ΚΟΛΑΣΗ! ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ στα ΧΕΡΙΑ Σοφία Μουτίδου – Αλέξανδρος Ρήγας! “Θα σε ΚΑΡΥΔΩΣΩ”!
ΚΟΛΑΣΗ! ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ στα ΧΕΡΙΑ Σοφία Μουτίδου – Αλέξανδρος Ρήγας! “Θα σε ΚΑΡΥΔΩΣΩ”! Μα είναι μοναδικό φαινόμενο; Τελικά κόλαση γίνεται και στο θέατρο. Αρένα! Ρινγκ. όπου γυναίκες σηκώνουν μανίκια και αρπάζουν τους άντρες
Που πέφτουν τρελλά μπινελίκια και αυτό είναι μάλον από τα light περιστατικά. Η Σοφία Μουτίδου είπε να δώσει και κείνη λίγο χρώμα στη ζωή μας, εμπλουτίζονατς τις γνώσεις μας για τον χώρο των ηθοποιών!
Τι είπε ακριβώς καιπως το είπε η ίδια; “Τον καρκίνο να βγάλετε”! Η Μουτίδου ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ την Καστάνη και γίνεται το “έλα να δεις” Όχι, δεν έχει σταματημό η καταιγίδα με καταγγελίες. Και που αν ελέγξεις τώρα ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι! Άγνωστα περιστατικά, που θα μπορούσαν αν είναι αλήθεια θα μπορούσε όμως και αν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Χτύπημα που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς,..
Ελένη Καστάνη: Η απάντησή της στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου
…και οχι τον εξαγνισμότου θεάτρου! Τη δική της, λιτή, απάντηση, στα όσα είπε προ ημερών για την ίδια η Σοφία Μουτίδου, έδωσε στο Happy Day η Ελένη Καστάνη, η οποία δεν θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε στο να τονίσει πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Πότε ξεκίνησε η ιστορία!
Μετά τις καταγγελίες τις γνωστές των ημερών με αρχή να την κάνει πρώτα η Ζέτα Δούκα. Υπενθυμίζουμε πως η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το λογαριασμό της στο Youtube, ανέφερε πως στη συνεργασία τους είχε περάσει πολύ άσχημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Αποκάλυψη!
Ο Χάρης Ρώμας ρίχνει γέφυρα συνεργασίας στη Σοφία Μουτίδου
Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε τα λόγια της Ελένης Καστάνη και ανέφερε συγκεκριμένα:
«Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει.
Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».
Διαβάστε τι έγινε νωρίτερα: Σε μερικές απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου.
Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες και τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο μερικά περιστατικά που έχει βιώσει η ίδια.
“Η μόνη δύσκολη συνεργασία μου ήταν με τη Σοφία Μουτίδου”
Απόσπασμα από το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δε μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.
Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε έναν τσακωμό που είχε με τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια και αναγκάστηκε να επέμβει ο υπόλοιπος θίασος για να τους χωρίσει, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η ηθοποιός στης οποίας το καμαρίνι είχε μπει κλωτσώντας την πόρτα λέγοντάς της, “θα σε καρυδώσω”.
“Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο, έπεσε ο θίασος μας χώρισε και όλα καλά. Ήμασταν δυο ενήλικες άνθρωποι που αποφασίσαμε να πλακωθούμε στο ξύλο. Η υπόθεση έληξε με κάτι απειλές του τύπου “μην ξανάρθεις”, “δε θα ξανάρθω”.
Ο καθένας πήρε τον δρόμο του και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι στην πρόβα.
Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε,
…“μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που…
…μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας” ανέφερε στο βίντεό της η Σοφία Μουτίδου με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει με το στόμα ανοιχτό.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
