πρόταση από το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής, τη δέχτηκα με ενθουσιασμό. Ήταν πολύ άμεση η ανταπόκρισή μου στην πρόταση αυτή. Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, το διάβασα αμέσως μετά».

Για τη συνεργασία της «νιώθω τυχερή που βρίσκομαι σε αυτές τις συνθήκες, με αυτούς τους συνεργάτες, με αυτό το σενάριο σε αυτό το κανάλι. Είναι πολύ όμορφη συγκυρία για μένα. Προς το παρόν η ιστορία μου συνδέεται περισσότερο με τον Στρατή, το ρόλο που παίζει ο Βασίλης Μπισμπίκης. Είναι υπέροχη η συνεργασία μας, είναι πολύ ωραίος συνεργάτης, πολύ καλός ηθοποιός. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί και είναι μεγάλη μου χαρά, τον εκτιμώ πολύ»

Για το ρόλο της «η Ζέτα είναι μια νέα γυναίκα καταδιωκόμενη που σαν νομάς προσπαθεί να βρει ένα δικό της τόπο, κάπου να ριζώσει. Είναι τραγουδίστρια και βρίσκεται μετά από μια σειρά γεγονότων σε ένα μαγαζί στο Αγρίνιο, το μαγαζί του Στρατή το «Όνειρο». Πιάνει δουλειά εκεί και ξεκινά η σχέση της με όλο τον κόσμο. Δεν έχω δυσκολευτεί, προς το παρόν, στις σκηνές που χρειάζεται να τραγουδήσω α καπέλα νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ και στις σκηνές πίστας ντουμπλάρομαι, οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να μάθω τα λόγια μου και να έχω το μυαλό μου στην υποκριτική πάνω στην πίστα και όχι τόσο στην ερμηνεία του τραγουδιού»

Για την τηλεόραση «είχα μία τάση να αποφεύγω την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, νομίζω δεν ένιωθα έτοιμη να διαχειριστώ τους ρυθμούς της, την πίεση του χρόνου και ένιωθα ότι ίσως δεν μπορώ να ανταποκριθώ όπως εγώ θα ήθελα αλλά τώρα νιώθω έτοιμη, θα δείξει βέβαια…»

Για τα παιδικά της χρόνια «δεν το είδα ανταγωνιστικά το θέατρο, δεν ένιωσα ότι μου έλειψαν οι γονείς μου επειδή δούλευαν γιατί φρόντισαν να μη μου λείψουν. Αλλά με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας που βίωνα μέσω της μητέρας μου κυρίως όταν ήμουν παιδί, ήταν πολύ έντονο ειδικά στην εποχή του ’90. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα όλο αυτό που γινόταν γύρω μου. Πάρα πολύ συχνά όταν βγαίναμε έξω ερχόταν ο κόσμος και μας μιλούσε.

Από τη μια ήταν ωραίο γιατί υπήρχε μια κοινωνική ζωή πολύ έντονη αλλά παρά ήταν έντονη και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί»

Για το άγχος «έχω άγχος το οποίο δεν εκδηλώνεται, εσωστρέφομαι αρκετά, το βιώνω πολύ εσωτερικά. Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού, μεγαλώνοντας ηρεμούν αυτά, αμβλύνονται. Με βοήθησε η ψυχανάλυση κάνω πολλά χρόνια από μικρή. Το αντιμετωπίζω σαν μια δια βίου μάθηση. Το θέατρο με βοηθά παρεμπιπτόντως, όντας η δουλειά μου με κάνει να νιώθω πολύ δημιουργική με κοινωνικοποιεί»

Για την πολιτική «δε νομίζω ότι έχω το στομάχι να μπω σε αυτό, είμαι αλλού προσανατολισμένη»

Για την οικογένεια «η επιθυμία να κάνω παιδί υπάρχει εδώ και χρόνια αλλά θα ήθελα να υπάρξουν κάποιες συνθήκες για να συμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα με εμπνεύσει για αυτό. Ζω μόνη στο κέντρο»

Για την εμφάνισή της «είμαι πάρα πολύ κοκέτα… όχι όχι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον εαυτό μου. Φροντίζω τον εαυτό μου, κάνω γυμναστική, προσέχω τα μαλλιά μου. Με φλερτάρουν στα social αλλά διακριτικά δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα»

Ηλιάνα Μαυρομάτη! Μιλά για τη σειρά 'Αυτή η νύχτα μένει' που μπήκε στο ΒΟΓΡΑΦΙΚΟ της
Ηλιάνα Μαυρομάτη! Μιλά για τη σειρά ‘Αυτή η νύχτα μένει’ που μπήκε στο ΒΟΓΡΑΦΙΚΟ της

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου

Σενάριο: Ιωάννα Κανελλοπούλου και Γιώργος Μακρής

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ,

Ηλιάνα Μαυρομάτη! Μιλά για τη σειρά 'Αυτή η νύχτα μένει' που μπήκε στο ΒΟΓΡΑΦΙΚΟ της

Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Ηλιάνα Μαυρομάτη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Ηλιάνα Μαυρομάτη στη νέα σειρά του Alpha
Η σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Η σειρά βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Ηλιάνα Μαυρομάτη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τους τίτλους ντύνει μοναδικά με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, και πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, μας ταξιδεύει στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στα μπουζούκια της επαρχίας.

Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες κι οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους όπως και ο εαυτός τους.Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη,θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Η νεαρή ηθοποιός ήταν από τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπλήξεις, καθώς έχει διαγράψει τεράστια πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά έχει κάνει σπάνιες εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Κάνω ψυχανάλυση από τα 13 μου»

Η ηλικία και οι σπουδές της Ηλιάνας Μαυρομάτη
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα, οπού και μεγάλωσε και είναι 33 ετών.

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος” του Β. Διαμαντόπουλου, ενώ έχει φοιτήσει στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Παν/μίου Πατρών.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης των Μ. Μαρμαρινό, Σ. Χατζάκη, Δ. Μαυρίκιο, Σ. Παυλίδη, Ρ. Πατεράκη, Α. Στελλάτου, Δ. Λάλο . Από το 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (μέθοδο Στανισλάβσκι) με την Ελένη Σκότη στο θέατρο Επί Κολωνώ.

iliana mayromati i ilikia oi spoydes i diasimi mama tis kai o rolos sti seira ayti i nychta menei 1iliana mayromati i ilikia oi spoydes i diasimi mama tis kai o rolos sti seira ayti i nychta menei 3iliana mayromati i ilikia oi spoydes i diasimi mama tis kai o rolos sti seira ayti i nychta menei

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τον Στέλιο Παυλίδη στην παράσταση “52 Λεπτά” στο θέατρο “Θησείον” (2009), με την Ελένη Σκότη στις παραστάσεις “La Chunga” (2009-2012) και “Κίεβο”, στο θέατρο Επί Κολωνώ” (2012-2013) και με τον Κώστα Φιλίππογλου στην παράσταση “Τίρζα”, στο θέατρο “Ιλίσια” (2013-2014).

Αυτή η νύχτα μένει: Στον αέρα του Alpha το πρώτο teaser

Στον κινηματογράφοη Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει πάρει μέρος στην μεγάλου μήκους ταινία “Οι Αισθηματίες (2014)” σε σκηνοθεσία Ν. Τριανταφυλλίδης, στις μικρού μήκους ταινίες “Largo (2012)” σε σκηνοθεσία Σ. Πάσχου, “Avalon (2012)” σε σκηνοθεσία Δ. Παπαναστασίου, υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, “Οι Πεινασμένοι (2011)” σε σκηνοθεσία Γ. Μπακάλη, που συμμετείχαν στο 35ο εθνικό διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και τέλος, συμμετείχε στην μεγάλου μήκους ταινία “Dead Europe (2012)” σε σκηνοθεσία T. Kravitz, η οποία διηγείται την ιστορία ενός Αυστραλού o οποίος ψάχνει να βρει το παρελθόν του στην Ελλάδα.

Ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 “Λίτσα.com (2008)” όπου υποδυόταν τη Γωγώ, μια νεαρή που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μοντέλο. Το 2015, έπαιξε στα επεισόδια «Θηρίο», «Πένθος» και «Τρία» της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου “10η Εντολή”. Επίσης, στην τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με τους Ο. Μαλέα, Δ. Κουτσιαμπασάκο και Π. Πορτοκαλάκη.

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά του Alpha

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει μητέρα τη Λίλα Καφαντάρη και παρέτα τον Βασίλη Μαυρομάτη.

Όπως είχε υπογραμμίσει για τους γονείς της «έχω προσέξει αρκετά να μη στηριχτώ σε καμία άλλη δύναμη πέρα της δικής μου. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια. Όχι ότι θα μπορούσαν να μου προσφέρουν και ιδιαίτερη βοήθεια. Δεν ήταν ποτέ τους δικτυωμένοι, ούτε είχαν τα «μέσα». Είναι και οι δυο τους πολύ ανεξάρτητοι, δεν ανήκουν σε κυκλώματα, δεν έχουν φίλους δημοσιογράφους, είναι μακριά από όλα αυτά. Δεν ανήκουν σε κανένα κατεστημένο. Κι εγώ κατά κάποιο τρόπο δεν μπορώ να δικτυωθώ, δεν ξέρω πως να το κάνω».


Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News

Subscribe to get the latest posts sent to your email.