ΡΕΚΟΡ σε κλικ! Το ΠΡΗΣΜΕΝΟ πρόσωπο της Αννίτας Πάνια! ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ, τα έσπασε’

ΡΕΚΟΡ σε κλικ! Το ΠΡΗΣΜΕΝΟ πρόσωπο της Αννίτας Πάνια! ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ, τα έσπασε’ Άβαφη τελείως δεν θα τη λέγαμε σ΄αυτή την φωτογραφία. Απεναντίας. Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ…ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

ΤΟ MEGA ΜΕ “ΜΑΥΡΟ” ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ!!! 5,7% ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε ακόμα: SOS ΓΙΑ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ “ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ”!!!

img

SOS για Αννίτα Πάνια: Είναι θέμα “επιβίωσης”!!!. Τόσα χρόνια, σχεδόν 25, η Αννίτα επιβιώνει κάτω από συνθήκες που πολλοί τηλεθεατές δεν γνωρίζουν και ούτε υπάρχει λόγος, αφού δεν έχει να κάνει με τα δικά τους προβλήματα!

Η Αννίτα Πάνια όλα αυτά τα χρόνια πέρασε από όλα σχεδόν τα μεγάλα κανάλια, αλλά όλα αυτά τα χρόνια, έδειχνε η καριέρα της να σταματά κάθε φορά. Εκεί που η Αννίτα θα μενε άνεργη τηλεοπτικά, εκεί που η αμφθσβήτηση προς το είδος της εκπομπής της έπιανε…τόπο για τους μη καλοπροαίρετους, εκεί αναστηνώταν τηλεοπτικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ …ΓΔΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ την ώρα που ΓΔΥΝΕΤΑΙ στην παραλία!!!. Μα δεν θα το περίμενες ότι θα έβγαινε για μπάνιο λίγο πριν το σούρουπο. Πως θα ρίξει η Ελένη Μενεγάκη μισή βουτιά και έπειτα, θ’ άλλαζε το μαγιό της, το κάτω μέρος του μάλιστα, μπροστά στους μπόλικους που παραθέριζαν στο ίδιο σημείο ή ήταν πελάτες του ξενοδοχείου του Μάκη!!!

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο. Το μόνο που υπάρχει – μαζί με κάποια άλλα δικά μας εννοείται – και μετά προσέξτε και τις φωτογραφίες στις οποίες η Ελένη σοκάρει!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ! “ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΗΧΟ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ”

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη: Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ την ώρα που ΓΔΥΝΕΤΑΙ στην παραλία!!!Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη: Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ την ώρα που ΓΔΥΝΕΤΑΙ στην παραλία!!!

ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ: ΜΕ ΚΑΤΑΠΡΗΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ

img
ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ: ΜΕ ΚΑΤΑΠΡΗΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ; ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Όλη η έκπληξη, από την Αννίτα Πάνια,  φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της.
Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!
Νέο υλικο που θα δείτε καρέ – καρέ! Πρόσφατες φωτογραφίες της Αννίτας Πάνια που θα σε αφήσουν άφωνο!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ DIET: ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ…. ΝΤΟΝΑΤΣ !!

ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;

Η Αννίτα Πάνια, σίγουρα παλιότερα δεν είχε αυτά τα χείλια. Τι άλλο πέιραξε, εκείνη ξέρει. Φυσικά και δεν είναι …καταγγελτική η διάθεση. Έχει τη χαρά της…ανακάλυψης απλώς! Άρα, να μην τη δείξουμε;


Comments

9 απαντήσεις στο “ΡΕΚΟΡ σε κλικ! Το ΠΡΗΣΜΕΝΟ πρόσωπο της Αννίτας Πάνια! ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ, τα έσπασε’”

  1. κανονικο παρατραγουδο

  2. σκουπιδι

  3. Γαμώ τους δημοσιογράφους είστε μάγκες!

  4. κομπλεξαρα του κερατα.δεν πρεπει να υπαρχει πιο συμπλεγματικος ανθρωπος απο αυτην

    1. υπαρχουν..Καρβελας, Λαζοπουλος.. στο ιδιο επιπεδο

  5. Σα την γιαγια της Γεωργια Βασιλειαδου

  6. στην εκποπή μια χαρα φαίνεται πάντως

  7. Μέχρι κι αυτή υπέκυψε στη μόδα των χειλιών; Ελεος ρε Αννίτα.

    1. ποιος να χαιρεται αραγε τα δυνατα τσιμπουκια απο τα καινουρια τσιμπουκοχειλα;