Φώτης Ιωαννίδης κοπέλα: Η σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη! Φωτό!

Φώτης Ιωαννίδης κοπέλα: Η σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη! Φωτό! Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και αγωνίστηκε στην Ε.Π.Σ. Εύβοια. Το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στον Λεβαδειακό και ξεκίνησε να συνεργάζεται με την ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το επόμενο καλοκαίρι προήχθη στην ανδρική ομάδα και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τη Λεβαδεάκου στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Super League.

Φώτης Ιωαννίδης ηλικία

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο, καθιστώντας τον τον δεύτερο νεότερο σκόρερ του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία για δύο συνεχόμενες χρονιές. Στις 10 Αυγούστου 2020 υπογράψαμε με τον Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό τετραετές συμβόλαιο. Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τους πράσινους στις 21 Μαΐου 2022, όταν κέρδισαν στον τελικό τον ΠΑΟΚ με 1-0. Ο Ιωαννίδης έχει παίξει με την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδα U18, U19 και U21 πριν κάνει το ντεμπούτο του για την ομάδα μεγάλων τον Σεπτέμβριο του 2022. Έχει εμφανιστεί σε 5 αγώνες μέχρι στιγμής.

Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2000 και είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαίρου, Βασίλη Ιωαννίδη.

Φώτης Ιωαννίδης Ελένη Βουλγαράκη

Ο  ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη του επί του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σημειώνοντας δύο από τα τρία γκολ της ομάδας. Μετά το μεγάλο παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής ευχήθηκε στο Instagram για τα γενέθλια της συμπαίκτριας του Ελένης με μια φωτογραφία τους. Έγραψε: «Χρόνια πολλά κορίτσι μου!» με το συνηθισμένο του στυλ. Η Ελένη Βουλγαράκη δημοσίευσε στο Instagram τις ευχές του Φώτη Ιωαννίδη για τα γενέθλιά της και την κοινή τους φωτογραφία.

Με πληροφορίες από wikipedia

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Βουλγαράκη το απόγευμα της Τετάρτης 3/4 βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό του συντρόφου της, Φώτη Ιωαννίδη στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα ενάντια στην ΑΕΚ.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1) μαζί με την συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία βρισκόταν μαζί της στο γήπεδο και ανήρτησε και βίντεο από τη στιγμή που ο νεαρός ποδοσφαιριστή πανηγύρισε για το γκολ του.

Φώτης Ιωαννίδης βιογραφικό

Το πρωί της Πέμπτης 4/4 ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην νίκη του Παναθηναϊκού και μιλώντας στην Ελένη Βουλγαράκη είπε: « Η σχέση σου η καινούργια σου κάνει κακό. Η αφρικανική σκόνη έχει υποχωρήσει εδώ και δύο μέρες, εσύ βράχνιασες τώρα μετά την εμφάνισή σου στο γήπεδο που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Φώτης Ιωαννίδης κοπέλα

Και συνέχισε με τον παρακάτω διάλογο: «Που έστειλε το φιλί όταν έβαλε το γκολ του;».

Ελένη Βουλγαράκη: «Μάντεψε»

Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη ρε Ελένη σου αφιερώνει τα γκολ του;»

Ελένη Βουλγαράκη: «Ναι, είναι πολύ ωραίο. Έχει βάλει γκολ στη καρδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ».

Slide Up
x