Παναγής Τζωρτζάτος βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Παναγής Τζωρτζάτος βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Παναγής Τζωρτζάτος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός,
Γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1989 στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κεφαλονιά
Έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων & Marketing στο London Metropolitan University.
Τα τέσσερα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Πρωινό του Sfera 102,2 από τις 6 μέχρι και τις 10 το πρωί.
Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος συμπληρώνει την πρωινή παρέα του Sfera 102,2 καθημερινά, μιλάει για τις συνειδητές επιλογές που έκανε στη ζωή του και οι οποίες τον οδήγησαν στο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Γιατί δεν ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση; Πώς βίωσε την τηλεοπτική του εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή του στο «Pop Up» και γιατί έφυγε στεναχωρημένος;
Ο Παναγής Τζωρτζάτος είναι πλέον ένας τρισευτυχισμένος πατέρας

Τέλος, οι δύο φίλοι και συνεργάτες λύνουν τις «διαφορές» τους, βάζοντας γάντια του μποξ, και επιδίδονται σε έναν σκληρό αγώνα μέχρι… τελικής πτώσεως.
Sfera 102.2 με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Γρηγόρης Αρναούτογλου – Γιώργος Λιανός – Νάνσυ Αντωνίου – Παναγής Τζωρτζάτος & Νίκος Καλούδης.

Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Φωτογραφίες και βίντεο από τη δεξίωση μετά τη βάφτιση της κόρης τους
Παναγής Τζωρτζάτος: «Για μένα σήμερα κλείνει ο κύκλος του Pop Up»
Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγής Τζωρτζάτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη μεσημεριανή εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του.
«Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα, αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι. Τα “γιατί” και τα “πώς” και τα “αλλά” πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, τη Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, τη Νανά και πολλούς ακόμα. Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο γι’ αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα».
Παναγής ΤζωρτζάτοςΠαναγής Τζωρτζάτος
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Alpha ζήτησε από τον δημοσιογράφο να περιορίσει την παρουσία του στην εκπομπή, από καθημερινή σε μία ημέρα την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ξεχωριστή στήλη. Ο Παναγής Τζωρτζάτος, όμως, δεν αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι αποχώρησε από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
