ΚΑΝΤΟ όπως η Δούκισσα Νομικού: ΜΟΝΟ ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!! Μη μασάτε στην παραπληροφόρηση των εταιρειών

Πόσες μητέρες έχετε διαπιστώσει την πεισματική προσπάθεια διαφόρων ειδικών να σας πείσουν πως δεν τρέχει και τίποτα να θηλάζετε το παιδί σας; Όμως μια ματιά κι ένα καλό φιλτράρισμα ρωτώντας επιστήμονες, θα σας πείσει πως το μωρό σας είναι φτιαγμένο να καταναλώνει το δικό σας γάλα. Αυτό έχει τρομερές θετικές συνέπειες για το μέλλον του. Αντίθετα, το γάλα σε φόρμουλα, έχει ακριβώς τ’ αντίθετα αποτελέσματα όπως είναι ….ΦΥΣΙΚΟ!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το εξής πρόσφατα. Δημοσίευσε φωτογραφία ενός μηχανήματος που μιμείται τέλεια την κίνηση που κάνει το νεογέννητο όταν θηλάζει, με την σημαντική διαφορά, πως όχι απλά δεν κουράζεται (αφού είναι μοτεράκι) αλλά σε βοηθά να βγάζεις το γάλα, να το αποθηκεύεις στο μπιμπερό και ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, να το δίνεις στο μικρό σου!

Έτσι, η ζωή για τη μητέρα και το έργο της γίνεται πολύ – πολύ ευκολότερη, αφού δεν χρειάζεται να περιμένει με τις ώρες ξαπλωμένη, για να πιει το βλαστάρι της δύο σταγόνες γάλα..

Μέχρι και να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο μπορείτε, αφού ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό θέμα, είναι το εξής: Όσο πιο πολύ γάλα πίνει το μωρό, τόσο περισσότερο παράγει το στήθος της μητέρας!

Γι αυτό πολλές μητέρες που δυστυχώς δεν τις ενημερώνουν ή ακόμα χειρότερα τις παραπληροφορούν, βλέπουν το γάλα τους να λιγοστεύει και στο τέλος, νομίζουν πως…ΚΟΠΗΚΕ. Όχι, το γάλα δεν κόβεται…

Έτσι θέλουν οι βιομηχανίες να πιστεύετε για να καταφεύγετε στο αφύσικο, μη φτιαγμένο για το μωρό σας γάλα. Πάντα δυστυχώς, όσοι γονείς δεν έχουν την τύχη να το πληροφορηθούν εγκαίρως, βγαίνουν από το μαιευτήριο με το μπιμπερό γεμάτο γάλα σκόνη! Το λιγότερο που παθαίνουν, είναι να βλέπουν τις πρώτες μέρες της ζωής του βρέφος, να σφαδάζει από τους κολικούς!

Τα Μαιευτήρια, φέρουν σχεδόν ακέραια την ευθύνη!

Συνεχίζουμε το κείμενο με έξτρα πληροφορίες αφού είδαμε πως κάποιοι τις χρειάζονται:

150 – 180 ευρώ (εξαρτάται αν κοιτάς και σκρουτζομάγαζα)! Βρίσκεις Ελβετική μάρκα (γιατί οι κινέζικες δεν μιμούνται σωστά την κίνηση και «πληγώνουν» οπότε μένεις με την κακή εντύπωση και δεν μαθαίνεις ποτέ, τι ευκαιρία έχασες. Κάνει 150-180 ευρώ. Η μάρκα λέγεται medela. Medela swing μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο. Προσοχή, δεν έχει καμία σχέση με διαφήμιση το κείμενο! Μα ΚΑΜΙΑ!

Οι άλλες οι κινέζικες ξαναλέω, δεν λειτουργούν και συ μένεις με την εντύπωση πως δεν μπορείς, δεν σε βολεύει να χρησιμοποιήσεις θήλαστρο. Λάθος! Απλά, αγόρασες κάτι που παριστάνει το θήλαστρο…και δυστυχώς υπάρχουν πολλά. Αν πάρεις το σωστό, θα πάθεις πλάκα με το πως και πόσο καιρό θα πίνει μητρικό γάλα το παιδί σου εξαιτίας του.

Σκέψου, πως ακόμα και αν εργάζεσαι, μπορείς να βγάζεις όπου γουστάρεις γάλα, όποια ώρα μπορείς και να το αποθηκεύεις για να χει το μικρό σου όσο θα λείπεις. Αρκεί βέβαια, να το βάζεις τακτικά στο στήθος σου τις ώρες που μπορείς, ώστε το στήθος να συνηθίζει την παραγωγή σε ποσότητα! ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΜΕΙΩΝΕΙ!
Αυτά μας κρύβουν στα μαιευτήρια!
‘Άλλο παράδειγμα και τελευταίο: Κάποιες μητέρες που βγαίνουν έξω, μπορεί να έχουν το μπιμπερό μαζί αντί να ψάχνουν σημείο να βγάλουν γάλα. Το παιδί έτσι, δεν περιμένει, πότε θα μπορέσεις να το ταίσεις!

Slide Up
x

Δημοσιεύτηκε

σε

από

Σχόλια

18 απαντήσεις στο “ΚΑΝΤΟ όπως η Δούκισσα Νομικού: ΜΟΝΟ ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!! Μη μασάτε στην παραπληροφόρηση των εταιρειών”