ΣΟΚΑΡΕΙ την Ελλάδα ο Κούγιας για Λαζόπουλο: Η ΚΟΚΑΙΝΗ, οι ΠΟΛΙΣΤΕΣ και το ΣΚΑΦΟΣ!!!

Ο Λαζοπουλος περιέγραψε από τη δική του μεριά, το χθεσινό επεισόδιο! Όμως ο Αλέξης Κούγιας, “ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ” και ρίχνει ΒΟΜΒΕΣ κατά του ηθοποιού. Λες και έψαχνε την αφορμή να πει όλα αυτά για τα οποία κρατιόταν να μην πει, εδώ και καιρό.

Ο Κούγιας δεν μένει στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ πολλά και σοκαριστικά για τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο υποστηρίζοντας πως τον έσωσε από τη γνωστή ιστορία “ήμουν και γω στο κότερο”.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σ΄ένα μέρος στην επιστολή του στα μ.μ.ε.:
“…ενώ υπήρξα ο σωτήρας του στη γνωστή υπόθεση της θαλαμηγού Therapy στη Μύκονο, όπου ήταν επιβάτης μαζί με νεαρούς κολυμβητές του αθλητικού ομίλου Βουλιαγμένης, πριν αποβιβαστεί εγκαίρως και πριν η Αστυνομία και το Λιμενικό συλλάβει τους υπόλοιπους επιβάτες μέσα στην κοκαΐνη.”
Δεν μένει σ’ αυτές τις καταγγελίες ο Αλέξης Κούγιας, αλλά συνεχίζει παρακάτω: 
“Ο αγνώμων αυτός άνθρωπος που μου οφείλει τη ζωή του και την καριέρα του, γιατί εγώ συνέταξα την απολογία του βασικού κατηγορουμένου που εξαφάνισε κάθε ενδεχόμενο να είναι και αυτός κατηγορούμενος για οποιαδήποτε πράξη, λόγω του ότι επί ώρες ταξίδευε με μια μικρή θαλαμηγό που ήταν γεμάτη κοκαΐνη, είναι τέτοια προσωπικότητα που τολμά με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του να μου αποδίδει παράνομους χαρακτηρισμούς και να επικαλείται την προστασία του νόμου, ενώ είναι αυτός που θα έπρεπε όχι μόνο γι’ αυτά που έχει κάνει εις βάρος μου, αλλά και γι’ αυτά που έχει κάνει εις βάρος ανυπεράσπιστων πολιτικών, ηθοποιών και άλλων ανθρώπων της ελληνικής κοινωνίας στις εκπομπές του, να έχει τιμωρηθεί με πολλά χρόνια φυλακή.”
 
 

Slide Up
x

Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες:

Σχόλια

51 απαντήσεις στο “ΣΟΚΑΡΕΙ την Ελλάδα ο Κούγιας για Λαζόπουλο: Η ΚΟΚΑΙΝΗ, οι ΠΟΛΙΣΤΕΣ και το ΣΚΑΦΟΣ!!!”