ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ τη Σκορδά! Ο ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΠΟΝΟΣ από τα…νούμερα

Η “φωλιά των κούκου” σκίζει με το gntm, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε η δικαιολογία. Όλοι είμαστε εκτεθειμένοι στις αποφάσεις μας και η απόφαση του Αντ1 να της ανανεώσει το συμβόλαιο, “πληρώνεται” τώρα!

Η Φαίη Σκορδά, με την ντροπιαστική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ περισσότερο από ποτέ, τι έκανε; Έδειξε πως ο Αντ1, δεν είχε στην δική της περίπτωση τουλάχιστον την…αυτοεκτίμηση που χρειαζόταν για να πάρει τη σωστή απόφαση.

Ηττοπάθεια για να μην του πάρουν τα καινούργια κανάλια τη Σκορδά και πως να τους την αφήσει στα χέρια τους; Τι να του έπαιρναν; Τα νούμερα που δεν του έφερνε;

Ή μήπως την αυθάδεια της, την μοναδική στα χρονικά, να βγει πέρυσι από την ίδια την εκπομπη που της εμπιστεύτηκε, το πρωινό δηλαδή και να μαλώνει τη διοίκηση του! Γιατί τη μάλωνε; Επειδή “αν ήταν μάγκας” (το κανάλι, ο Αντ1 ξαναλέμε) δεν θα κρατούσε το Λιάγκα να τον πληρώνει χωρίς εκπομπή και θα τον άφηνε να πάει απέναντι σε αντίπαλο σταθμό.
Αυτά και άλλα είπε η Φαίη, κάνοντας χρήση τον αέρα που της εμπιστεύτηκαν για να τους εκθέσει. Αυτό δεν το κάνεις και αν το κάνεις, δηλώνεις παραίτηση!
Όμως αυτή ακριβώς η μαγκιά που επικαλέστηκε ως ανύπαρκτη η Σκορδά, είναι κάτι που δεν απέδειξε η ίδια πως διαθέτει!

Ο Αντ1 λοιπόν απέδειξε πως δεν είχε τη σωστή κρίση!
Ας δούμε τι έγινε χθες!

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
21% 15,1%
Open Beyond TV
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
19,8% 15,4%
Star
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
19,3% 17,7%
Ant1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
13,7% 12,8%
ΣΚΑΙ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ
11,3% 16,8%
ΣΚΑΙ
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
10,1% 2

Slide Up
x

Δημοσιεύτηκε

σε

από

Σχόλια

13 απαντήσεις στο “ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ τη Σκορδά! Ο ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΠΟΝΟΣ από τα…νούμερα”