Πέτρος Κουσουλός – Αγγελική Νικολούλη! Είχαν την ευκαιρία, αλλά η Μουρτζούκου ομολόγησε στην αστυνομία. Τι να κάνουμε τώρα;
Πέτρος Κουσουλός – Αγγελική Νικολούλη! Είχαν την ευκαιρία, αλλά η Μουρτζούκου ομολόγησε στην αστυνομία. Τι να κάνουμε τώρα; Κανείς εκ των δύο δημοσιογράφων – παρουσιαστών, δεν καταλάβαμε να συνέβαλε σε κάτι, σε κάποια ουσιαστικά χρήσιμη πληροφορία για μας. Η μοναδική πληροφορία με είδηση ήταν η εξής μία: Η ομολογία της Ειρήης Μουρτζούκου. Στην αστυνομία και όχι σε κάποιον από τους δύο δημοσιογραφους! Η ομολογία της Μουρτζούκου ότι έκανε 4 φόνους παιδιών, τα δύο δικά της εξ αυτών και η μία η αδερφή της.
Πραγματικά λες κια δεν τους άρεσε καθόλου που είχαν την ευκαιρία αφού είχαν καλεσμένη τη Μουρτζούκου αλλά δεν ομολόγησε ζωαντά στην εκπομπή τους. Δεν καθόμαστε να μιλάμε για τον Πέτρο Κουσουλό, όχι επειδή από κείνον δεν περιμέναμε διαφορετική στάση στην περίπτωση της Μουρτζούκου! Αλλά κυρίως επειδή εκείνος δεν υποκρίθηκε πως δεν την ήθελε καλεσμένη. Δεν υποκρίθηκε πως “σνομπάρει” στοιχεία για χάριν κάποιας έρευνας.
Πραγματικά , το λογικότατο επιχέιρημα της Νικολούλη ότι αν προβάλουν οι εκπομπές στοιχέια γαι τους τρόπους που κάνουν το έγκλημα οι εγκληματίες, δίνουν ιδέες, κάνουν κακόα κια ναι, συμφωνούμε πως δεν είναι όλα για την τηλεόραση” Σίγουρα κάνει πλύ ζημιά με προβολή στοιχείων που στην ουσία κάνουν κια ήρωες τους δολοφόνους στα μάτια άλλων επίδοξων δολοφόνων.
Και ο Κουσουλός έχει κάθε δικαίωμα να βγάζει στην δημοσιότητα ότι στοιχείο έχει από τη στιγμή που είναι αληθές. Γιατί είναι λάθος η Αγγελική Νικολούλη; Επειδή αφού επέλεξε τη στάση της, δεν την άντεξε. Οπότε έκανε το…καλό δεν το ριξε στο γυαλό.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
